Glock Çok Fazla Hata Yaptım"

yazar:

kategori:

Timo Glock, bugünkü Monaco yarışında çok fazla hata yaptığı için takımı Toyota’dan özür diledi.

Alman pilot yarışın ilk başlarında spin atınca ön kanat değişikliği için pite girdi. Daha sonra ise pozisyonunu korumaya çalışırken bariyerlere vurdu ve aracına yine hasar verdi.

Glock bugün puan kazanmalarının mümkün olduğunu ancak çok fazla hata yaptığını kabul etti.

Glock "Benim için iyi bir gün değildi. Puan kazanmamız mümkündü ancak çok fazla hata yaptım ve takımım için üzgünüm. İyi bir kalkış yaptım ve ilk viraja aşağı inerken Webber’i geçtim. Ancak bir kaç tur sonra spin attım ve pite gelmek zorunda kaldım."

"İlk bölüm için aşırı yağmur lastiklerine geçtik ancak pist kurudukça onlar kötü oldular. Pit yapmamın ardından pist kurudu ve tekrar kuru lastikler için pite girdim. Daha sonra aracı sağlam getirmeye çalıştım. Sıradaki yarışta daha iyisini umuyorum." dedi.

Jarno Trulli ise erken unutmak isteyeceği bir hafta sonu geçirdi Monaco’da.

Trulli "Zor bir hafta sonuydu ve bugün işlerin bizim için yolunda gitmediği hafta sonlarından birisiydi. Bir süre çok aşırı yağmur yağdı ve aşırı yağmur lastikleri ile kumar oynadık. Bu ilk başta işe yaradı çünkü hızlıydım ve bir çok iyi geçiş hamlesi yaptım."

"Ancak yağmur kesildiğinde kuruyan pistte aşırı yağmur lastikleri ile zorlanıyordum. Ne yazıkki burada sürekli trafiğe takılıyorsunuz ve pit stoplarda çok yer kaybettim. Yarışın sonlarında kuru lastiklere geçtim ve aracı garaja getirmek için yarıştım." dedi.


Yorumlar

  1. yasin süper espiri walla bunlar NHL göndermek lazım :DDD orda bu hareketler çok tutuyor

  2. :D:D yanlıs yerde yhaa buz pateni flnn yapması lazım f1 de tutmuyo bu hareketler

  3. Saydım 3 kere spin attı ama güzeldi beğendim 😀

  4. :D:D en az 3 spin attı yarısta ıkısıne vverılen araca yazık bosu bosuna araclara zarar verıolar

  5. Ama bu glock çok düzel sin atıyor. Cidden hayran kaldım.

  6. sen ve nelsona veilen araçlara yazıkkk be 6 yarısa cıktınız utanın biraz altınızda F1 in en güçlü araclarını zorlayabılecek araclar var ama sız takım arkadaslarınızın golgesınde kalıyosnuzz sızın yerınız gp2 f1 de istenmıyosunuz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir