McLaren, Monako GP'nin Olumlu Tarafını Görmek İstiyor

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton Monte Carlo’daki yarışı 5. bitirdi; takım arkadaşı Jenson Button ise orta gruptaki zorluk mücadelesinin ardından lastiği patladı ve spin atarak yarışı tamamlayamadı.

Bu duruma rağmen McLaren Takım Patronu Martin Whitmarsh, sezonun geri kalanı için Monako’da çıkarılacak birçok olumlu tarafın olduğunu ifade etti.

Whitmarsh: “Yeteri kadar hızlı değildik ve yarış pek bizim lehimize gelişmedi. Bitime 1 tur kala liderle aradaki fark 3 saniyeydi ama bu pistte lider ile aranızda çok araç varsa bir şey yapmanız çok zor oluyor.”

“F1’de hiçbir zaman tatmin olmazsınız ama Lewis her yarışta puan alıyor. Kafasını önüne eğip çok iyi bir iş çıkarıyor. Bu şampiyonluk hâlâ herkesin uzanabileceği konumda. Biz, Lewis ve Jenson bu sene şampiyon olabilir.”

Hamilton, şampiyona lideri Fernando Alonso’nun sadece 13 puan gerisinde ama Jenson Button, son 3 yarışta 2 puan toplayabildi ve gerilere düştü.

Jenson Button, aracında doğru ayarları bulmakta zorlanıyor ve görünen o ki takım, Kanada GP öncesinde pilotuna bazı değişiklikler için destek verecek.

Whitmarsh: “(Button) Sanırım lastik enerjisi ile ilgili küçük bir sıkıntı yaşıyor. Bu yarışta zamanını sürekli olarak bir kişinin arkasında geçirdi.”

“Onu ana lastikle (sarı yumuşak hamur) başlattık. Lastiklerini koruyordu ve uzun süre gitti. Ama lastik patlaması nedeniyle son bulan zor yarışlardan birisiydi.”

 


Yorumlar

  1. hep aynı lewis adeta kendinden puan çıkarıyor başına gelmeyen kalmadı …………..inşallah kalmamıştırda lewis bir zafer alır

  2. Super, ucan Japon lakabini sonuna kadar hakediyor bu cocuk 🙂

    isin ilginc tarafi ise havadayken aynlarini gozluyor, eferim kontrolu elden birakmiyor 🙂

  3. Super, ucan Japon lakabini sonuna kadar hakediyor bu cocuk 🙂

  4. yok canım bunlar aile boyu arabalar deseydin ya:)))

  5. daha güzeli olduğuna hiç şüphe yok:)

  6. ben de masaüstü yaptım. patron da sordu o niye havada diye 🙂

    bu arada, benim patronum, ilk defa f1 aracı gördüğünde "bunların bagajı da küçüktür şimdi" lafıyla tarihe geçmiş adamdır 🙂

  7. Aa Polyanna Mclaren'de yönetime girmiş.

  8. Ne yapacaksınız bilmiyorum bildiğim tek şey sezon başındaki gibiyiz yani yerimizde sayıyoruz. Sorunlar mı henüz çözüleni yok… Düzeltin artık şu işleri acaba bu yarış ne hata yapacaksınız diye tüm yarışları tekrarından izliyorum

  9. bu fotoğrafı masa üstü yaptım f1 ile ilgilenmeyen bir arkadaşım bu kim niye uçuyor dedi. ön sıradakiler görünmediğinden bende adamın önü boştu öyle bir start aldıki otomobil havalandı dedim:))
    ne dese iyidir "nasıl bir yakıt kullanıyor roket yakıtı mı" dedi:))) ilahi dedim ne roket yakıtı. adamın yakıt türü grosjean….

  10. Monako yarışından en güzel görüntü sanırım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir