Raikkonen Kanada'da Daha Az Lastik Sorunu Bekliyor

yazar:

kategori:
Monaco’da lider gruptan uzakta kalan ve 9. olan Raikkonen, ayar sorunlarını geride bırakıp Kanada’da güçlü olabileceklerini düşünüyor.
Raikkonen “Pist yüzeyi oldukça pürüzsüz bu yüzden arka lastikler üzerinde çok zorlayıcı olmayacak. Ancak en kolay şey de olmayacak çünkü lastikler oldukça yumuşaklar.”
“İşleri daha öncesine göre biraz daha iyi yapmaya vr araçtan maksimumu almaya çalışacağız. Mümkün olduğu kadar iyi sürmeliyim ve umarım daha hızlı oluruz.”
 
“Ayarlarda sorun yaşayanlar tek biz değiliz bu yüzden herkes sorunlarını çözerse bu basit olur. Ancak lastikleri tam anlamıyla çalıştırmak zor ve farklı takımlar farklı yarışlarda farklı sorunlar yaşadılar.”
“Eğer hızlı giderseniz o zaman uzun sürüşlerde bedelini ödüyorsunuz bu yüzden hızınızı bilmelisiniz. İyi bir sürücüyseniz bunu bilirsiniz.” dedi.

Yorumlar

  1. adam takla attıktan sonra ter dönen araçtan kaskı çıkarıp başında şapkayla 20 saniye geçmeden çıkmıştı :))) bayılıyorum bu adama 🙂

  2. foto güzel
    bu arada çaldım:)

  3. Raikkonen06  avatarı

    Umarım Kanada Lotus'a uyar, yoksa ne Kimi'nin tecrübesi ne de Lotus'un hızı kurtarır onları zaten pit ekibi berbat doğru dürüst taktikleri yok bir yerlerinden taktikler çıkarıyorlar bunun örneğini her yarışta yaşıyoruz ve umuyorum ki bu yarışta yaşamayız.Go Kimi Go 🙂

  4. hadi kimi en azından bi podyum seni sampiyonada öne atar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir