Whitmarsh: "İki Yarış Zaferiyle Şampiyon Olunabilir"

yazar:

kategori:

Bu sene ilk 7 yarışta 7 farklı ismin kazanmasının ardından gözler sıradaki Avrupa GP’ye çevrildi. Bu rekorun bu yarışta sona erip ermeyeceği büyük merak konusu oldu.

Whitmarsh “Şu anda Ferrari, Mercedes ve Red Bull ile bizim aramızdaki farkın çok yakın olduğunu görünce, önde kalmak için işleyiş ve teknik anlamında herkes önde kalmak için çalışackatır. Her zaman olduğu gibi her yarışta bir kaç salise kazanmaya çalışacağız ve kurallar izin verdiği ölçüde daha da fazlasını başarmaya çalışıyoruz. Bu gelişme önemsiz gibi gelebilir ancak şampiyonluğu kazanıp kaybetmede önemli olduğu kanıtlanacaktır.” 

“Bu sene 2 ya da 3 yarış kazanan ve bu galibiyetleri istikrarlı sonuçlarla destekleyen sürücünün şampiyon olması kesinlikle mümkün.” dedi.


Yorumlar

  1. bu adam ne içtiyse aynısından istiyorum..)

  2. 2 zaferle şampiyonluk mu bunu rosbergin peder yapmıştı
    5 olan garanti 4 olan yüzde 70 3 olan yüzde 50

  3. Hamilton Monaco dışında(ki oda 2.sıra) hep ön sıradan başladı bütün yarışlara ama Mclaren sağolsun trajikomik hatalarla sadece 2 puan önde…
    İspanya da ve Bahrainde olanlar çok büyük hatalardı, 30 puan üstü(ispanyada kesin 1.lik kaçtı, yarıştaki performansını da görünce) kaybı var…
    Valencia'da olabilecek bir Hamilton zaferi, Silverstoneda trende dönüşebilir….

  4. Şu yaptığınız aptalca hatalar olmasaydı (kimse kusura bakmasın hataları anlatabilecek en doğru kelime bu galiba) Lewis daha fazla puan farkıyla lider olabilirdi ya da daha fazla galibiyeti olabilirdi. Ama iş işten geçmiş değil yeter ki hatalarınızı iyi analiz edip gerçek çözümler (Sam Michael'in pit ekibini bira ile motive etmeye çalışması gibi olmasın ama) bulun. O zaman Lewis öngördüğünüzden daha fazla galibiyet alacaktır.

  5. forza mclarens avatarı
    forza mclarens

    martinciğim bırak papatya falı açmayıda şu jensonun aracına bi çözüm bulun hadi şekerim bi zahmet!!!!!!!!!!!!

  6. Fantastic Seb avatarı
    Fantastic Seb

    Ferrari kendini toparlarsa yani güncellemeler pistlere göre sonuç değilde istikrar elde edecek şekilde olursa olabilir neden olmasın.Şahsen Monza'da Ferrari pole ve galibiyet alabilir geçen yılki avantajı olmayacak Redbull'un Monza'da.Ama Monza dışı pistlerde Ferrarinin gelişmesi gerekecek çünkü sadece rakip Mclaren ve Redbull değil Lotus ve MGP de Ferrari'den puan çalabilir diğer pistlerde.

  7. 2012: A McLaren Odyssey (spa2000) avatarı
    2012: A McLaren Odyssey (spa2000)

    Şampiyonluk çok önemli (yani).
    Ama galibiyetin yeri de bambaşka.
    Galibiyetler seri halinde olduğunda fanlar haz diyarın da diğer yarışa kadar uzun bir yolculuk yapar . farz-ı misal 5 yarış ardı ardına kazanılan gpler 2 şer haftalık normal aralıklar hesap edildiğinde takribi 3 ay mutluluk hormonu salgılatır insana. bu galibiyetler bir de duble* şeklinde olunca…………….

    —————————————-
    * Mika Hakkinen ve David Coulthard'ın 13 kez beraberce yaptıkları şey.

  8. Team Sauber C30 avatarı
    Team Sauber C30

    Artık pilotları bir dikiş tutturması gerek…Ya tam sezon güzelde gerçek bir şampiyonaya gidilmeli artık…

  9. Çok güzel bir sezon geçiyor…Fakat Artık pilotların bir dikiş tutturması lazım…

  10. Alpay Rüzgar avatarı
    Alpay Rüzgar

    dostum az biraz oturdu zaten vet-alo-ham arasında geçecek belki vet-alo ya döner mclaren e bağlı (yalnız hiç bir şeyi yanlış anlama)

  11. Yusuf  Hitay avatarı

    artık her yarış farklı bir galip çıkmaz, dolayısıyla 2 galibiyet ile şampiyonluk çok çok zor.

  12. Bence iki zaferden daha fazlası gerekecek… yada şampiyon olan pilot iki üç zaferden fazlasına ihtiyaç duyacak.

  13. Fantastic Seb avatarı
    Fantastic Seb

    2010 Sezonu gibi bir sezon olabilir son yarışa kadar şampiyon belli olmayabilir.Ben Silverstone'dan sonra herşeyin yerli yerine oturacağına az çok eminim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir