Lotus, Raikkonen İçin 6 Farklı Direksiyon Hazırlamış

yazar:

kategori:

Raikkonen’in Lotus E20’nin direksiyonu konusunda sorun yaşadığı bilinen bir konu. Padokta çıkan söylentiler, Raikkonen ile Lotus’un arasının iyi olmadığını ve E20’nin direksiyonunun bu konuda ön plana çıktığı şeklinde.

İsmi açıklanmayan bir Lotus çalışanı “Şu anda bir çocuk gibi. Ona 6 lolipop sunduk ve artık istediğini seçebilir. Direksiyonunun 7. versiyonu olmayacak.” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Jacques Villeneuve, Kimi Raikkonen’i eleştirmişti ancak eski sürücülerden Mika Salo Fin sürücüyü destekledi.

Salo “Kimi aracı sürme konusunda doğal yeteneğini sürdürdü ancak takımla birlikte ihtiyacı olan şeyi tam olarak bulamadılar. Jacques’ın Kimi ile sorunlarına dair tek bir kelime dahi konuştuğundan şüpheliyim. O tamamiyle dışarıda yer alan birisi.”

“Kimi her şey yolunda olduğu zaman bu sene yarış kazanacaktır. Kimi ile takımın ilişkilerinin gerçekten iyi olduğunu görebilirsiniz. Sorunlar olsa da iyi bir atmosfer var. Medya bazen farklı şeyler söylüyor ancak gerçek durum tam olarak zıttı. Takım Kimi’ye saygı duyuyor ve Kimi de takıma saygı duyuyor.” dedi.


Yorumlar

  1. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    Torrent linkini vermek mesele değil. Elbette veririm ama işinize yaramaz. O siteye üye alımı kapalı üye değilsen hiçbir şey yapamazsın. Bunları biliyorsundur. İş uzamasın diye ben facebook dahi adresimi verdim. isteyen geldi dosyayı verdik indirdiler.

  2. raikkonen solak falan değil nasıl izlionuz vdeoları arkadaşım sağ elini kullanıyor işte:D

  3. Lotus ciddi ciddi çok çalışıyor bu sorunu çözmek için.

  4. Umur İbrahim Üstün avatarı
    Umur İbrahim Üstün

    adamlar 2 tane yarış paylaştılar biri 3 gb biri 1 gbtı. ben 1 gb olanın torrent dosyasını upload ettim 😀 ilk defa bir şey upload ettim bir bakın bakalım olacak mı 😀 http://www.mediafire.com/?vvjpuw70ahgpajl

  5. Soner Küpücü avatarı
    Soner Küpücü

    Balık vermek yerine balık tutmayı öğretmek daha iyidir…
    Sen torrent linkini ya da dosyasını ver.. (iyisi mi linki ver)
    Millet de torrent kurup indirsin.. Kotalı da olsa idare edilsin bence:)

  6. senin söylediğin aynı şuna benzemiş. ben diyorum istanbul boğazı.. ne alaka anlamadım ben şimdi seni. pit anlık bi olay hataya daha çok açık. bu direksiyon arkadaş çocuk oyuncağı değil. şimdi anladın heralde

  7. La alonsoya gene yorum yapar buna da salo yapar. ne bu yaw açılın ben yapacam artık yorumları.

  8. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    Kimi'nin hiç bu kadar bağırdığını duymuş muydunuz? :):)

  9. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    arkadaşlar kanada yarışını(Serhan'ın anlatımıyla) torrent üzerinden indiriyorum. Torrent dosyası elimde mevcut bu dosyayı sizlere nasıl ulaştıracağım? İnternet üzerinden dosya paylaşımı yapabileceğimiz bir yöntem bilen varsa bize yardımcı olsun. Ya da facebook üzerinden paslaşalım.

    Maksat herkes indirsin izlesin. Kıymetli bizim için 🙂

    Dosya boyutu 3.21 GB 🙂 HD sanırım. Skysport üzerine Serhan'ın sesi montajlanmış. Şu an ort. 100kb/s ile iniyor.

    Sevgiler:)

  10. Yusuf  Hitay avatarı

    yapamayabilirler. mclaren sittin senedir bu sporun içinde ama 7 yarıştır hatasız pit yapamadılar.

  11. raikkonen solak.

  12. adama 6 tane vermişler daha ne yapsınlar :)) yıllardır bu işin içindeler direksiyonmu yapamicaklar eee böyle olunca bazan pilotlarda bahaneler arkasına sığınabilirler :))

  13. harika yorum 🙂

  14. gokhan cinar avatarı

    Bende senelerce sağ el kullanıyor sanırdım meğer solakmış bi yerde okumuştum 🙂

  15. Rai solak degil ki yahu 🙂

    Ben hala bu sasi de sorun oldugunu dusunuyorum, Grosjean in araci hic ayar sorunu cikarmiyor, belki direksiyon sorunu bu yuzden cozulemiyor.

    Ya da Rai nin Wrc de ayari bozuldu, o ayar tutmuyor 🙂

  16. Muammer UYAR avatarı

    Rai Lotus la anlaştığı zaman takıma solak olduğunu söylemeyi unutmuş 🙂 bu anlaşılınca direksiyon sorunu çözülecek demişlerdi ama hala tık yok

  17. bahreyndeki direksiyon hangisiydi acaba.bayreynde raikkonen oldukca agresifti aracla birlikte.raikkonene kusursuz bi araç ver.zaten gerisi gelecektir.

  18. Ferrari%100 avatarı

    Alt tarfı bir direksiyon işte uzatmaya ne gerek var

  19. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    Raikonen lotusu bıktırmış.Nesi varmış direksiyonun.6 tane direksiyonun hepsi de mi bozuk olur.Groscan neden hiç şikayet etmiyor da verilen direksiyona uyum sağlıyor.

  20. Team Sauber C30 avatarı
    Team Sauber C30

    Gülü seven dikenine katlanır LOTUS team 🙂 !!! 🙂

  21. DreamOfWinD  avatarı

    Direksiyon önemli sorunlardan biri. Yanılmıyorsam eski lotusda yeni adıyla caterham trulli'de de nerdeyse sezon boyu süren bir direksiyon sorunu olmuştu

  22. Lotus Takımı bu haberi yalanlamıştır millet haberiniz olsun 🙂 Twitter'dan gelen tepki tweetlerine verdikleri birkaç cevap :

    @chan42411 I wouldn't pay any attention to these rumours, Kimi is happy with the team and the team is happy with Kimi! 🙂

    @IceKinga @jennimik Indeed, rumours will always fly around… we tend to focus on facts 🙂

    @jennimik @IceKinga If we sent out a press release for every rumour that floats around we'd never get anything else done! 🙂

    Takımın başının etini yedim ama sonunda geri döndüler xD

  23. adam 2 yaris kotu gidince millet soylenmeye basladi hemen..rainin kotu kaderi adamin insan iliskileri zayif olunca isini yapamadigi an milletle bozusuyo..

  24. Mika Salo'nun işi yok eli boş, Fin pilotlar hakkında konuşup duruyor

  25. millet güncellemeyle uğraşıyor.bunlar hala direksiyonu anlayamadılar.ya sabır

  26. Bu arada ismi verilmeyen kişi 6 direksiyon yapmanın marifet olduğunu zannediyor ama 6 direksiyon yapıp pilotun istediğini yapamamak tam bir becerisizlik olsa gerek. Kimi nin geçmişi belli direksiyonda sorun var diyorsa direksiyonda sorun vardır ve sorun hala devam ediyorsa ortada işini yapamayan birileri de vardır

  27. Bi direksiyonu yapamadınız. Allah'ın beceriksizleri.

  28. Arkadaş bu adam Ferrari de nasıl bir direksiyon kullandıki Lotusunkine bir türlü alışamadı. Araçtan kaynaklann birşey mi anlamadım ki ?

  29. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    Ne direksiyonmuş arkadaş ya. Adama düzgün bir direksiyon veremediler gitti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir