Massa: "Yarın Her Şeyi Doğru Yapmamız Gerek"

yazar:

kategori:

Bu sene en iyi sıralama performansını ortaya koyan Brezilyalı pilot, Cuma günkü gibi uzun sürüşlerde iyi olmaları halinde yarın daha yüksek sıralar için mücadele edebileceklerini belirtti.

Bununla birlikte Massa, Pazar günü sıcaklıkların yükselmesinin endişe yarattığını da kabul etti.

Massa: “Yarınki yarış kolay olmayacak. Çok rekabetçi olacak. Bu yüzden her şeyi doğru yapmamız gerek.”

“Dün uzun sürüşlerimiz çok iyiydi. Bu durum yarın için olumlu. Tek mesele, düne kıyasla yarınki yarış farklı olacak; çünkü dün çok serindi.”

“Yarın çok sıcak olacak; hatta bugünden de sıcak. Bu lastiklerin nasıl davranacağını; sıcaklığı nasıl hissettiklerini biliyoruz. Ve doğru stratejiye sahip olmamız gerek.”

Ferrari pilotuna göre lastik stratejisini mükemmel yaparlarsa güçlü bir yarış çıkarabilirler.

Massa: “Kesinlikle kendime güveniyorum. Doğru stratejiyi elde etme adına işleri anlamamız gerek. Çok kolay değil ama başladığım yerden daha yukarıları için mücadele etme adına her şeyi mükemmel yapabilmeyi umuyorum”


Yorumlar

  1. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Helal sana be adamım ins ilk 3 de olursun da ferrariye cifte podyum yasatirsin sendende bunu bekliyoruz zaten…

  2. Yapma şimdi. Massa'nın startlarda kötü olduğunu söyleme. Yada git en çok kim sıra kazanmış ona bak.

  3. nedense bu hikaye çok tanıdık geliyor gülümsetiyor en azından yarış sonunda bırak webber ve rosbergi geçmeyi arkadakilere geçilmezse iyi ayrıca sezon sonundada bu 2 rakibini geçemez puan olarak her ikiside massadan iyi pilot 2010 sezon sonunda gördük güçlü ferrari ile massa ile rosberg arasında 2 puan vardı takım arkadaşı alonso ve webber son yarışa kadar şampiyonluğu kovaladı massa neyi kovaladı acaba artık griddeki vasat pilotlardan biri lastikleri kullanmayı beceremiyor

  4. Startta Grosjean ortalığı karıştırmazsa Massa yer kazanır eminim ama ROS de startta çok iyi. En zayıf halka tabiki WEB.

  5. Ömer_Massa avatarı

    müthiş geçen sıralama turlarını kaçırmışım keşke izleseydim ya.Massa inşallah yarın startta ros ve web'i geçersin.sen griddeki en iyi start alan pilotsun bunu senin taraftarın olduğum için abartıp söylemiyorum arkadaşlar Serhan Acar'dan işin uzmanından da aynı sözleri duyduk çoğu kez.inşallah yarın iyi start iyi sürüş ve iyi bir strateji ile podyumda olursun…

  6. mclarenci mp4  avatarı
    mclarenci mp4

    webber ve mercedes iyi start alamayan isimler dördüncülüğe yükselebilir startta. Massa startlarda gerçekten iyi fırlıyor.

  7. Ferrari%100 avatarı

    Çok doğru yarınki yarışta kalkarken 2>sıra kazansa
    Strateji de iyi olursa 1>sırada ordan
    yahatlıkla podyumda olma ihtimali var Felipenin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir