Red Bull Cuma Gününü Mutlu Kapattı

yazar:

kategori:

Her iki Red Bull pilotu, yağmur ihtimalinin programlarını etkilediğini ve dolayısıyla ilk antrenman seansına daha fazla iş sıkıştırdıklarını söyledi.

Webber: “Aslında oldukça iyi bir gündü. Değişken hava koşulları olacağı yönünde tahminler vardı ama gerçekleşmedi. Yine de ilk seansta opsiyon (süper yumuşak) lastikleri ile çalıştık ve açıkçası bunu yapmak doğru karardı.”

“İkinci seansta pek yağmur yağmadı. Bu yüzden programda bir parça uzlaşıya gittik ama bütün verileri topladık. Sonuçta derece tablosundaki yerler, gerçekleri yansıtmıyordu”

Takım arkadaşı Vettel de benzer derecede iyimserdi.

Vettel: “İyi bir gün geçirdik ve sağlam turlar attık. Elimizdeki lastiklere bu sefer biraz farklı bir yaklaşımda bulunduk ama açık şekilde durumdan memnunuz”

“Herhangi bir aracın net bir ilerleme kaydettiğini görmedik. Aslında sabah ile öğleden sonrası arasında biz kesinlikle bir adım attık. Küçük ama bir-iki ondalık eder”

Webber ekledi: “Pistin yarın nasıl olacağını göreceğiz. Sanırım hafta sonu ilerledikçe daha sıcak olacak. Bu yüzden olduğumuz yerden mutluyum. Bazı hızlı araçlar var ama önceden de Cuma günleri böyle şeyler gördük”

Bu arada Sebastian Vettel, ilk antrenmanda Senna ile yaşadığı olayın ardından komiserler kurulunca kınama cezası aldı

VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ


Yorumlar

  1. forza red bull pol de yarış da bizim

  2. Son sektörde kayıp en az 0.3 sn. Vettel bir turda 0.27 sn hızlı geliyordu 2.sektörde sonra turu 0.1 sn geride kapattı. Birçok turda en iyi 2.sektörle geldi ama yinede en hızlı turu atamadı.

  3. Getirilen Aerodinamik parçalar sorunsuz çalıştı pilotlar her iki pilotta ağır yakıt yükü ile harika bir istikrara sahipler. Webber dün yakıt yüküme göre çok iyi bir yerdeyim diyordu Önemli olan Süper softları takmadan soft ile Q3 e geçmek bunu başaran Pol pozisyonunun en büyük adayı olur. Takım rahat Pilotlar rahat fanlar rahat sorun yok güzel yani.

  4. Doğru ama en fazla podyuma oynarız fazlası değil…

  5. Ferrari%100 avatarı

    RedBullar bur da pole alamazlar bakın görün

  6. ReBull bence güçlü.Süper Yumuşaklarla tur atmadılar.Son antremanda 0,2 saniye gerideydiler sadece.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir