Alonso: "Şampiyonluk İçin Hızımızı Arttırmalıyız"

yazar:

kategori:

Alonso: “Aracın saf temposunu geliştirmemiz gerek.”

“Pazar günleri normal olarak biraz daha rekabetçiyiz. Yarış, kalkış ve strateji konularında hazırlık için takımın yeteneği ve tecrübesinin avantajını kullanıyoruz.”

“Ama yeteri kadar hızlı olmadığımızı da biliyoruz; özellikle de düşük yakıt yükü ve yeni lastiklerle herkesin aynı durumda olduğu Cumartesi günleri. Bazen son seansa kalmada sıkıntı yaşıyoruz ve ilk cebin yakınlarında olamıyoruz.”

“Bu halde, yeteri kadar hızlı olamazsak şampiyonadaki liderliğimizi sürdüremeyiz. Pistte en hızlı biz değiliz. Aramamız gereken bu ve umarım Kanada’da ileri yönde bir adım atacağız; öndeki adamlara yaklaşacağız. Ama sıralamadan sonra ancak bunu görebileceğiz.”

İspanyol pilot, önümüzdeki yarışlarda birisinin performans üstünlüğünü elde edip iyi sonuçlar aldığında şampiyonluk mücadelesinde öne geçebileceğini ifade etti.

Alonso: “Yarışlarda farklı galipler olduğu sürece, şampiyonadaki lider olmak istiyorsanız istikrarı yakalamanız gerekiyor.”

“Er ya da geç bazı yarışlar olacak; belki de Temmuz’da, 4 haftada 3 yarış… Bu yarışlarda bir adam iki yarış kazanırsa, istikrardan daha fazlasına ihtiyacınız olur.”

Ferrari pilotu ayrıca büyük takımların lastiklerle ilgili daha fazla şey öğrendiğinde ve araçlarındaki gelişim sürecini devam ettirdiklerinde artık sürprizlerin yaşanmayacağına inanıyor.

Alonso: “Şimdiye kadar sezondan keyif aldım. Tahmin edilemiyor ama aynı zamanda üst düzey takımlar şampiyonada lider. Red Bull, McLaren, Ferrari, Lotus ve Mercedes’i görüyoruz. Bu yüzden, bazı sürprizler olsa veya orta takımlar iyi iş çıkarsa da, nihayetinde istikrar ve tecrübe, Pazar günü puanları alıyor.”

“İlginç bir şampiyona oluyor. Ama bana göre er ya da geç her şey dengeye oturacak ve şimdi gördüğümüze kıyasla daha normal şeyler yaşanacak.”


Yorumlar

  1. teselli derken meşrubatçıların çok ihtiyacı olacak

    engine arkadaşları bekliyoruz yarış sonu güçlü takımlarını anlatmaya.

  2. birinimi desteklemesi lazım illaki bu sitede olması için bu tifosilerin kendini bilmezlikleri çok olmaya başladı

  3. sen kimsin ya şaka mısın nesin karakter yoksunu. desteklediğin bir pilot yoksa git bu siteden.

  4. sen kimsin ya şaka mısın nesin karakter yoksunu. desteklediğin bir pilot yoksa git bu siteden.

  5. Bilinç altında bir ezilmişlik var kelimelerinden bu anlaşılıyor.

  6. arkadaşım motor kuralını dondurmasalardı redbul vs nal topluyo olacaklardı bunuda biliyosun dimi

  7. the huntsman  avatarı

    Bizim ölümüz bile size yetiyorsa,düşün kıpırdandıkça ne depremler kopacak içinizde.Kopuyorda.İki 73 puanınız bir 76 puan etmiyor o super duper üstün insan tasarımı lacivert içecek kutusu aracınız değilmi?Ediyormu?Etmiyor değilmi?

  8. Niye teselli edeyim ki ? Yasaklatacak birşey bile üretemediğiniz için üzülmelisin bence.

  9. the huntsman  avatarı

    Korkma,ecelinize bir faydası olmayacak,sen sadece görevini yap yani gölge etme.Taban konusundan dolayı eli ayağına dolaşmış pilotlarını (pilotunu) teselli et.

  10. DDRS gelmicek gibi öle duydum.

  11. Siteleri karıştırmışsın.bakirkoyruhsinir.gov.tr öbür tarafta.

  12. Fernandospor başkanı minardiden acı itiraf:

    "gol atsaydık kazanacaktık"

  13. 0.3 geleceği bir muamma. ama o 0.3 gelirse zaten artık Alonso tutulamaz hale gelebilir 😛

    bu sistemle yarışacakları kesin değil, test için getirdiler

  14. ahaha şu arkadaşın sudan çıkmış balık gibi çırpınışları beni bitiriyor. O zaman kurallar ve bütçeler daha genişti. Kısıtlamalar olduda redbull gibi garaj takımlarına şans doğdu. Senin gibi görmemişler çıktı piyasaya 🙂

    redbull sauber'den egzozu kopyaladı, mclaren'den f-kanalı kopyaladı. EE tabi sanada hak vermek lazım meşrubatçılar hakettiği yere geri dönüyor , meşrubat satmaya devam 🙂

  15. Egzos düzenlemesi bayağı heyecanlandırdı.Bayağı komplike duruyor ayrıca eski tasarımını zorlaması ferrarinin buradan gerçekten bir beklentisi olduğunu düşündürüyor.umarım bu beklenti karşılanır da pol için savaştığımız günler gelir..

  16. 2008 den beri hiç bir yenilik yapamayan takım varsa o da kesinlikle ferrari.Adamlar sadece taklit başka birşeyleri yok gerçekten.

  17. pat fry ddrs kanada'da gelecek diyordu onu bilmiyorum şuan bilgi yok ama Mugello'da test etmişlerdi sistemi tam hazır hale getirince kullanacaklardı.

  18. prancing horse avatarı
    prancing horse

    DDRS de var mı acaba

  19. Lovely_F2008  avatarı

    0.3 sn iyi bi gelişme ancak şöyle bişey de var ki bu gelişimle gelen araca güven olsun , kolay kullanım olsun bu tür etkenleri de göz önüne alırsak ben derecelerimizde bu farkın en az 2 katı gelişme olacağını düşünüyorum .

  20. hazırlıklar

  21. haber artık yayıldı arkadaşlar yeni resimler gelmeye başladı.
    Size burda galeri oluşturucam. Admin arkadaşada haberi yukarı aldığı için teşekkür ederim.

  22. haberler yayılmaya başladı. F1 haber sitelerinde en önce verdim burda bakın 🙂

  23. prancing horse avatarı
    prancing horse

    şahlanan at aşkına:)) sağol dostum emeğine sağlık:)

  24. http://a3.img.mobypicture.com/cb1b0303739d716b6201b578f248c998_view.jpg

    arkadaşım link bu. Burada yorumlar biraz düzgün. Soran arkadaşım gördüysen cevap yaz.

    Buda başka bir açı;

    https://p.twimg.com/Au0Oks2CEAAJ1g9.jpg

  25. başka bir açı

  26. Ferrari'nin yeni egzozu maclaren tarzı. 0.3 saniye civarında zaman kazanacaklarını tahmin ediyorlarmış sadece bu egzoz ile. Son dk.. 🙂

  27. Gokberk Onem avatarı

    Otomobilin arka kısmı hala gelişmeye çok açık. Ama bence bu bir dezavantaj değil takıma çalışma isteği vererek daha ilerilere gitmemizi sağlayabilir. Bu haftasonu pol pek mümkün görünmüyor ama 3.lüğü alabilirsek Alonso galibiyet için savaşabilir diye düşünüyorum. Massa da inşallah 6.lıktan aşağılara düşmez.

  28. güncelleme işe yararsa insallah pol için savaşılır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir