Webber, 2012 Sonucuna Göre 2013 Kararını Verecek

yazar:

kategori:

Webber “Durum alınan sonuçlara bağlı olacak. Bu sene çok istikrarsız olduk. Monaco’ya kadar podyuma dahi çıkamamıştık ancak ardından kazandık. Ancak bu sene sıralamalar benim için daha iyi geçiyor.”

“Kendi açımdan ben çok iyi sürüyorum ve geçen seneden farklı bir durum görmüyorum. Açıkçası Red Bull’a gelmek isteyen çok kişi var ancak soruyu bizim kendimize sormamız lazım: takım gerçekten değiştirmek istiyor mu?”

“Bu soru tabi ki Christin ve Adrian için. Ve aynı zamanda Dietrich ve Helmut için. Bakalım neler olacak. Ben sadece kendi yaptığımı kontrol edebilirim ve şu ana kadar çok iyi iş başardım.”

“Şu an için gelecek sene anlaşmam yok. Geçen sene bu zamanlarda aynısıydı ve bir sene öncesinde de. Benim anlaşmalarım tek senelik oluyor ve her bir anlaşma bitişinde pazara çıkmak zorunda kalmadık, hep Red Bull’la yeniledik.”

“Bakalım bu sefer nasıl bitecek anak yine aynısı olabilir. Şu anda piyasaya çıkmanın gereği yok çünkü sonuçlar konuşuyor.” dedi.

Webber, bir kez daha üstüne basa basa Ferrari söylentilerini yalanladı.

Webber “Şu ana kadar bir şey olmadı. Ferrari’den teklif almadım. İnsanların bu konu hakkında konuştuklarını biliyorum, en azından Felipe Monaco’da iyi bir hafta sonu geçirene kadar konuşuyorlardı. Ancak söylentiler doğruysa Ferrari’nin gelecek sene 8 araçla yarışması lazım! Bu mümkün eğil, sadece iki araç var.”

“Felipe’yi tutabilirler ya da değiştirebilirler. Tek doğru seçenek bu. Takım içerisinde konuştuklarını tahmin ediyorum ancak benimle konuşmuyorlar.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Ben 12 yaşındayım ama 2005'de izlemeye başladım cidden. Kadir Çam dediğine harfi harfine katılıyorum 🙂

  2. Team Sauber C30 harbi adamsın aşadaki webber fanı arkadaşa kapak mahliyetinde bi yorum olmuştur umarım :))

  3. Team Sauber C30 avatarı
    Team Sauber C30

    Weber'de yetenek mi var hehh az gerçekçi olun güldürmeyin Maldonado bile daha yetenekli be 🙂

  4. ergin boyaci avatarı

    f1 deki gereksiz adamlardan birisi,bu demeçleri bile saçma, gerektiğinde çıkarı doğrultusnda çoğul anlamda gerekiğinde tekilanlamda konuşuyor, benim için içtenpazarlıklı bir adamdan bir farkı yok, kişiselbeceri ve takıma katkı yok, bunlar yoksa f1 de zaten yerin yok demektir, o yüzden Ferrari ye giderseneğer diğer takımların çıkarına olur diyebilirim, umarım oraya gidersin
    malesef eski ferrari taraftarı olarak ancak bunu söyleyebilirim,

  5. @ Kadir Çam senin yaşın kadar f1 izliyorum 2001 de başladım ayrıca webberi desteklemen de ne ilginç ne özellik buldun onda adam yaşlı sona gelmiş
    ayrıca yukardaki video da kendi kazdığın kuyuya kendin düşmüssün
    orda mc arkadaş da demiş hatalı lewis diye ya geçmiş olsun

    1-0

    Kadir Çam bak sen kendi ağzınla 2010 da ne demişin

    .Gönül isterdi ki Webber savaşarak her yarışı force ederek şampiyon olsun ama Webber öyle bir pilot değil.Bu dediğimi yapan bir pilot var, Vettel.Fakat onun da tecrübeye ihtiyacı var.Saf hız olarak Fernando'dan bile daha hızlı olduğunu düşünüyorum

    2-0 oldu skor benim yalanla dolanla işim olmaz ben belgelerle konuşurum ya kadir efendi olmadı böyle

  6. evet webber ferrarı yolunda bu kesınlestı artık bana kalırsa

  7. Yarışın tamamı elimde mevcut ve hamiltonun yaptığı yapan aynı pilotlar ve webber gibi yanına kadar çıkan bir çok pilot mevcut ama ne hikmetse bir tek çarpan vettel.Ciddi ciddi ağlamıştı bu olayın ardından.

  8. Bu videoda hatalı olan pilot Vettel değil. Hamilton ani bir fren yaptığı için arkasındaki Webber de onu geçmemek için ani fren yapmak zorunda kalıyor. Daha geride olan ve ne olduğunu göremeyen Vettel de zamanında duramayıp çarpıyor.

    Yarıştan sonra Vettel'in suçsuz olduğuna dair yeterli kanıt bulunduğu için kendisine verilen 10 sıra cezası kaldırıldı ve Hamilton hakkında inceleme başlatıldı.

  9. ''yaşım 12 formula 1'i 2010'da izlemeye başladım vetteli çok seviyorum ona aşığım keşke onun gibi olsam yippuu !! ''

    senin gibi formula 1'i 2010'da izleyerek başlayan insanlar olmasa -senden başka yok- yorumlar çok daha yerinde olurdu.webberi eleştirmene saygı duyarım ama her konuda insanları eleştirip vetteli ön plana çıkarmaya çalışman hem kendini hem vetteli antipatik kılıyor.

    belki bilmezsin ama vettel böyle bir pilottu; eds'ler, motor haritaları red bull'un onun için bir araç yaratması, birinci pilotluk ve sonunda çifte dünya şampiyonluğu.

  10. mark webber sebastian vettele göre çok yavaş bi pilot arada resmen uçurum var
    geçen sene neydi öyle 11_1 ::))
    bu sene bu adamı takım gönderip yerine daha iyisini getirirler….Şalu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir