Maldonado: "Son Form Durumumuz Gerçeği Yansıtmıyor"

yazar:

kategori:

Williams, son iki yarışta sadece 1 puan toplayabildi ki ondan önce İspanya GP’de Maldonado ile damalı bayrağı en önde geçmişlerdi.

Takımın formunda düşüş görünmesine rağmen Venezüellalı pilot, işlerin göründüğü kadar kötü olmadığını belirtti.

İspanya’da o kadar güçlü iken ondan sonra neden bunu tekrarlayamadıkları konusunda Maldonado: “Oralarda da iyiydik diye düşünüyorum. Monako’da iyiydik. Çünkü her zaman ilk 5’teydik. Kanada’da da öyle. Sıralamaları kaçırdım ama trafiğin bir sorunu olduğunu düşünüyorum.”

“Elimdeki tek turda en iyisini yaptım ve kaçırdım. Böyle şeyler olabilir. Bizim açımızdan rekabetçiydik ama şansımız yoktu diye düşünüyorum. Araç iyiydi; tempom da. Her zaman hızlıydım. Sadece gelişmemiz lazım. Pistte en hızlı değiliz ama çok da uzak değiliz”

Williams pilotu, İspanya’daki gibi meselelerin üstesinden geldikleri durumda daha fazla başarının gelmemesi için bir nedenin olmadığını belirtti.

Maldonado: “Sıralama ve yarış için gelişmemiz adına sıkı bir şekilde çalışmalıyız; özellikle de araç üzerine. Sıralama ve yarış arasında dengeyi sağlamalı, en iyi uzlaşıya gitmeliyiz.”

“Bana göre çok uzakta değiliz. Sadece her şeyi bir araya getirmeliyiz. Son iki yarışta her şeyi bir araya getirmek oldukça zordu ama rekabetçiyiz. Sadece tempomuza, her şeye yoğunlaşmamız gerek.”


Yorumlar

  1. sulonsoo sulonsoo avatarı
    sulonsoo sulonsoo

    maldonadonun demeçlerine bakarsak biraz alonsoya özenmişlik seziyorum

  2. sulonsoo sulonsoo avatarı
    sulonsoo sulonsoo

    ispanyadaki çok gerçeği yansıtıyor gibi pirellinin şansından kazandınız

  3. Üyelik aidatını yatırmış mı arkadaş bi kontrol edin 😛

  4. the huntsman  avatarı

    Ben çoğu sitelerden haber bulup,okuyorum ama onları herkesin anlayacağı bir şekilde özetlemek zor iş.Bu yüzden harika iş çıkarıyorsunuz,arada sırada yazım hataları oluyor ama oda nazarlık olsun.Zaten milletçe eleştirmeye bayılıyoruz,sonuçta sizlerinde tek işi bu site değil.Kolay kolay kimsenin bu çevirmenlik işini başaracağını düşünmüyorum.Çevirmek dert değil,onu okutacak şekilde sunmak önemli.Teşekkürler.

  5. "bekara kârı boşamak kolay" diyebilirim başka da bir şey diyemem. yardımcı olmak isteyen arkadaşları aramızda görmek, taşın altına elini sokmasını isteriz.

  6. şahsen Kanada'da denedikleri arka kanatın bir çeşit istikrar sorunu olduğunu düşünüyorum yani özellikle de şampiyonlar duvarına aracın arka kısmının kontrolünü kaybederek her iki pilotun da vurması benim aklıma böyle birşey getirdi. Nasıl geçen sene bir ara Mercedes pilotları DRS i kapattıktan sonra arka taraftaki downforce la ilgili bir gecikme yaşadıkları için sistemi diğerlerinden yaklaşık 1 saniye erken kapatıyorlarsa bana yine ona benzer bir durum var gibi geldi. Tabi yine de tamamen pilotaj hatası olabilir ama herkesin dediği gibi o duvara öyle vurabilmek gerçekten pek normal görünmüyordu.

  7. Team Sauber C30 avatarı
    Team Sauber C30

    Ya Maldonado kes palavrayı sen bile kendi dediğine inanmıyosundur Edebiyat yapma arkadaş…

  8. the huntsman  avatarı

    Adamlar daha ne yapsın?Sen çevirde haber gir,bizde okuyalım.

  9. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Sorun edecek bişey olduğunu sanmıyorum.U harfini kaldırıp ya da görmezden gelip okuduğunda gayet anlamlı.Buraya yazan üyelerin yorumlarını okuyup çözmek inanın bundan daha zor.

  10. tolga karanlık avatarı
    tolga karanlık

    Yaptığınız sözde çeviriden bir bölüm: "Sıralamaları kaçırdım ama trafiğin bir sorunu olduğunu düşünüyorum". Ben de şahsen bu çeviriyi yapanların bir sorunu olduğunu düşünüyorum. Yaptığınız çevirilerin bir anlamı olması gerekmez mi? Allah aşkına biraz ciddiye alın, adam yerine koyun şu okurları da bir beş dakikanızı ayırıp okuyun yaptığınız çevirileri bir kez.

  11. Kanada'da sıralama turu atarken oldukça hızlıydı ve tüm pilotlar arasında en iyi ilk sektör zamanını elde etmişti. Ancak Maldonado MALdonado'luk yaptı ve her şeyi berbat etti.

    Williams bu sene çok hızlı ama pilotlarda iş yok.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir