Massa, Monako'da Alınan Derslere Güveniyor

yazar:

kategori:

Monte Carlo’daki yarış, bu sezon Brezilyalı pilotun en rekabetçi göründüğü hafta sonuydu ki zafer mücadelesi yapan konvoyun  içinde yer almıştı.

Şimdi ise Massa, Monako’dan alınan derslerin Kanada’da da işe iyi bir sonuç almasına yardım edebileceğini düşünüyor.

Massa: “Monako için gereken ayar, diğer pistlerdekine göre çok farklı. Cadde pisti benzersiz olsa da en azından orada benimsediğimiz doğrultuyu izleyebilir ve diğer pistlerde de bunun işe yaramasını sağlayabiliriz.”

“Normal bir durum olmayabilir ama belki de F2012’nin benim için iyi çalışması adına en iyi yol budur”

“Monako’da yanal yüklerin daha az olduğu ve bu yüklerle başa çıkmanın bizim zayıf noktamız olduğu doğru. Bu yaklaşımı simülatörde bile denedik ama bazen orada net cevaplar almak kolay olmuyor ki bu yüzden yarış pistlerinde denemeler yapmaya devam ediyoruz.”

Ferrari pilotu, hâlâ mücadelenin uzağında olduğunu ve 6.’lıklarla yetinmeyeceğini ifade etti.

Massa: “Şimdi kendime daha fazla güveniyorum. Kendimi daha güçlü hissediyorum; ayrıca Monako, iyi bir yarış olmasına rağmen memnun kalmadım; çünkü, ilk antrenmandan itibaren ortaya koyduğum işin ardından podyum mücadelesi vermeyi bekliyordum. Bunu yapma şansımız vardı; yeterli tempoya sahiptim ama sıralamam daha iyi olsaydı, Pazar günkü şansım artardı”

“Sezon başına kıyasla çok iyi bir yarıştı ama bununla tatmin olamayız. Şimdi dahasını elde etmek için sıkı çalışmamız gerek. Eğer doğru yönü bulursak, başarabileceğimize inanıyorum”


Yorumlar

  1. 3 hafta önce olsa şu haberin altında en az 20 yorum Massa'yı aşağılardı.

  2. Ömer_Massa avatarı

    Massa bu yarış bu hafta sonu senin süper sürüp podyumda bitirdiğin bir yarış olsun.elinden gelenin en iyisini yap ve ve bizi sevindir dostum…

  3. Yeni parçalar gelecek Kanada'ya. Umarım işe yarar her biri de güzel bir haftasonu ve özellikle "Özlediğimiz bir haftasonu" geçiririz tüm takımdaşlarımla beraber…

  4. massanın kanada gp antrenmanlarda yine gerilerde kalıp alonso için test yapacagını düşünüyorum , testlerde bi sonuca ulaşabilirlerse yarışta iyi yerlerde olacaktır mutlaka, çünki enaz alonso kadar hızlı bi pilot …..

  5. Ferrari%100 avatarı

    Artık podyumda görelim seni be Massa hep laf
    Ama Monako sonucun gayet iyiydi haydi bu yarış podyumda ol 1>2>3 fark etmez sade podyumda ol!!!!!!!!!!!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir