Schumacher Galibiyetin Kokusunu Alıyor

yazar:

kategori:

Bir çok takım, düzlüğü bol olan Kanada’da Mercedes’in parlamasını bekliyor ve Schumacher, son yarış Monaco’da aldığı sıralama zaferi ile formda olduğunu gösterdi.

Schumacher “Bu yarış öncesinde çok eminim. Geri dönüşümden beri şu ana kadar geçen süreyi düşünürsek muhtemelen bu hafta sonu iyi bir sonuç alabileceğimiz en yakın yer.” dedi.

Bu sene kazanan 7. farklı isim olup olamayacağının sorulması üzerine Schumacher “Şöyle düşünün. Ben 7 numarasını seviyorum. Montreal pisti kesinlikle Mercedes için doğru bir yer. Monaco’da güçlü olabileceğimiz gösterdik ve burada da benzer durum iyi our.” dedi.

Schumacher, lastik sorunlarını geride bırakırlarsa Kanada’da güçlü olacaklarını düşünüyor.

Schumacher “Malezya’dan beri oldukça iyi olduğumuzu düşünüyorum. Aracı çok iyi anladık ve o andan beri yarışlarda aracımızı iyi yönettik. Aracı anlayıp maksimumu çıkarabilmek önemli.”

“Hava koşulları ve yarış günkü sıcaklık da büyük bir faktör çünkü aracınızı cumartesi ayarlıyorsunuz ve pazar günü bir değişiklik yapamıyorsunuz. Ne olacağını tahmin etmek zorundasınız.”

“Çin’e bakarsanız 5 derecelik pist sıcaklığı bir anda her şeyi bizim lehimize çevirdi ancak daha önce öyle olmamıştı. Bu hafta sonu böyle bir şansımız olacak mı? Tahminimiz istikrarlı olacak mı? İşte soru bu.” dedi.

 


Yorumlar

  1. hasan ünler avatarı

    galibiyet alacak ama takımı geçemiyor kendi takımı tek rakibi

  2. Galibiyetin kokusunu aldıysan aracın bütün parçalarına bi göz attır bir yerlerin su koyvermesi muhtemel…Çünkü sezon başından beri mercedes iki farklı araç üretti nasıl başardıysa!Terazi dengede hiç olmadı dikkat!!!

  3. Monaco yarışı bittikten sonra sürekli Schumi Kanada'yı kazanacak yarış onun olacak diyordum ve inanıyorum kazanacağına. Artık o da zaferleri düşünmeye başladı. İnşallah kazanır yarışı tek isteğimiz o zaten.

  4. işalla subaneke işallaa yarebbim işalla dinimiz amin.

  5. kadir güneş avatarı
    kadir güneş

    spora geri döndüğünden beri sabırla ilk podyum beklrken bu sene araç iyi gözükürken şansızlıklar yaşadın ama bu hafta sorunsuz geçicek ve 7 nin uğuru bize ilk galibiyetimizi getircek inş =)

  6. EFSANE_SUMI_AYRTON ... avatarı
    EFSANE_SUMI_AYRTON …

    İki haftadır söylüyorum montreal ve avrupa gp bizim olucak diye arka arkaya 2 galibiyet alıcak efsanem inş,sonra gerisi çorap söküğü gibi gelicek bu hafta çok önemli…

  7. Haydi Schumi kokudan fazlasını ver bize lütfen.
    Pol+Galibiyet+en hızlı tur bekliyoruz.
    Bunu hep sen hemde biz hakettik artık.
    Şans meleklerin yanında olur umarım bu kez.

  8. Schumacher- avatarı

    Schumi ben o kadar çok istiyorum ki o galibiyeti ama o koku bu hafta motorun yanması sonucu gelecek kokuya benziyor bence Mercedes'in yeni hedefi

  9. Şansın bol, yolun açık olsun. Kalbimiz seninle.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir