Barrichello, Tekrar Puan Kazandığı İçin Mutlu

yazar:

kategori:

Rubens Barrichello, bugün Monaco’da tekrar puan kazandığı için oldukça mutlu.

Brezilyalı pilot en son 2006’da puan kazandmış ve o günden sonra şansı yüzüne gülmemişti.

Ancak Barrichello bugünkü yarışta 6. olarak 3 puan kazanmayı başardı.

Barrichello "Bugün tekrar puan kazanmak mükemmel ve hem kendim hem de takımım için mutluyum. İyi bir yarıştı ancak ilk başlarda Trulli’nin arkasında çok fazla kaldığımız için şanssızdık. Bu olmasaydı daha da iyi olabilirdik."

"Puan bakımından şansım tekrar döndüğü için mutluyum çünkü çok fazla bekledim bu sonuç için ancak umudumu asla kaybetmedim. İyi sonuçlar kazanabilecek güce sahibiz ve umuyorumki bu yeni güçlü bir sezonun başlangıcı olur. Kafamızı koyup gelişimi zorlamaya devam etmeliyiz." dedi.

Jenson Button ise mutlu değil Monaco sonrasında. Button yarış içerisinde önce ön kanadını kaybetti daha sonra ise tünel sonraso şikanda Kovalainen’in teması sonucu spin attı.

Button "Bugünkü yarışım gerçekten üzücüydü. Kötü bir kalkış yaptım ve ilk virajda içerde takılınca bir kaç yer kaybettim."

"Yüzme havuzu bölümünde Heidfeld virajdan çıkarken boşluk vardı. İçeride yeteri kadar boşluk var diye düşündüm ancak yokmuş ve burnum onun arka tekerlerine vurdu. Ön kanadı kırdım ve barge boardlar hasar gördü. Bu yüzden benim yarışım daha başında karıştı."

"Daha sonra yarış içerisinde Kovalainen arkadan vurdu ve arkaya hasar verdi ve sonuç olarak spin attım şikanda. Aracın performansı ile güçlü puanlar kazanabileceğimiz için sonuca üzgünüm. Ancak Rubens iyi sürdü ve sorundan uzak durup takıma iyi puanlar kazandırdı. Ona tebrikler." dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir