Rosberg, Mercedes'in Gücünü Sürdüreceğini Düşünüyor

yazar:

kategori:

Sezona pek iyi başlangıç yapamayan Mercedes, sonradan durumu tersine çevirmeyi başardı ve Nico Rosberg son 4 yarışta en çok puan kazanan isim oldu. Monaco’da iyi performans gösteren Mercedes’in sıradaki Kanada ve Valencia pistlerinde de hızlı olması bekleniyor.

Rosberg “Takım olarak geliştiğimizi ve gittikçe güçlendiğimizi görmek harika. Son 4 yarışta en çok puanı ben kazandım ve bu gerçekten oldukça istikrarlı olduğumuzu gösteriyor. Bu yüzden sıradaki yarışlar bizim için iyi görünüyor.” dedi.

Monako’da en güçlü araca sahip olduğunu düşünen Rosberg, şampiyonluk mücadelesinin 17 puan gerisinde olduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Rosberg “Puan açısından şampiyonada iyi durumdayız. Kanada için sabırsızlanıyorum çünkü gerçekten orası için iyi bir aracımız var ve artık babamdan daha fazla yarışa çıkmış olacağım için o bana artık tavsiyede bulunamayacak.” dedi.

Rosberg’in babası Keke Rosberg kariyerinde 114 yarışa çıktı. Rosberg ise Kanada’da 115. yarışına çıkacak.


Yorumlar

  1. Her yıl şampiyon olsanda Rosi seni nedense F1'e yakıştıramıyorum. Sen atıclık sporlarına falan takılsan yani mesele şahsi değil.

  2. SENİ SEVMİYORUM SÜT OĞLAN!!
    BABANI DA SEVMEZDİM SÜT OĞLAN!! =)))

  3. En iyi araç benim, 4 yarışta en çok puanıda ben aldım, cadde pistlerinde en hızlı benim, babamıda geçtim ben, Schumiyi her türlü geçtim.
    Ben en iyiyim babam dahil kimse bana akıl vermesin.
    unutmadan ben bu yıl yarış kazandım ama schumi daha podyuma bile çıkamadı.

  4. o güç bir de Schumi'nin araca gelse artık çok iyi olacak

  5. 15 mi ? Herkes Schumacher değil 43 yaşına kadar yarışabilsin

  6. albert einstein avatarı
    albert einstein

    Adamın önünde en az 15 sene daha var en az 2 şampiyonluk alır bence umarım seneye button ı yollayıp rosbergi alır bizim takım.

  7. Rosberg: Onu da yaparız.

  8. " babamdan daha fazla yarışa çıkmış olacağım için o bana artık tavsiyede bulunamayacak." demiş rosberg. rosberg canım benim unuttun mu baban bir şampiyon…

  9. babamdan daha fazla yarışa çıkacağım için o artık bana tavsiyede bulunmayacak demiş rosberg belki de şaka olsun diye söylemiştir onu bilemem ama yine de babası ona tavsiyelerde bulunmalı çünki babası bir şampiyon…

  10. M.Schumacher  avatarı

    dimi ? bide o arızaları hep schumiye denk gelmezse daha da iyi olacak.

  11. keske sumi yerine rosbergde sorun cıksada görse bakim en cok puan toplayan omu aracmı iyi diye

  12. kcuf rosberg

  13. takım schumiye 4 çelme taktı fazla değil 2-3 çelmede rosberge taksa ki bu gidişle oda olacaktır başka takımlara gerek yok mercedes kendi ipini kendi çekecektir zaten

  14. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Umarız.

  15. Mercedes çok sık arıza yapmasa iyi araç.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir