Hamilton, Schumacher'in Çabasını Övüyor

yazar:

kategori:

Schumacher’in Mercedes’i Monaco’da son seansın ardından zirvedeydi ve Hamilton’ın McLaren’inden neredeyse 0.3 sn hızlıydı. Fakat Schumacher, İspanya’da aldığı ceza sebebiyle 6. sıradan başlayacak.

Hamilton, Schumacher’in çabasını vurguladı ve bunun, kendisinı şaşırtmadığını söyledi.

“Şaşırmadım, araç tüm hafta boyunca hızlıydı ve o burayı daha önce 5 kez kazandı.”

“Michael, gerçekten çok iyi bir iş yaptı önceki zamanlara göre kötü değildi. Onun performansını iyi görmek mükemmel. En büyük tebrikler onun için.”

Hamilton, Schumacher ve takım arkadaşı Nico Rosberg’in yarın rekabetçi olacaklarına inanıyor.

“Mercedes inanılmaz hızlıydı. Michael’ın cezasını biliyorum fakat yarın yine de çok hızlı olacaktır.”


Yorumlar

  1. Schumacher- avatarı

    Bilgisayar işi ile uğraşıyorum bakım yapıyorum , parça takıyorum , yazılımla uğraşıyorum lan şu B harfini nasıl yazıyorsunuz sen ve senin gibiler daha bilmem hiç yapmadımda Türkçe'yi böyle katletmedim de.

  2. ReVeNGeR07 dstum ben yorumumda hamiltonahakaret mi ettim ona lakap mı taktım
    sadece onun kendi ağzıyla şumiye söylediklerini yazdım burda
    ben kendi düşüncelerimi katmadımki nasıl kışkırtıcı oluyom anlamadım
    ayrıca yukarda bi arkadaş gene lafı bana dokundurmuş
    yok 23 senedir f1 izliyomşum felan 2001 den beri izlerim bu sporu
    önceden tarafsızdım kimiye sempati duyardım
    sonradan vetteli desteklemeye başladım

  3. Rambo'musun terminatörmü bilmem fakat şurdaki birsürü ayrı takımların taraftarları için nekadar itici geldiğinin farkındamısın takım ayırt etmeksizin.Bir vettel taraftarı sen değilsin ama hep itici bulunan sen oluyorsun.Aynaya bak aynaya ben başka pilotların haberlerinin altına provakatör yaklaşımlı yorumlar yapmam sevdiğim pilota laf denince cevabımı veririm diyen sen şimdi gelmiş karşındakiler 0-3 yaşında cocukmus gibi ben alıntı yaptım deyip geçiştirmeye çalışıyorsun.Lewis yine 2011'den 2012'ye fikrini değiştirmiş 1 sene baya bi süre sen günde çark ediyorsun çokmu :))) Bence sus ve sadece f1'i seyret senden yorum isteyen yok bu haber için çünki her yazdığın yorum ortalığı karıştırmaktan başka bişeye yaramıyor…

  4. Juan Manuel Fangio'dan dolayı bahsettiğinin olması için 2015'i beklememiz gerekecek 🙂

  5. utku güneş avatarı

    rambonun yazdigi demecleri bende cok iyi hatirliyorum. f1 rekabetin cok yuksek oldugu bir yer ve bu adamlarin ozellikle hamilton alonso gibi pilotlarin tatmin olmaz egolari var ve bu cok normal. yani birbirini gercekten seven pilotlar oldugunu dusunmuyorum acikcasi. ama politikte olmak zorundalar. biliyorsunuz ki f1 politika demek . bu demec bence hamiltonun politik acidan nasil gelistigini gosterir . bu yuzden helal olsun sana hamilton demekten baska bisey yok

  6. şiMdhi ßéN ßuNu yhazıNcha shtayhLa Mı 0LdhuM?

  7. Onun zamanında Türkçe böyleymiş 🙂

  8. Turkhce chok gusel bir dhil bence yhaa.

  9. Shumi'den sonra bellik ki adamım sensin.Afferin yeteneğe saygın var ve biliyosun

  10. Hayırdır sende Alonsoyla mı kankasın ? Yaşının ilerledikçe olgunlaştığını söylediğine göre ?

  11. Verdiğin cevaba bakınca Sana hiç bir şey demiyorum kendini kandırmaya ve herkese cevap yetiştirmeye devam et daha cok ban yer daha cok ceza alırsın çünkü.

  12. Sebastian Vettel Pardon Sebastian Redbull naptı bugün Rambo göremedim. Sen gördün mü? Sabah Pole'den bahsediyordun. Ortadan kayboldun. 😀

  13. Hamilton'ı izlemeye devam edeceksiniz İlkay.

  14. Haber'in başlığı "Alonso,Schumacher'in…" diye başlasaydı burası şenlik yerine dönerdi.Diğer konuda da dediğim gibi,insan var,insan müsfettesi var.

  15. Cal-Crutchlow avatarı
    Cal-Crutchlow

    3 kişi….Hmmm sen kendine oy vermişsindir 1,mıdı golli 2, sinan 3. >:) Şaşıran?

  16. vedat özkan avatarı

    İyide arkadasım f1 in bir diğer dev ismi senna da rakiplerine bilerek çarpardı hatta bunu yarıştan önce açıkça söyler tatbik ederdi öyle psikopattı.ayrıca schumi nin kariyerinden takım emriyle elde edilmiş 1 kaç geçişle kazandığı yarışları çıkarsak ne olur ki ne kaybeder o kadar erisilmez bir kariyere sahip ki adamın her tarafı rekorlarla dolu tarihin en başarılı pilotu böyle dev bir isimden bahsediyoruz
    monaco diğer pistlerin aksine oldukça zorlu bir pistdir.Burda pol kazanmak herkese nasip olmaz heleki yüksek konsantrasyon ve reflex isteyen bu pistte en hızlı olmak bu yaşda kolay is değil 40 ından sonra burda pol almak büyük mesele.Ayrıca hamilton ın önünde daha çoook uzun yol var schumi gibi dünyanın kabul ettiği bir markayı hamilton ın onaylamaması ne anlam ifade eder.kaldıki niye sevmediğini de ben söyleyim hamilton ın idol pilotu senna dır yani tarihe geçmiş iki pilotdan biri olan schumi nin en büyük rakibi senna dır mesele budur.

  17. Malesef Hamilton'un yaşı ne kadar ilerlesede olgunlaşmıyor … :)))

  18. yorumumu 3 kişinin beğenmesi burda bir provakatörlüğün olmadığının kanıtıdır
    vettel kartikeyana hıyar demiş olabilir sorun o değildi
    fanların vettelin kişilik haklarına saydırmasıydı
    burda hamiltona bi şe demedim sadece alıntı yaptım

  19. Rambo hayırdır 2010 da şampiyon oLdu die wetteLci oLdun 2011 de de şampiyon oLdu wetteLin eee ondan öncesi sanqi ßana yıLLardır formula 1 izLiyormuşsunda vetteLide yıLLardır destekLiomuşssun gbime qeLdi daha dünkü seyircisin Sen en fazLa 2 3 seneLik şimdi ortaLıqı karıştırmada tebrik et schucmacherLe hamıLtonu.

  20. mehmet arslan avatarı
    mehmet arslan

    scmucher i hiç sevmezdim 98 den belli mclarenciyim ama bugün polü almasına çok sevindim hatta bagırdım oleyyy diye 🙂 helal olsun bu yaşta polü aldı 🙂

  21. Sumiyi açıkcası sevmezdim nefret ederdim eskiden ama 2006sonundaki ve bugunku performansoyla birlikte eski seylerim tamamen gitti. 43 yasında monaco da pol almak kolay bişey değil babam sumiden 3 yaş büyük arabayı bile düzgün parkedemiyor. Bu olanlar eminim onu sevmeyenlerin bile en azından saygı duymasını sağlamıştır. Dip not her ne kadar desteklemesemde Şumi istatiksel olarak benim için kraldır.

  22. Cal-Crutchlow avatarı
    Cal-Crutchlow

    Derken haberi geldi 🙂

  23. Cal-Crutchlow avatarı
    Cal-Crutchlow

    Rosberg konuşmadımı sıralamalardan sonra?Hiç bir yerde açıklaması yok.Belkide hala Michael Schumacher'in karşısında şapka çıkarıp duruyordur.

  24. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Zamanında Alonso'nun Schumacher karşıtı demeçleri vardı..Bu biraz yaştan kaynaklanıyor diye düşünüyorum..Hamilton' yavaş yavaş olgunlaşıyor..

  25. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    ' Formula 1 Tarihinde Yarış kazanan en yaşlı pilot ' olacaktı o..

  26. abuziddin damdagezer avatarı
    abuziddin damdagezer

    sircan ne din yaww

  27. Vettele insanlar hoşuna gitmeyen şeyler söylediğinde hemen provakatör olmakla suçlarsın ortalıgı karıştırmakla suçlarsın şimdi senin yaptıgın nedir ??? Zamanında herkes birbirine laf söylemiştir çok degıl Vettel 'de Karthikayene hıyar,gerizekalı diyerek hakaret etmiştir şimdi bende bunu Seb haberinde kopyala yapıştır yapsam hoşuna gidecekmi?Adam Schumiyi övse bir dert övmese bir dert hayret biseysiniz.

  28. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Önemli olan onun Schumacher'i Efsane Olarak kabul etmesi değil, Tarihin Kabul etmesi..Birçok Rekorun altına Bak bakalım kimi göreceksin, Hatta Bugün yeni bir rekor gelmiş olabilir ' Formula 1 Tarihinde Pol pozisyonunu kazanan en yaşlı pilot ' , hatta belkide yarın ' Formula 1 Tarihinde Kazanan pozisyonunu kazanan en yaşlı pilot '

  29. Tam da demek istediğim şeyleri söylemişsin emeğine sağlık Rambo…

  30. dikkat ettiysen ben genelde vetteli carl diaz ve kimiyle karşılaştırırım
    bana göre şumi sennadan sonraki en büyük pilottur
    2004 teki performansından çok etkilenmiştim
    diğerleri onun seviyesine yaklaşamaz
    biz her zaman doğruları söyleriz..Şalu

  31. Duran saat bile günde 2 defa doğru vakti gösterirmiş.

  32. hamilton raikkonen fanıydı. raikkonen-schumi-alonso yıllarında da schumi'nin takım emriyle kazandığı yarışlar oldu, bilerek başkalarına çarptığı yarışlar da oldu, aracını piste yol üzerine bıraktığı zamanlar da. belli ki hamilton üzerinde bir 'efsane' etkisi bırakamamış schumi.

  33. Schumacher Nerde Ben Orda avatarı
    Schumacher Nerde Ben Orda

    afferin len rambo ilk defa doğru bişe söyledin..İnşallah ilk ve son olmaz ama pek ümidim yok

  34. Bakınız efendiler sene 2011 lewis hamilton ne demiş

    Son haftalarda yarıştaki hareketleri ve agresiflikleri ile gündemde oldukça fazla yer bulan agresiflik konusunda bazıları tarafından yeni Schumacher olarak adlandırılmıştı.
    Hamilton Kanada'da yaptığı açıklamada "Asla Schumacher ile aynı cümlenin içerisinde yer almamaya çalışacağım. Kariyerimde asla kimsenin yarışını bilerek mahvetmedim ya da kimseye bilerek çarpmadım."
    "Temiz bir şekilde birisini geçince kendimi harika hissediyorum."
    "Asla yanlış bir şey yapmadım. Bu yüzden beni o tür insanlarla kıyaslamanızın adil olduğunu düşünmüyorum. Ve asla öyle olmayı planlamıyorum. Ben adil bir şekilde kazanmayı seviyorum." dedi

    Bakınız efendiler sene 2012 lewis hamilton ne demiş

    Hamilton, Schumacher'in çabasını vurguladı ve bunun, kendisinı şaşırtmadığını söyledi.
    "Şaşırmadım, araç tüm hafta boyunca hızlıydı ve o burayı daha önce 5 kez kazandı."
    "Michael, gerçekten çok iyi bir iş yaptı önceki zamanlara göre kötü değildi. Onun performansını iyi görmek mükemmel. En büyük tebrikler onun için."
    Hamilton, Schumacher ve takım arkadaşı Nico Rosberg'in yarın rekabetçi olacaklarına inanıyor.
    "Mercedes inanılmaz hızlıydı. Michael'ın cezasını biliyorum fakat yarın yine de çok hızlı olacaktır."
  35. Her ahlak sahibi sporcu gibi Hamilton'un rakibini övüp tebrik etmesi biz schumacher taraftarlarını son derece sevindiriyor…

  36. Sen değil miydin, artık schumacher etkilemiyor beni rakip olarak görmüyorum, ya da onu geçmek artık bir şey ifade etmiyor tarzında laflar eden???
    ne oldu birden schumi'yi över oldunuz…
    yarın bir de yarış kazanırsa kim bilir neler dersiniz ustanıza…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir