Alonso Galibiyeti Göz Ardı Etmiyor

yazar:

kategori:

İspanyol pilot, bugün pole için ciddi adaylardandı ama Vettel’in 0,3 saniye gerisinde 3. sırayı aldı. Alonso, yarın her şeyin olabileceğini söyledi ve zafer için Vettel ile Hamilton’dan daha iyi bir iş çıkarması gerektiğini kabul etti.

Alonso: “Asla bilemezsiniz. Bu sene yarışları tahmin etmesi zor. Cumartesi öğleden sonra düşündüğümüz, Pazar günleri gerçekleşmiyor. Göreceğiz”

“Burada kazanmak iyi olacaktır ama şu anda bizden hızlı iki adamın olduğunu biliyoruz. Bunu bugün kanıtladılar ve kazanmak istiyorsak daha iyisini yapmalıyız”

Ferrari’nin sezona başlangıçtaki kötü havayı üzerinden atmış görüntüsüyle Alonso, yeni parçalardan da memnun olduğunu ekledi.

Alonso: “Aracın performansından memnunum. Bizim için çok pürüzsüz bir hasta sonu oluyor. Yeni parçalar beklendiği gibi çalıştı. Felipe ve ben,  hemen iyi bir tutunma elde ettik ve araçta performans olarak ileri yönde adım attık.”

“Barselona’da yaptığımızı tekrarladık ve orada önemli bir podyum elde etmiştik. Monako’da ise yine rekabetçi bir aracımız vardı ve iyi bir podyum aldık. Uzun düzlük ve şikanların olduğu burada da rekabetçiyiz.”


Yorumlar

  1. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Startta Temiz Taraftayız. Yine İyi Bir Start Bekliyorum Alonso'dan.

    Eğer Startta Hamilton'ı Geçerse ve Pit Stratejimiz İyi Olursa Kazanabiliriz.

  2. Ferrari%100 avatarı

    Alonso yine startta uçar gider startları süper
    Massa da güzel performans vardı bugün

  3. Aslanım benim… sana yakışır. Burada kimin ne yapacağı dikkate değer.Massa Grosjean zıpkın gibi gelecekler.MSC ve Rosberg in kalkışlarınında iyi olduğunu düşünürsek orta kısım karışacak.RBR geçen seneki Monza ayarlarına geçmiş.Hamilton kötü start almazsa Vettel i geçebilir ama yarışdaki efektif hızı gösteremezse düzlüğün sonu gelmeden Vettel e geçilir.Geçen sene Monza daki startı hatırlayanlar bir aksilik olmazsa kısmi birf tekerfrürünü seyredeceklerdir ama önemli olan yarışın ilerleyen zamanında ne kadar performans gösterileceğidir.Büyük ihtimal Ferrari startda çok daha iyi olacak ama yarış içinde ne kadar güçlü olabilecek.Geçen sene hızlı virajlarda RBR o kadar hızlı bir şekilde ALonso ya yanaşmıştıki düzlüğün başında geçmişdi.Bu sene hızlı virajlarda çok hızlı bir Ferrari var ama ani olarak maksimum hıza çıkacak bir RBR aracıda Vettel de olacak. Herkese başarılar ve bizlerede iyi seyirler diliyorum…

  4. emre atalay avatarı

    valla bu ferrariden cacık olmaz sorunun Alonsoda olmadığı kesin bu senede hüsran olacak anlaşılan sonuç

  5. the huntsman  avatarı

    Araç farklı pistlerde iyi iş çıkarıyor,sıralamalarda farkı kapatıyoruz ancak hala yeterli değil.Mclaren ve Redbull tek turda daha iyiler,o yüzden başarılı olmak için ilk 5 in dışına düşmemek gerek.Bugün beklediğimden iyi geçti sıralama.Startta umarım yerimizi kaybetmeyiz ve çok zevkli bir yarış izleriz.Yarın tabii SC ihtimalide var.Son şikana PS3 oynuyormuş gibi giriyor Maldonado ve Senna.Bir SC ye çok kötü bir zamanda yakalanmak işleri karıştırabilir.Podyumun herhangi bir basamağında olabilirsek güzel olur.İstikrar oldukça önemli,ve dahada önemli hale gelmeye başlıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir