Button'ın Hedefi, Sorunlara Rağmen İlk Cep

yazar:

kategori:

İngiliz pilot, yaşadığı sorun yüzünden öğleden sonraki seansın büyük bölümünü garajda geçirdi; sadece 14 tur atabildi.

Bununla birlikte Button, Cumartesi günü son antrenman seansındaki çalışmalarda ilk cep için şansını yakalayabileceğine inanıyor.

Button: “Ağır yakıt yükü ile sürüş hakkında bilgiye sahibiz. Yine de benim için düşük yakıtla sürüp lastiklerle ilgili durumu hissetmek hâlâ önemli. Çünkü bunu denediğimizde hava soğuktu; yani sıralamada beklenene göre farklı”

“Dört gözle sıralamayı bekliyorum. Gerçekten öyle. Mükemmel bir Cuma olmadı ama daha kötülerini de yaşadık. Bugünden elimizde bazı veriler var ve umarım bunlara bakar ve yarın için gelişim sağlarız”

İyimser ruh haline rağmen McLaren pilotu, kaybedilen zamanın ideal olmadığını da kabul etti.

Button: “Zarar veriyor. Çünkü yüksek yakıtla sürüşle ilgili bir şey yapamıyorsunuz; ayar çalışmaları da. Araçta ayar çalışması yapmadık. Vites kutusu değiştirdiğinizde, bütün toe-in ve kamber açılarının doğru olmasını sağlamalısınız. Hepsi doğru noktaya yönelmeli. Açıkçası bunu yapmadık. Çünkü piste çıkmamız gerekiyordu. Yani aracın nerede olduğunu görmemiz gerek.”

“Yine de iyi bir hafta sonu geçirebiliriz. Hâlâ iyimseriz. Araç hızlı. Lewis (Hamilton) bugün iyi bir iş çıkardı. Çok hızlıydı. Bu yüzden endişe duymuyorum”


Yorumlar

  1. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Yahu buda kendini süreli lewis ile bir tutuyor. O zaten hep iyi iş çıkarıyor. Sen kendi işine baksana be kardeşim. Aracın hızlı olduğu sene başından beri biliniyor zaten.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir