Briatore, F1 İçin Alternatif Kurallar Yazdığını Kabul Etti

yazar:

kategori:

Geçtiğimiz günlerde çıkan bir söylentide, Formula 1 takımlarının anlaşamamaları ihtimali karşısında Briatore’nin GP1 için kurallar yazdığı iddia edilmişti.

AS gazetesine konuşan Briatore “Şu anda F1 bir hobi ancak Bernie ile düzenli olarak görüşüyorum. Bazen 2 – 3 defa konuştuğumuz günler oluyor.”

“Tüm takımlar için iyi olacağını düşündüğüm, seyirciyi arttıracak ve harcamaları düşürecek yeni kurallar teklifinde bulundum. ” dedi.

Briatore, kendi kurallarına göre takımların 100 milyon Euro bütçeyle rahat bir şekilde yarışabileceğini söyledi.

Ancak Monaco’dan gelen haberlere göre takımların çoğu Formula 1 kurallarını FIA’nın yazmaya devam etmesini istiyorlar.

Ross Brawn “Formula 1’in 3. bakış açısına ihtiyacı var.” derken Christian Horner “Bir kargaşa ihtimalini görüyorum. Bernie gösteriden endişeli. Motorların sesi bunda büyük etkiye sahip.” dedi.


Yorumlar

  1. Denis seni gotunden siksin apo kopegi

  2. neden olmasın . bu ınsanlar yaptıklarından sonra bıle bu kadar genıs taraftar kıtlesıne sahıp olabılıyorsa demekkı ınsanlar bu durumdan hosnut.en ıyı ornegı vermıssın zaten kendı ulkemızden.ben buna bır ekleme yapayım ayrıca bızım federasyona adaylıgın koysun detekcısı cok nede olsa:)

  3. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    emin ol dennisin de bunlardan kalır yanı yok.f1 de sadece duyduklarımıza kirli demeyelim.duymadığımız ne katekulleler vardır.

  4. kural 1: pilotuna yarış kazandırmak için diğer pilotuna bilinçli kaza yaptırılması serbesttir. :))
    bu adam birgün Fia başkanıda olur, çünkü dünyada başka adam kalmadığı için bu insanlar değerli :)) Briatore ye Todt sonrası başkanlık için desteklerinizi esirgemeyin. bu sporun yönetim şekli bizim türkiyedeki futbol federasyonundan beter, dolayısıyle briatore yakışır. çünkü geleneği sürdürmek gerekiyor. sapık ve sahtekar mosleyden sonra yine geçmişinde sahtekarlıklar olan todt başa geldi, bir sonrakide briatore olmalı. yaşasın briatore. 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir