Ferrari'nin Hâlâ Daha Fazla Downforce İhtiyacı Var

yazar:

kategori:

Domenicali “Farkı kapatmak ve sezon sonuna kadar aracı geliştirmek zorunda olduğumuzu unutmamalıyız. Puan durumunun yakın olmasının nedeni çok fazla rakibin bulunması. Bu yüzden eksik olduğumuz konuda ilerlemek için aracın gelişimi üzerinde çalışmamız gerektiğini tekrarlıyorum.”

“En önemlisi aracın etkinliğini kaybetmeden daha fazla downforce bulmak. Bu yüzden hızımızı sürdürürken yavaş virajlarda daha fazla çekiş için aracın güçlü noktalarını kaybetmeden daha fazla yere basma gücü bulmamız lazım.” dedi.

Kanada öncesinde konuşan Domenicali “Kaçınılmaz olarak her yarışta herkesin planladığı gibi Kanada pistine bazı güncellemeler götüreceğiz. Bu şampiyona araç üzerinde iyi güncellemeler getiren ve lastikleri mükemmel bir şekilde çalışanlar tarafından kazanılacak.” dedi.


Yorumlar

  1. en azından aracın orasını burasını delerek gelişmeye çalışmıyorlar bu bile onurize

    bu arada buradaki yorumcuların mizacına hayranım çok entellektüel.

    havada bedava..))

  2. Domenicali "Farkı kapatmak ve sezon sonuna kadar aracı geliştirmek zorunda olduğumuzu unutmamalıyız. Puan durumunun yakın olmasının nedeni çok fazla rakibin bulunması. Bu yüzden eksik olduğumuz konuda ilerlemek için aracın gelişimi üzerinde çalışmamız gerektiğini tekrarlıyorum."

    ferrari en hızlı araç olmadıklarını kabul ediyor rakiplerinin çok olmasının avntajları olduğunu o yüzden yakın olduklarını söylüyor

  3. Ferrari%100 avatarı

    Dominik az konuşmuş öz konuşmuş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir