Monako GP'nin Yıldızı Kim?

yazar:

kategori:

Yorumlar

  1. Bakınız Efendiler monako nun yıldız kesinlikle sebastian vetteldir
    yarışa 9. sıradan başlayıp 4. lüğe kadar çıkmıştır
    böyle dar bir pistte 5 sıra kazanmak inanılmazı başarmaktır
    kusursuz ve enfes turlar da cabası…Şalu

  2. Kadir YILMAZ avatarı

    Onu bunu bilmem de, fotoda Rai hayalet sürücü gibi olmamış mı, aynı yarıştaki gibi.. Gro da radar..

  3. Kesinlikle katılıyorum sana arkadaşım. Takımda kötü bir strateji olunca Dom bırakmalısın, senden kötüsü yok gibi şeyler duyulurken, iyi bir strateji gelince hemen pilot oluyor. He eğer ki pitleri ve stratejiyi pilota bağlıyorsak daha iyi stratejiler de vardı (bkz. Vettel). Alonso da iyi iş yaptı orası ayrı, ama vettel asla gözardı edilemez.

  4. Massa dedim içim rahat buzlu su içiyorum 🙂

  5. Ferrari%100 avatarı

    Antrenmanların Massa
    Pole ise Schumacher
    Yarış Alonso ve Vettel

  6. her pilotu tek tek değerlendirmek daha olumlu gibi duruyor

  7. hımm sonuç iyi olunca taktiği uygulayan alonso oluyor kötü olunca takım oluyor nedense.taktiği uygulayan takımdır pilot değil.

  8. EFSANE_SUMI_AYRTON ... avatarı
    EFSANE_SUMI_AYRTON …

    Hocam herkes vasattı diyorsunda burda bu aracları sürmek o kadar zor ki ben tüm pilotlara saygı duyuyorum,Serhan Acarın dediği gibi 1 saniyede yaklaşık 4,5 hareket yapıyorlar ve gerçekden saygıyı hak ediyorlar..Ben ps3 de f1 2011 oynuyorum,burda oynarken acayıp zorlanıyor ve keyıf alıyorum gercekten hızı hissettirıyor..Bu haftanın yıldızı Sumi dir,sonra Alonso,mükemmel bir strateji ile hamiltonu geride bıraktı ve yine puanları topladı :))

  9. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Monaco nun yıldızı Alonso'dur,İyi bir strateji ile lewisi geride bıraktı taktik uyguladı mükemmel sürdü hızlıydı,daha saymakla bitmeyen olumlu şeyler yaşattı bize daha saymaya gerek varmı?

  10. Henry Crazy avatarı

    🙂 tren hiç olmasa insanı hayallere sürülüyor bu sadece boş boş ekrana bakmak 🙂 .Ama son 2 3 tur fena değildi aslında 🙂

  11. Pole Pozisyonunu aldığı için Schumi diyorum. Yoksa bütün yarış tren izledik..

  12. Mclarenfangirl avatarı
    Mclarenfangirl

    Massa ve Webber arasinda kaldım.Biri iyi bir sekilde defans yaptı digeri eski
    Günlerdeki halini hatırlattı 🙂

  13. monoko gp nin yıldızı
    sebastiannnnnnnnnnnnnnnnnn vettelllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

  14. sende göster kimi nin yada diğer iddialı pilotların kötü sürdüğü bir yarış örnek olarak.buyur.gözünüz dönmüş sizin.admin soruyor monaco unun yıldızı kim cevap alonso vay vay vay hiç kimse geçiş yapmadı pist üstünde alonso da.admin sormuyor şu ana kadarki en iyi pilot diye ? monaco yu soruyor efendi

  15. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay
  16. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    43 yaşında Monaco'da pol turunu atan Schumi.

  17. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Bu arada arkadaşlar Schumacher'in pol turunu bir yerlerden bulup izlemenizi şiddetle tavsiye ederim.

    Usta İşi!

  18. Alonsonun kötü sürdüğü bir yarış göster de bunun doğruluğunu kabul edelim 🙂

  19. Bu yarışın yıldızı yok bana kalırsa,
    Herkes vasattı, çünkü pist geçmeye müsait değildi,
    Araçlar birbirine çok yakındı ve geçme imkanı olmayınca
    Tren ve vagonları gibi sıralandılar,
    Bu arada webber polü almadı sonuna kadar MSC nin hakkıydı ve o aldı,

  20. Henry Crazy avatarı

    Ben Alonso dedim.Sebebine gelince
    Rosberg Webberi yeterince zorlayamadı.Yanlış anlaşılmasın Webber galibiyeti sonuna kadar hakketti.Ama baskıya çokta uğramadı.
    Hamilton bence hayal kırıklığından biriydi yarışın.Mclarenin bu kadar iyi bir araç üretip de bu kadar kötü bir takım yönetimi geçirdiğini ilk kez şahit oluyorum:bence Ron dennisi çok arıyorlar.
    Raikkonenin aracında her zaman söylediğim gibi bence aracında direksyon problemi dıiında büyük bir problem var.Yoksa grojeanın 4. olduğu sıralamda Raikkonen Bence en kötü 3. olur.
    Grojean hakkında yorum için erken.Deneyimsizliğin kurbanı.Ama o nasıl bir starttır. 3 4 kişiyi yarış dışı edecekti neredeyse 🙂
    Shumi bence iyi performans gösterdi.Fakat monacoda geçiş yapmak çok zor ancak yağmur yağarsa Monaco zevkli oluyor.(en son 2008 de yağmıştı hatırladığım kadarıyla yanlışsa kusura bakmayın o yarış bayağı zevkliydi.)
    vettel bence kariyerinin en iyi sürüşlerinden biriydi bence tüm galibiyet aldığı yarışlardan da bence iyi sürdü.İlk kez vettelin ileride iyi pilot olabileceğini gördüm.Yoksa pol al yarışı kazan. 1 sn hızlı araçla çoğu sürücü yapar zaten bunu ama hala eksik yönleri var.Mesela yeni set lastiklerle alonsoyu zorlayacağını düşündüm ama hiç zorlayamadı ama genede iyi bir sürüştü.
    Alonso aslında farklı birşey yapmıyor.Her yarışta adam çok istikrarlı.İyi pilot olabilirsiniz Raikkonen gibi ama istikrar çok ayrı birşey zaten 2005teki aracı 2005 Mclareninden iyimiydi hız anlamında tartışılır ama araç ve Alonso çok istikrarlı bir performans gösterdiler birlikte .2005te Kimi inanılmaz sürdüğü Suzukadan bir hafta sonra yokları oynuyordu hatırladığım kadarıyla.Yani Alonso her zaman olduğu gibi sessiz sedasız çok dikkat çekmeyecek bir sürüş yaptı.Belki bu sürüşü ona 2012 dünya
    şampiyonluğunu kazandıracak.Ama tabiki iyi olan kazansın Hakkeden.Fanatiklik yapmaya ne gerek var demi? 🙂

  21. 2 arkadaş lewise oy verdim diyor.lewise toplamda 2 oy verilmiş ozaman benim oy nere gitti len?kim yalan söylüyor :-))) aramızda hain var 😀

  22. 🙂 alonso açık ara lider oylamada.buda kimlerin fanatiklik olarak uçda olduğunu gösteriyor

  23. hem polü alan hemde iyi start alıp yarışda hata yapmayan webber.

  24. Webber diyorum 🙂
    Ikinci tercihim Kobayashi olurdu, startta cok guzel uctugu icin 🙂

    Bu arada her durumda Raikkonen taraftarlarina sallayan arkadaslarin dikkatini cekerim, Rai vasat olunca sadece 7 oy gelmis, yani Rai taraftarlarinin cogu oyle gozunu kapatip fanatiklik yapmaz arkadaslar 🙂

  25. alonso 28,29 tur aynı lastıkle gidip ilk baslarda lastık saklayıp 4,5s iken fark pit stoplara yakın farkın kapanması ve lewis pit e girdikten snra en iyi ilk sektor ve 2 sektorlerini yapıp müthiş bir işe imza attı…

  26. Cal-Crutchlow avatarı
    Cal-Crutchlow

    Damalı bayrağı sallayan kişi.

  27. Shumi'ye tosladığı için:))

  28. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Romain Grosjean 🙂

    Sıkıcı yarışın tek heyecanına imza attığı için.

  29. Buda sorumu Grosjean ..

  30. ona bakınca vettel de 5 sıra kazandı

  31. bence bu yarışta alonso en hızlı idi sıralamalarda da gelişim gösterirse hersey yoluna girer olaya söyle bakın lastiklerini koruyan alonso arkada olsada en hızlı tur ondan geldi

  32. kiminin geride kalmasının pilotajlıkla ilgisi olmadığını düşünüyorum..

  33. Ben Webber dedim ama sıradan sıkıcı bir yarıştı. Alonso diyemem çünkü yükselişini pitstoplarla yaptı zaten Vettel pitstop la daha fazla yer kazandı Yinede Ferrari ekibi doğru pit stop taktiği ile yarışın yıldızıydı sonuçta aynı lastiklerle yarışa başlayan takımlara karşı doğru hamleyi yaptılar.

  34. mark webber veya alonsoya verilebilir ..

  35. Cihangir Rai & Fernando avatarı
    Cihangir Rai & Fernando

    Tamamen objektif olarak ve verilere göre konusacağım Kimi fun'larından olmama rağmen.. Yarısın en iyisi bana göre Fernando Alonso ' dur Webber ve Rosberg başladıkları gibi bitirdiler ve arkalarındaki pilotlarla farkı açamadılar F.A. ise 3 sıra birden yukselerek hem farkı kapattı hemde takipten asla vazgeçmedi Alonso dan sonra webber diyebilirim bu pistte pilotları max. seviyede zorlayan 1. pist hata korkusuna yenik düsmeyip kusursuz pilotaj göstererek basladıgı çizgiyi korudugu için. Hayal kırıklığı efsane Scmhr ve Rai.. Kimi aşırı derecede pilotajının kötü oldugu bir günden dolayı gerilerde kaldı araç bence öndekiler kadar iyidi ki, perez pite girerken onu geçeceğim diyerek arkasındakınede geçildi.

  36. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Ben Alonso diyorum, tuttuğum için değil, hakkıyla 5 den başlayıp podyuma çıktığı için. Mark da olabilirdi aslında ama bu pistte önde olmak zaten büyül avantaj. Pek bişey yapmasına gerek yok.

    Vettelde belki startta çapraza dalıp 3-4 kişi geçmeseymiş iyi bir iş başarmış olurmuş ama, olmuyor işte. Yarış içnde de bir çok kez tünel çıkışındaki virajı yarım keserek avantaj sağladı.

  37. Erdi  Akkaya avatarı

    atalarımızın bir sözü vardır.yiğidi öldür hakkını yeme.vettel'i sevmem.yetenekli birisi ama bir alonso raikkonen hamilton değil bu gidişlede olamaz.ama yarışın yıldızı bence red bull pit ekibi ve vettel'di.

  38. Kimse göze batan bir sürüş yapmadı,herkes rölantide gitti.Ben Webber e verdim yarışı aldığı için…

  39. Ben oyumu Mark Webber'e verdim.
    herzaman dediğim gibi favori pilotlarım Fernando Alons,Michael Schumacher,Romain Grosjean ve R.Kubika

  40. Kimsenin özel bir numarasını göremedik. Kovalainen ve Perez birşeyler yapmaya çalıştılar. Ama illa birisi seçilecekse bu hatasız sürüşüyle Mark Webber olur. Yoksa ilk 6 gayet başarılı bir yarış çıkardı.

  41. elvan dalton avatarı

    Mark Webber'in elinde ki araç Mercedes'ten de Ferrari'den de yavaştı. O yüzden sıramalarda ki tek tur performansıyla yarışı kazanan Mark yarışın yıldızıdır. Farklı görüşler olabilir ama bütün anketler gibi yine insanlar tuttukları pilota oy vererek anketi amaçsız kılacaklar. Aslında her hafta hangi pilotu tutuyosunuz anketi yapılsa daha doğru olur.

  42. Bence Vettel idi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir