Boullier Grosjean'ı Destekliyor

yazar:

kategori:

Grosjean’ın Monaco’da galibiyet mücadelesi vermesi bekleniyordu ancak ilk virajda yaşanan kaza sonucunda genç Fransız yarışa erken veda etti. Bu kaza Grosjean’ın 3. kazası oldu.

Boullier “Hayal kırıklığı yaşadım. İki iyi hafta sonundan sonra burada hız olarak ne beklediğimizi bilmiyorduk bu yüzden sürücülerimizin ön bölümde olduklarını görmek hoş bir sürpriz oldu.”

“Romain için bahane yok, sadece tek bir şey var: etrafındaki herkes milyonlarca kilometre test ve bir çok yarış yaptılar. O henüz ilk senesinde bu yüzden hata yapma hakkı var.”

“Çaylak sezonu için oldukça iyi iş çıkarıyor ve gridde bulunan diğer sürücüler kariyerlerine F1 testi olmadan F1’e adım atmadılar.” dedi.

Grosjean Avustralya’da ilk turda Maldonado ile olan kazası sonucunda, Malezya’da ise Michael Schumacher’le olan teması sonucunda yarış dışı kalmıştı.

 


Yorumlar

  1. Ben normalde uzun uzun anlatırdım işin asılını ama senin kalın kafana girmeyeceğini biliyorum. Bu yüzden zahmet etmeyeceğim. Maalesef daha önce aynı hatada bulunmuştum, şimdi çok pişmanım.

  2. grosjean çaylaktır. şu sitedeki en az bilgiyle en gereksiz yorumları yapan üye sensin. kimse takmaz sadece popülist olan yorumların okunur. adam kendi takımındaki pilota daha çaylak diyor, bu grosjean çaylak değil diyor. çaylak ilk sezonunu geçiren pilota denir. 3 sene önce 6 yarışa girdi diye tecrübeli pilot olmaz. çaylaktır.

    "Romain için bahane yok, sadece tek bir şey var: etrafındaki herkes milyonlarca kilometre test ve bir çok yarış yaptılar. O henüz ilk senesinde bu yüzden hata yapma hakkı var."

    "Çaylak sezonu için oldukça iyi iş çıkarıyor ve gridde bulunan diğer sürücüler kariyerlerine F1 testi olmadan F1'e adım atmadılar."

    daha da cevap yok. gelin güvey seni.

  3. Erdi  Akkaya avatarı

    kimi çinde takımın stratejisine kurban olarak gitti.onun dışında her yerde kimi grosjeanı geçti

  4. Çok kesin ve katı eleştiriyor bazı arkadaşlar. Lütfen biraz zaman tanıyın Grosjean'a. en azından bu sezonu bağışlayan. 2015'te de aynı hataları tekrarlarsa o zaman eleştirin. Kendisi yarı çaylak saylan bir pilot ve kanımca sezonun ikinci yarısından itibaren çaylaklığı ortadan kalkacak. Herkes bir Kimi bir Alonso olamaz. Öyle olsaydı F1 bambaşka olurdu.

  5. eğer böyle kazalara ceza gelse. her kaza yapana gelir.normal bir kaza

  6. Black Stallion avatarı
    Black Stallion

    Bu gidisle yine yarim sezonu zor dolduracak, yarislarin %50 sinde yaris disi kaldigina gore 🙂

  7. caylak pilot ile tecrübeli pilot görmek isteyenler
    kiminin grosjean kazasında aradan parçalara temas etmeden nasıl çıktıgına baksınlar
    birde pite kamyon ile giren perez 'in aracından aracını nasıl kurtardıgına baksınlar.
    Alonso en dogrusu söylemis, Kimi gibi adamlarlada korkmadan tekerlek tekerlege gidebilirsiniz.

  8. EFSANE_SUMI_AYRTON ... avatarı
    EFSANE_SUMI_AYRTON …

    Tam bir teneke,artık startlarda aman grosjean gelıyor deyip kaçıcak herkes…

  9. Nooldu bu fransız kasabın yarışı mahvetmesi ile ilgili bir açıklama veya ceza gelmedimi halen?

  10. Sanıyorum ömür boyu çaylak kalacak.
    Acaba yine bilerek mi yapıyorlar?Malum bir kere olan gene olur.
    En ççok neye gülüyorum biliyor musun?
    Lotusun kazandık,kazanabilirdik,kazancaz türü demeçlerine.Kimsede sormuyor yarış sonunda hani böyle diyordunuz ne oldu diye?

  11. Ehliyeti lunaparkta çarpışan arabalarda almış.Birde kimse odunla dövmemiş bunu.

  12. Grosjean çaylak değil tabi, çaylak ne demek diye bir öğren de gel. Cahilliğinden yaptın bir gaf, bunu kapamak için şimdi de kıçından kural uyduruyorsun yarım sezon yarışması sayılmaz diye.

    Ben Grosjean'a 3 yıllık pilot falam demedim senin göstermeye çalıştığın gibi. Ben yaptığım tek şey "Grosjean çaylak değil" demekten ibaret. Şimdi meseleyi farklı göstermek için yine kıçından uydurmayı sürdürüyorsun.

    Nasıl bir kuyruk acın olduğu ortada. Ama sana laf söylememe gerek bile yok, daha önceki davranışlarınla sitedeki herkese gösterdin ne mal olduğunu.

  13. bir de biri 3 sene önce 6 yarışa girdi diye grosjean'ın çaylak olmadığını iddia ediyordu. bak bakalım çaylak mıymış değil miymiş.

    F1'de 1 tam sezon tamamlamamış bir pilot çaylaktır. bu kadar basit.

  14. Evet Grosjean hatalar yapti kazalara karisti ama caylak sezonunda bu abartilmamali bence, tecrube abidesi Schumi bile kac tane kaza yapti, birsey olmaz.

    Grosjean`in hizi var, asil bu onemli bence, Kimi`yi kac kez gecti siralamalarda, hakkini yemeyelim..

  15. Arkasında Kimi olsaydı şu an gıyabi cenaze namazındaydık.

  16. ya bide ilginç tarafı alonso gibi birini ustune surup engellemeye calısmazmı sen dogru yolunda gitte kaza yapmiyim demiyor grojan efendi

  17. Adam kaç sene GP2 ve F1'de yarıştı, tecrübesi var. Tecrübesizlikten değil, ihmalkârlıktan yapıyor bu hataları.

  18. arkasında kimi olacaktıkı hey gidi

  19. tecrübe eksikliği nedeniyle hatalar yapıyor biraz tecrübe kazanması lazım birazda dikkat etmesi lazım tabi alonso ile takım arkadaşlığını üzerinden uzun zaman geçti dolayısıyla kurallar ve lastiklerde değişti.hata yapmasa zaten 3 yarış bitirmiş 35 puan toplamış çok iyi puanlar topluyor.

  20. ama benim bildiğim çaylaklar fren yapmaz asıl :p

    herşey bir yana Alonso nun etrafındaki 2 kişiden hızlı kalkması işleri bozdu bence 🙂 millet bir sağa attı olmadı oradan da sola attı kendini sonuç büyük hüsran 🙂

  21. Grosjean ömründe ilk defa direksiyon başına geçmiş gibi kullanıyor.

  22. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Adam gibi kalkıp kendi yolundan gitmek yerine, Alonso tarafından geçildiğini görüp adamın üstüne üstüne gidersen olacağı bu olur. GP2 de ki çaylaklar ile karıştırdı herhalde Alonso'yu. Korkup fren yapar falan mı sandı ne.

  23. Bu adam GP2'yi hiç bırakmamalıydı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir