Hamilton Mclaren'de Kalma Kararını Sezon Sonuna Kadar Bekletebilir

yazar:

kategori:

2007’den beri Mclaren’de yarışan ve aynı zamanda çocukluktan beri Mclaren tarafından desteklenen Hamilton’un anlaşması bu sene sonunda bitiyor ve İngiliz sürücünün adı farklı takımlarla anılıyor.

Hamilton “Henğz bu konuyu görüşmedik bile. Bunun nedeni sezonun ne kadar zor olacağını göz ardı etmiş olmamız. Bu kadar yoğun olacağını göz ardı etmiştik ve ardından şu anın ne kadar önemli olduğunu farkettik.”

“Şampiyona yeni anlaşmamdan daha önemli. Şu anda geleceğim önemli değil. Belki gelecek seneyi göremeyebilirim bile. Bu yüzden önemli olan bu seneyi değerlendirmek.” dedi.

Kararının sezon sonuna kadar ertelenip ertelenmeyeceği sorusuna Hamilton “Muhtemelen.” cevabını verdi.

Ferrari ve Red Bull’la adı geçen Hamilton, henüz kimseyi düşünmediğini söyledi.

Hamilton “Kimseye bakmıyorum. Sadece bu sezona odaklanmaya çalışıyorum ve galibiyet kazanmaya odaklanmaya çalışıyorum. Bu tür şeylerden endişe duyması gereken farklı kişiler var ve zamanı geldiğinde oturup ne istediğimize bakacağız ve onlara cevap vereceğim. Ancak şu anda bunu yapmam gerektiğini düşünmüyorum ve hatta düşünmüyorum bile.”

“İstesem görüşmeye otururdum. Ancak şu anda bir işim var ve acelem yok. Bu yüzden şu anda bunu görüşmenin bir gereği yok.” dedi.


Yorumlar

  1. kimse mclaren gibi bu sporun lokomotifi olan takımlardan birini bırakıp, yeni garaj takımlarından birisine gitmez..

    biraz ortalığı, pazarlığı kızıştırmak için söylenen sözler.. biliyorsunuz f1 bir politika sporudur aynı zamanda..

  2. 2012: A McLaren Odyssey 【spa2000】 avatarı
    2012: A McLaren Odyssey 【spa2000】

    Hamilton, oyunu çok sert oynuyor.

  3. baydı artık bu da ya nereye gitcek hamilton mclarenden başka nerde bu kadar taviz görebilir ki mızmızlanmayı bıraksın teklifi arttırmaya da çalışmadan imzalasın sıkıldık artık bu haberlerden

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir