Kovalainen'in 2012 Favorisi Alonso

yazar:

kategori:

Ferrari sezona zor bir başlangıç yapsa da Alonso, ilk 6 yarış sonrasında şampiyonada lider konumda.

Turun Sanomat’taki habere göre Kovalainen: “Alonso lider evet. Bu sene şampiyonluğu da alacak.”

“Özel durumlar veya hava şartları, ne olursa olsun her zaman ortak bir değişken vardır ve bu, Alonso’nun önlerde bir yerlerde olduğudur.”

Bununla birlikte Kovalainen, güçlerin tam ortaya çıkmamasının tahminde bulunmayı güçleştirdiğini de kabul etti.

Kovalainen: “Monako iyi bir örnek. Orada genelde McLaren öndedir ama birden bire vasata düştüler ve Jenson Button beni geçmek zorunda kaldığı bir duruma düştü.”

“Lastikler sizin için iyi çalışmıyorsa iş bitmiştir.”

Formula 1’in eski pilotlarından Mika Salo da Alonso’nun bu sene 3. şampiyonluğuna uzanabileceğini ifade etti.

MTV3’e konuşan Salo: “Araçları oldukça gelişti ve şimdi Massa bile (2012’yi) iyi sürebiliyor.”

“Red Bull pilotları (Vettel ve Webber), şampiyonada Alonso’ya çok yakın ama uzun vadede birbirleriyle puan mücadelesi veriyorlar.”

“Alonso ise puanlarını çalmayan bir takım arkadaşına sahip.”

Bu arada şampiyonluk mücadelesinde araya girebilecek kara kedinin Nico Rosberg olabileceğine inanılıyor.

Son 4 yarış dikkate alınınca en yüksek puanı toplayan kişi Mercedes pilotu.

Rosberg: “Bu gösteriyor ki açıkça istikrarlıyız ve gelecek bizim için iyi görünüyor.”


Yorumlar

  1. Heikki Kovalainen

    "Red Bull pilotları (Vettel ve Webber), şampiyonada Alonso'ya çok yakın ama uzun vadede birbirleriyle puan mücadelesi veriyorlar."

    aslında burda çok büyük bir kinaye yapmış ama anlayana adam diyor ki vettele webber bu sezon yarışlarda birbirlerine yakın derecelerde sonuç alırlarsa alonso şampiyondur
    eger ki vettel webbere tıpkı geçen seneki gibi ezici bir üstünlük kurarsa kesin vettel şampiyon diyor

  2. doğru söze ne denir?

  3. Alonso'muza karşı gelmek f1'den hiçbir şey anlamamaya delalet eder. E f1'den anlamıyorsan hadi gp2 sayfasına grojeanların nelson piqelerin yanına…

  4. oguzhan akkurt avatarı
    oguzhan akkurt

    hamilton ile kimi ye sans vermemisler ama bunlarda sampiynluk mucadelesinde olacaklar ama benim favorimde alonso adam herzaman formda yapabileceginin en iyisini yapiyo helal olsunn

  5. Rocco Sifferdi avatarı
    Rocco Sifferdi

    En iyi pilot kim bilemem ama en iyi fotoğraf çektiren artist kesinlikle alonso her fotosu güzel adamın
    barney stinson gibi adam

  6. KARAŞAHİN[FERNANDO ALONSO] avatarı
    KARAŞAHİN[FERNANDO ALONSO]

    artık herkes kabul etsin en iyi pilot kimse zırvalamasın

  7. Gokberk Onem avatarı

    TÜ TÜ TÜ MAŞALLAH!

  8. Açıkçası Ferrari'de Rosberg – Alonso ikilisi yeni bir hamilton – alonso vakası yaratmaz bence orda mclaren eşit davranmadı hiç hep hamilton'un arkasındaydı alonso çok haksızlık yapıldı buda bir gerçek eşit şartlarda ferrari'de yarışabilirlerse tutulamayan bir ikili bile olabilirler açıkçası seneye içimden Rosberg – Alonso ikilisi geçiyor ferrari'de massa gidici gibime geliyor 🙂 Alonso ile Rosberg arasında dogal olarak psikolojik bir baskı olucaktır tabi bu şartlar olursa. Alonso Mclaren'de çok arka planda kaldı gibime geliyor Hamilton sanki 1 numaralı pilot gibiydi hep Ama Alonso'nun en hırçın sezonuydu bence mclaren sezonu rosberg alonso ikilisi denk bir ikili gibi sanki Schumi 40 yaşındada olsa Schumi Schumi'dir şansızlıklar yaşadı tabikide ama Schumi'ye karşı üstünlük kurmakta kolay değil hiçte orasıda ayrı bir konu yani bu ikili hakkında yorum yapmaya gerek yok gibi

  9. Allah nazarlardan saklasın..

    Sultan ahmette de öyle güzel turlar attın ki sana helal olsun el nano

    o gün orada olmak farklı bir duygu idi ………………….

  10. Henry Crazy avatarı

    Çok teşekkür ederim kardeş 🙂

  11. yukarda yazacağımı yazdım ön yargılı olduğumu aslında düşünmüyorum en azından muhtemelen. malazya örneğini vermişsin bende verdim işte orda soğuk pist koşulunda ferrari ve sauber rekabetçiydi alonso ferrari ile kazandı bunun haricinde yukarda şu ana kadar gridde en iyi performans sergileyen pilotun alonso olduğunuda söyledim ama bunun tek başına yeterli olmadığını anlatmaya çalıştım.

  12. Yermedik yahu, sansli dedik sadece, yalan da degil 🙂

  13. rocco junior avatarı

    Olaya sadece düzlük var diye bakılmaz.Malezya da 2 tane kocaman düzlük varda orda neden kazandı?Araç kötüydü sezon başı.Hem sen düzlükte kötü diyorsun nedenini biliyor musun?Bunun nedeni fazla sürtünme ve aracında sürtünme fazla ise zaten o araç ile işin zordur.Bu araç ilk bir kaç yarışta virajdan kağnı gibi çıkıyordu.Hızlanmada ciddi sorunları vardı ayrıca lastiklerini rakiplerinden genel olarak çabuk bitiriyordu Mercedes hariç.Şu an lastiği daha iyi ısıtıyor daha iyi kullanmıyor ikisi arasında fark var evvela bunu bir anlamanız lazım.Koca bir yalan demek ise bana kusura bakma ama Jetman çok komik geldi.Herhalde farklı sezonları izliyoruz.Bunu demen için ya çok ön yargılı olacaksın ya da sezonu tersten izleyeceksin.1 sn yavaş araçla başladılar.Alonso'nun kişisel gayretleri ve sonradan üzerine performans eklenmesiyle ve birazda şansla buraya kadar getirdiler.Yani araç aslında çok rekabetçiydi de bilerek mi yavaş gösteriyorlardı?Çin de,Avustralya da,Bahreyn de kasa kasa bir hal oldu takım aracı.Ayrıca strateji ve pit stop işin farklı boyutu.Bunları iyi yapması yada yapmaması aracın iyi olduğunu göstermiyor.Burda aracın eksiklerini hep yazdık.Bu araç ilk 4 yarış rakiplerine göre düzlük hızı,çekiş,lastik kullanamı vs konularda rakiplerinden gerideydi.Aracın egzozu doğru çalışmadığı için arka yüksekliği bile düşürüldü.

  14. benim desteğime ihtiyacı yok da, senin desteğine ihtiyacı var mı onu bir düşün bakalım.

  15. senin durumun türkçe karakter kullanmakla düzelmez. önce biraz büyü sonra gel bana yeğenim de tamam mı koçum.

  16. Rai nin cok ihtiyaci vardi zaten senin destegine 🙂 yavrum bak herkes begendigi pilotu destekliyor, sende normal bir insan gibi yapsana, hayir psikolojin bozulmasin diye yukarda turkce karakter bile kullandim ama senin psikolojinle basa cikilacak gibi degil 🙂 git bi destek al, bi kendine gel, bi soluklan yegenim 🙂

  17. alonsoberker avatarı

    Böyle gidiyor ve Alonso lider.İşte bu yüzden en iyisi diyoruz

  18. Henry Crazy avatarı

    Ayrıca beğenilmek güzeldir nazik yorumun için teşekkür ederim 🙂

  19. Henry Crazy avatarı

    Düzeltiyorum sağolun dostlarım puanları eşitti ama Hamilton önde bitirdi. 🙂 .

  20. Cihangir Rai & Fernando avatarı
    Cihangir Rai & Fernando

    Söylediklerinin doğruluk payı var bunu şurdan kıyaslayabiliriz Alonsonun Mc de son sezonunda Hamilton ile takım arkadası iken Raikkonen dunya sampıyonu olmustur ki Hamiltonun deli gibi gözü kara oldugu sene Alonsonun ezilmediğini ve sezonu aynı puan ile bitirdiğini biliyoruz bunu referans alırsak (cunkı takım arkadası olarak en ıyısı o oldu baska ornek yok) fernandonun yenı takım arkadasının, onu pek etkileyecegını sanmıyorum belki kötü gununde olur ise fernandodan puan calabilir gelecek kisi..

    Henry Crazy dostum sezonu esit puan da bitirdiler düzelteyım) yorumlarını takip edıyorum ayrıca.(begendıgımden ;))

  21. bu yıl desteklenecek ne yaptı da destekleyeyim? grosjeana sıralamalarda geçildi diye mi yoksa grosjean'ın hataları yüzünden ondan 15 puan önde diye mi? yoksa yarışlarda grosjean'ın sadece 1 sıra önünde bitirdiği için mi? çok hızlı pilottu, ama şuan değil.

    hiç de hızlıdır o problem vardır demeye niyetim yok. çünkü bu işin sonu yok. takım arkadaşına yenilen her pilota problem vardır diyeceksek ohoo, yarın grosjean geride kalırsa grosjean fanları gelir problem var yazar bu işin sonu yok.

  22. Gerçekten olayı iyi özetlemişsin. Aklına sağlık kardeş…

  23. alonso 1 puan farkla yenilmedi. puanları eşitti.şampiyon raikkonenden 1 puan gerideydi bu 2 pilot.

  24. Alonso şöyle Alonso böyle nazar değdireceksiiniz adama amacınız o sanırım.Başka türlü durduramazsınız 😛 Bi maşallah diyin kardeşim.

  25. Henry Crazy avatarı

    şanslı mı işte bunu yapma dostum. 😉

  26. Cal-Crutchlow avatarı
    Cal-Crutchlow

    İyide arasıra adamını destekle,yada hiç destekleme.Hem resmini kullanman hemde kötülemen bir garip duruyor.

  27. 'gerçek' rai fanına cevap olarak yazacaktım bunu.

  28. bir pilotun fanı olmayı; ne olursa olsun sözkonusu pilotu en iyi addetmek, her yenilgisine bahane bulmak, yavaş kaldığında aracında problem var deyip kendini pilotun avukatı olarak görenler mi oluyormuş gerçek fan. esas gerçek fan benim. gereksiz yere kimseyi pohpohlamam.

  29. Henry Crazy avatarı

    Dostum bunu bilemeyiz.Alonsı kariyeri boyunca her gittiği takımı şekillendiren bir pilot.Her zaman gittiği takımlarda ona özel araçlar yapıldı ve takımın lider pilotu oldu:senin dediğin gibi rekabetçi bir takımarkadaşı olduğu yıl takım arkadaşına yenildi.Tüm pilotlar hakkında objektif olmaya çalışırım.O yıl Hamilton müthişti.Belkide F1deki en iyi yılıydı(Bence 2007 yılında 2008dekinden daha iyiydi.).Ha burada ikili arasında neler geçti bilemiyoruz.Alonso hamiltonun kayrıldığını düşünüyor.Hamiltonda alonsonun 1. pilot olmak istediğini söylüyordu.Hangisi haklı tarih gösterecek.Ama Alonso yenilse dahi 1 puan farkla gururu ile yenildi.Belki o yenilgi Alonsonun şimdiki hale gelmesinde çok büyük etken oldu.F1 tarihinin Schumiden sonra belkide en baskın pilotlarından biri oldu.ama sonuçtaAlonso liderliği seven bir plot:Bundan sonra Ferrariye kim gelirse gelsinAlonsonun takımına gelecek.Ve Alonsoyu muhtemelen yenemeyecek senin dediğin ise ancak tarafsız bir takımdaki rekabete bağlı buda şimdilik çok zor. 🙂

  30. breakingbad avatarı

    Sormak istediğim bir şey var bu son 3-4 yorumla ilgili, haber bir Alonso haberi dolayısıyla yorumların onun hakkında olması daha mantıklı ve konuyla ilişkili. ben bir okuyucu olarak nitelikli ve bir şeyler ifade eden yorumları tercih ederim ama karşılaştığım manzara şu: Raikkonen fanı olduğunu tahmin ettiğim biri Alonso hakkında görüşlerini belirtmiş ve bence saldırı ya da sataşma söz konusu değil bence, ardından gelen başka bir Raikkonen "fanı" ise başka haberlerin altına, başka insanların yorumlarına "konuyu saptırma" derken kendisi alakasız bir şekilde "raikkonen"den de iyi." yorumunda bulunmuş. buradaki bu kadar açık kin ve nefretin sebebini gerçekten merak ediyorum zira haberin veya yorumun içinde Raikkonen'in adı geçmemekte bile.

  31. Alonso çok rahat yarıştıgı takımlarda genelde hep lider pilot oldu mclareni dışında tutabiliriz.aslında alonso'nun yanına rekabetçi bir takım arkadaşı koyunca bakalım neler olucak birde bunu düşünmeliyiz yani massa alonso ayarında bir pilot olamadı. Alonso'nun yanına Nico Ros.Gibi bir pilot gelince bakalım ne kadar verimli olabilir bunu tam net bilemiyoruz

    yanlış anlamayın alonso düşmanı filan değilim tabikide alonso çok yetenekli bir pilot fakat yanına rekabetçi bir takım arkadaşı geldiğinde şuanki istikrarını sürdürebilirmi bunu söylemeye çalıştım.

  32. Henry Crazy avatarı

    Alonso hakkında bence tartışmayın.Onu sevmeyen rakipleri bile ondan çekiniyor.Saygı duyuyor.Alonso müthiş bir pilot.Genelde objektif olmaya çalışırım.Çok iyi pilotlar var.Hamilton Raikkonen vettel .schumi .Bunca iyi Pilot varken daha yavaş bir araçla şampiyona liderliğine yükselmesi.Büyük bir olay.Gerçekten çok iyi pilot.F1 in en iyi pilotu mu tartışılır belki.(Ben kıyas taraftarı değilim eskilerle kıyaslayanlar var Her pilot kendi döneminde iyidir.Messi ile Maradonayı kıyaslamak gibi ne gerek var böyle şeylere izleyin keyfini sürün ne tartışıyorsunuz kim daha iyi diye kardeşler 🙂 .ferrari böyle bir pilota sahip olduğu için çok şanslı .Bunca özelliği müthiş olmasına rağmen F1in muhtemelen en iyi savunma yapan pilotu olması da cabası.Hem Messi Alonso Lebron Nadal Ronaldo Federer Kobe vs. gibi müthiş sporcuları aynı anda izlediğimiz için çok şanslıyız.Kıyası boşverin keyfini sürmeye bakın

  33. Sen gerçek Rai fanısın de ne hayrını gördük?

  34. 100 kişiye sorsak tarafsız herkes 90 kişi alonso der 10 kişi kimi der. hala kımı alonsodan daha iyi diyorsunuz tmm siz öle düşünün biz 90 kişi doğruları biliyoruz.

  35. Onu geçecen çakma Rai fanı 🙂

  36. bende hazırım.züper lotoda büyük ikramiyede bana gelirmi ? 🙂

  37. raikkonen'den de iyi.

  38. Cihangir Rai & Fernando avatarı
    Cihangir Rai & Fernando

    Böyle objektif ve dürüst yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum.. Lütfen bu sporu futbol fanatizmi ile karşılaştırıp yorum yapmayınız… Bu katagori tamamen f1 tanımak bilmek ve ögrenmek ile alakalı 1 tane pilot desdekleyıp kral dı sampıyondu babaydı gibi kelimeler kullanıp insanları mesgul etmeyın.. Tsekkrler (fernando ulas ferrari)
    Ben (Kimi Raik. fun) (sec.ferrari) olaraktan sadece bu sezon değil son 3 sezondur istikrarın abidesi olan F.Alonso ya tebrıkler, Haikki de bunları göz önunde alarktan konustugunu sanıyorum. Alonso hakikaten pilotaj olarak son 3 sezondur minimize hata yapan pilot tur, bu sezonda aynı performansı sergilemekte bu akdar aşırı konsantrasyonun sebebini Ferari aşırım utlu olmasına bağlıyorum..Konu ile pek alakası yok ama efsane pilot Scmher in 5 sezonluk egomanyasına son veren şahıstır kendisi 😉 dipnot.

  39. tifoalo HRT avatarı

    şans hazır olana gelir

  40. Adamı övdüğünüz yorumlarda bile mutlaka yereceksiniz.Olmazsa olmaz.

  41. Beddualarınız devam ettiği sürece böyle bir şeyin olması muhtemel.

  42. ağzı olan konusuyor derler ya gerçekten doğru. ferrari sezona rakiplerınden sıralamada en az 1 s yavaş araçla basladı. acer tube egzos düzenı calısmadı ve aracın arka tarafı berbattı sürtünmeden dolayı düzlük hızlarım çok yavaştı. 15-20 km fark vardı. ( düzlük hızı en yuksek olan takımdan ). malezyada yağmur, ferrarinin lastıleri çok ıyı ısıtması sayesınde ve alonsonun sıhırlı sürüşünden sonra galibiyet geldi. çinde düzlük hızı ve çekiş çok önemliydi. alonso yarısta wıllams ı gecerken pist dısına cıkmasaydı değerli puanlar alacaktı. gelelım ıspanya ya yenı güncellemeler ( yeni bir egzos sistemi yeni bir ön kana arka kanat. sidepod motor kapağı mekanık guncellemelerle) birlikte ferrari ileriye dönuk bir adım attı . sıradakı büyük adım kanada ddrs sistemi ön kanat. güncellenmiş v2 egzos vb. buyuk bir paket gelcek. ferrari hala çekişte ve düzlük hızında rakiplerinin gerisinde ama kanadada gelecek guncellemeler bunun ıcın zaten saygılar.

  43. Evet Alonso iyi, kimse kotu diyemez zaten, sampiyonlugun da en buyuk favorilerinden ama bir o kadar da sansli herif abi 🙂

  44. ben bu sene şaşarak alonso'nun büyüklüğüne tanık oluyorum. o da elbette hata ve hatalar yapıyor ama, bu sene 'komple pilot' kategorisinde bir tek kendisini görebiliyorum. araçtan maksimumu çıkarmak ve tempo olarak kendisinden iyi araçlara kafa tutmak, anladım ki herkes yapamaz. bir red bull/sauber taraftarıyım. şampiyonada vettel'i normalde kobayashi'yi desteklerim ancak favorim alonso 2012 için. büyükmüşsün alo, saygı duyuyorum.

  45. ferrari gelişmeseydi orta grupta kalırdı alonso.ama simdi hersey farklı ama ben sampiyon olacağını sanmıyorum zira çok daha güclü araclar var.1.redbull 2.mercedes 3.mclaren 4.ferrari 5.lotus.bana gore gridin gücü sırasıyla böyle gidiyor.

  46. e 20 yi olan bir şey yok lotus stratejistlerinin hataları ve pit ekibinin yavaşlığı var ferrari pit ekibi pit zamanlarına baktığımızda genelde en hızlı.ve stratejileride diğerlerine göre en idealdi.tüm bunlar (en iyi perofrmans ortaya koyan pilot alonso idi ama bahsettiğim nedenlerde bir o kadar önemli etkendi ferrarinin kötü araba olmadığıda belli ) alonso şu ana kadar en iyi performansı sergililedi ama takımında hata yapmaması bu sonucu getirdi.diğer iddialı pilotlar alonso kadar iyi pit ve strateji yapamadı yapsalardı şampiyona klasmanı çok daha yakın olurdu

  47. Evet Alonso bir numaralı favorilerdesin hatta Kanada yı alırsan şampiyonsun.Biraz nazar değdirelim adama ya gerçekten çok istikrarlı bu sene,kafayada koymuş şampiyonluğu birilerinin dur demesi lazım bu adama.

    Şampiyon olsada olmasada griddeki en iyi 3 pilottan birisi…

  48. çinde geride olması normaldi düzlük hızının önemli olmadığı tüm pistlerde ferrari iyiydi.bunu anlamalısınız.bahreynde demekki son bölüme kalsa ordada rekebetçi idi araba q3 turu atamadan 7.olduğuna göre birde atsa neler olurdu.

  49.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Fernando kas'mış. Şampiyonluk Yakın:)

  50. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    işin tuhafı, Alonso hep birilerinin önünde bitirmeliyiz ki fark açılmasın yada lider olalım diyen birisi. Soun ise artık 1. olması gerektiği, çünkü geçecek kimse kalmadı. Artık yerini koruması için yapacağı tek şey en az 1 tane 1.lik ve bunu kanada da yapmalı. Yada vettel/weber in en az 3-4 olmaları lazım.

  51. Black Stallion avatarı
    Black Stallion

    Ferrari'nin bu yil uyguladigi herhangi agresif bir yaris stratejisi yok. Dikkat edersen o yarista agirlikli stratejiler ne ise, Ferrari de o yonde hareket etti hep.

  52. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Kocaman bir yalan değildi.

    avustralya hariç rekebetçiydi.

    Peki Çin'i izledin mi?
    Avustralya sıralamada liderle fark:1.025 — Yarış sonucu ise 5.lik.
    Çin sıralamada liderle fark :1.501—–Yarış sonucu ise 9.luk
    Bahreynde ise q3 de tur zamanı bile yok ve yarış sonucu 7.lik.

    Tabloya iyi bak ve bir kere daha ""avustralya hariç rekabetçiydi"" desene.

    Alonso istikrarı ile şampiyonluğun en güçlü adayıdır.Takım arkadaşının tehdid olup olmaması bu gerçeği değiştirmez.Ferrari mugello testlerinden sonraki güncellemeleri ile ileriye dönük bir adım atmış oldu.Peki sezonun en güçlü aracı E 20 de neler oluyor.Takım arkadaşı tehdidi var mı?.Yok.Olsa bile lotus buna müdahale ediyor mu?.Evet.
    Sonuç en iyi paket ve 3 podyumla 2 fastest lap!!!

  53. artı strateji ve pit bşarısı olarakda en iyi takım ferrari buda alonsonun olağandan fazla puan almasını sağladı.özellikle lotus-mclarenin yaptığı hatalar çoktu.yani alonso çok iyi puanlar topladı ama süper puanlar toplamadı.örneğin bahreyn ve çinde alonso 2 sıra daha üstte bitirebilirdi ama olmadı.

  54. ferrainin sezon öncesinde çok kötü bir araba olduğu söyleniyordu kocaman bir yalan olduğunu anladık.avustralya hariç rekebetçiydi.ferrari sıcak-soğuk havada tüm pistlerde rekabetçi lastiklerin çalıştırmayı başarıyor herkesten daha fazla.(malezyada soğuk havada ispanyada sıcak havada gördük) ilk yarıştan itibarende teknik olarak en çok ilerleme kaydeden arabada ferrari oldu.şu anda tüm pistlerde podyuma çıkabilecek bir araba dolayısıyla şu an şampiyonluğun en güçlü adayının alonso olması gayet normal takım arkadaşıda zaten bir tehdit değil buda önemli alonsodan puan çalamıyor zaten çalabilecek durumda olsada ferrari buna müsade etmezdi.ancak rbr-mclaren-lotus da geride kalmamak için herşeyi yapacaktır yinede ferrari ilerleme konusunda hep önlerde olacaktır.

  55. 2008 Massa son yarışta kaybetti 2010 alonso son yarışta kaybetti içimden bir ses 2012 dede son yarışta kaybedecek diyor.

  56. malesef alonso çok iyi gidiyor …

  57. Bana göre önlerde savaşabileceği paketi olan her pilot şampiyonluğun adayı bu sezon kimse kimseden kopmuş gitmiş değil. Alonso çok iyi iş çıkardı özellikle de yağmurlu Malezya da oda buna şampiyonada ki liderliğini getirdiğini düşünüyorum. Gelelim bize Vettel ve Webber bir birlerin den puan çalıyorlar doğrudur evet ama her iki pilotla şampiyonluğa oynamakta ayrı bir avantaj birinin avantajı yittiğin de takım diğerine yönelebilir bu sezon iki pilottan hangisi olursa olsun. Takımlar şampiyonusun da iki pilotun da iyi işler çıkarmasın da ayrı bir avantaj bu sezon da unutulmamalı buda.

  58. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Benimde her yıl favorim alonso ama olmuyor bir türlü. Umarım şeytanın bacağını kırar bu sene. Bir kere bu sene stratlarda dehlşet kalkıyor Ferrari. Hem Alo, hem Mas, acayip sıra kazanıyorlar. Eski mavi Reno da olduğu gibi oldu resmen startlar. Yeterki yol olsun. Pitler de gayet iyiler. Araç gün geçtikçe güçleniyor. Olmaması için bir sebep göremiyorum ben.

  59. Alonso Ferrari'ye geldiğinden beri çok iyi iş çıkarıyor hakikaten. Önceden bu kadar iyi değildi.

  60. Maşallah deyin ya.Nazar değdircekler öyle böyle derken.Allah'ım yardımcısı olsun.Şimdi başlarlar Allah'a inanmayan bir insan falan filan diye

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir