Alonso, Massa'nın Sorunların Üstesinden Geldiğini Düşünüyor

yazar:

kategori:

Monaco’da performans olarak çıkış yapan Massa, Kanada’da da tüm antrenman seanslarında hızlıydı ve sıralamalarda hızlı turunda yaptığı ufak hatalar sonucunda 6. sırada kaldı.

Alonso “Felipe için tabi ki çok mutluyum. Barselona’dan beri oldukça iyi iş çıkarıyor. Monaco’da tüm hafta sonu hızlıydı ve burada da öyle olmasını bekliyorum. Şampiyonanın sonuna kadar böyle devam edecek gibi görünüyor.” dedi.

Massa’nın sene sonunda takımdan gitmesi bekleniyor ancak takım patronu Stefano Domenicali bu konuda erken konuşmuyor.

Domenicali “Bu durum Felipe’ye bağlı. Onu bildiğimiz iyi sürücüye dönüştürmek için her yolu denemek için buradayız.” dedi.

Massa ise ağustos ayı gibi menajerinin gelecek sene için görüşmelere başlayacağını söyledi.

 


Yorumlar

  1. Burası Formula 1 heran herşey olur. Ferrari gelişim açısından en açık takım bu sezon sürekli gelişebilecek tek takım bana kalırsa…

    Farz et ki yağmurlu bir yarışta ferrari 1-2 yapacak ancak massa strateji denemek amaçlı önce pite alınarak vs öne geçti. 2. sırada da alonso peki bu durumda massa nın o yarışı kazanabileceğini düşünüyor musun ben vefa performans falan demedim dedim ki imkan olsa dahi adama yedirmezler…

    Ayrıca evet haklısın bende belirttim bu performansla geçmesi imkansız diye ama sana ispanya gp de kim kazanır 10 kişi say deseler maldonado kaçıncı sırada olurdu….?

  2. bu arada yanlış anlaşılmasın, bence şuanda oldukça iyi performans göstermeye de başladı 🙂

  3. neyle neyi satın almaya çalışıyorsunuz ? Massa önce 30 saniye önde olsun Alonso'nun, sonra yavaşlayıp Alonso'ya yer versin, ardından konuşursunuz daha önceden de yaptığınız gibi. Massa tabi ki takımın kazanan pilotu olamaz, şu ana kadarki performansıyla koltuğa sahip olması bile mucizeyken neyin kazanan pilotu olacak.

    Ferrari'nin durmadan Massa'ya haksızlık yaptığı iddia ediliyor, ben ise tam tersini. Adamı sonuna kadar korudular, korumaya da devam ediyorlar. Başka bir takım olsa çoktan koltuğunu kaybetmişti, Ferrari ne kadar vefalı davranıyor, örnek teşkil eder. Ferrari'nin bir favori bir de o favoriyi destekleyen rolde pilotla senelerce yarıştığını gördük, Massa o favori konumunu ele geçirecek bir performans göstermedi son 3 yılda. Ya destekleyen rolünü iyice oynar, ya favori konumuna geçecek atılımı yapar, yada takımdan gider veya gönderilir. Henüz şuanda destekleyen rolünü bile oynayamıyorken doğru düzgün "işte alonsoya yol verdirttirilir" diyorlar. farketmediniz sanırsam, Massa 2010 Almanya'da yol vermeyi bile beceremedi 🙂 iyi bir takım arkadaşı Heikki'nin 2008 de yaptığı gibi yol verirdi, atak yapan takım arkadaşına kapıyı kapatmak ardından da tüm televizyonlarda duyulacak şekilde emri kendisine söylettirip, göz göre göre kenara çekip takımını ateşe atmazdı. Asıl ben Ferrari başkanı olsam o yarıştan sonra yollardım Felipeyi ve sevgili Rob Smedley'i. Herneyse bu geçmiş konuları açmayalım şimdi.

    uzun lafın kısası, Alonso hala bir kaç gömlek üstün, Barrichello bile Schumacher'i zorlayacak 3-4 yarış çıkartırdı bir sezonda, Massa henüz onu başarmaktan yoksun.

  4. Ferrari%100 avatarı

    Felipe bu yarışta iyi puan alacak gibime geliyor

  5.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Taş ve Kuyu

  6. Ferrari'nin takımlar şampiyonasına öncelik verdiğini düşünmüyorum.

  7. Ömer_Massa avatarı

    çok şükür artık test pilotluğu görevinden terfi etti Felipe.
    crasher kardeşim konuyu iyi özetlemiş.ağzına sağlık…

  8. bence demek istediği şu Massa asla duble yapabilme şansı olan takımın kazanan pilotu olamaz. alonso 30 saniye geri de kalsa bile ferrari yeni bir 2002 avusturya skandalına imza atar ve yarışı massa kazanmaz bunun üzerine de her türlü bahse girerim. Ve aksini de iddaa etmek sadece savunma psikolojisini yansıtır. He alonso yarış dışı kalır vs onlar ayrı ancak diğer türlü asla massa öne geçemez.
    Gerçi bu tempoyla geçmesi de imkansız ama o ayrı bir mevzu

  9. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    kardeş bu saçmalıkları yazacaksan avatarındaki resmi değiştir.Ne bileyim bir kuş ya da manzara resmi yap..Öteki türlü biraz abes ve ironi oluyor.

  10. prancing horse avatarı
    prancing horse

    takımlar şampiyonasının bir önemi yok diyorsun yani

  11. niye takımda favori pilot varken öteki puan alamıyor mu? ötekinin aldığı puanlar takımın favori pilotuna mı yazılıyor ?

    saçma sapan yorumlar…

  12. remux cayden avatarı

    massaüstesinden gelse neye yarar.sonuçta takım tek pilot ile yarışıyor.

  13.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Fernando 1-0 diyor. İsp-İta. Zor maç.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir