FIA, Harcamaları Kısıtlama Oylaması İçin Tarihi Belirledi

yazar:

kategori:

FIA, harcamaları daha da düşürmek için HArcamaları Kısıtlama Anlaşması uygulayacak ve kontrol FIA’nın elinde olacak.

Yapılan açıklamada Talepler üzerine FIA, takımlarla harcamaların kontrolü konusunda görüşmeler yapıyor ve şasiye harcanan para konusundaki limit ile ilgili düzenlemeler için 30 Haziran’daki oylamadan önce fax ile ulaşılması gerekiyor. Bu konudaki amaç şampiyonadaki tüm takımlara adil ve eşit yaklaşımın sağlanmasıdır.” dedi.

30 Haziran, 2013 kurallarında takımların çoğunun desteği ile değişiklik yapılmasına fırsat veren son tarih olması açısından önemli. O tarihten sonra Harcamaları Kısıtlama Anlaşması’nda yapılacak olan değişikliklerde tüm takımların desteğinin olması gerekecek. Şu an için Red Bull ve Toro Rosso’nun FIA’nın harcamaları kontrol etmesine karşı oldukları düşünülüyor.

2013 şampiyonasına katılacak olan takımların da kısa süre içerisinde başvurularını yapması ve aynı zamanda Concorde anlaşmasının önümüzdeki günlerde tamamlanması bekleniyor.

 


Yorumlar

  1. di monte harcamaları kısalaım dedi fia derhal toplantı kararı aldı adamın nasıl bir gücü varsa fia üzerinde fia bir dediğini 2 etmiyor di monte nin.marko paşada bu toplantıda gücünü ortaya koyacak karşıt görüş olarak di monte mi marko paşamı ? gerçi di monte istediğini yaptırsada rbr zaten fotadan ayrılmıştı istediği gibi harcama yapıyor ferrarinin istediğini alması için fotaya dahil olması ve rbr ninde kendisi gibi dahil olmasını istemesi gerek aksi halde fotadan ayrılmış istediği gibi harcama yapan bir ferrariyi kaale almazlar.gerçekten kısıtlama istiyorsan fotaya girer ve harcamalarını kontrol ettirirsin bunu yapmadıktan sonra kimse seni iplemez önce kendin yapacaksın sonra başkalarından bekleyeceksin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir