Button, Hamilton'un Ayarlarını Kullanacak

yazar:

kategori:

Son yarışlarda ayarlar konusunda büyük sorunlar yaşayan Button’un bu sorunları geride bırakması için çalışmalar devam ediyor. Button Valencia’da Hamilton’un ayarlarıyla başlayacak ve daha sonra bunları kendi sürüşüne göre düzenleyecek.

Button “Öncelikle aracınızı diğer araç gibi ayarlarsınız ve biz de bunu yapacağız. Onun diğerlerine göre ayarlarda farklı seçimleri oluyor çünkü o şekilde istiyor. O ayarlarda onun kadar hızlı olmayacağım ancak onu temele alıp benim için doğru olan ayarlar üzerinde çalışabiliriz.” dedi.

Button ayrıca Mclaren’e olan inancını kaybetmediğini söyledi.

Button “Bu sene bir yarış kazandım ve daha önce daha fazlasını kazandım. Ve o seviyede olmalıyız. Kötü yarışlar geçirebilirsiniz bu yüzden birlikte bu işin üzerinden gelmek, sorunları bulmak önemlidir ve bunu yapacağız. Bunu anlayacağız çünkü bu takım çok fazla yarış ve dünya şampiyonluğu kazanmış bir takım. Birlikte harika yarışlar çıkardık bu yüzden sorunların neler olduğunu bulacağız. Sorunları çözeceğim ya da birlikte çözeceğiz.” dedi.


Yorumlar

  1. şöyle demeli: mclaren ayrımcılık yapıyor hamilton hiç de hızlı değil zaten hep mclarenin kayırmasıyla geçti aynı ayarla kullansalar button degil karthikeyan bile hamiltonu geçer!!1111!11birbir

  2. pekı button bu ayarlarla lwısı gerıde bırakırsa buna ne demelı

  3. sasi zorladikca yamuluyo mu noluyo da ilk performansini veremiyor?

  4. Aynen. Ne rezillikler çekmiştik yurt dışına giden arkadaşlara kaset ve dergi siparişleri cep telefonu ve internet ten sonra 500 yıl birden atladık diye düşünüyorum.

  5. 2012: A McLaren Odyssey (spa2000) avatarı
    2012: A McLaren Odyssey (spa2000)

    gençlik yıllarım geldi aklıma. mtv den 1-2 klip yakalayacağız diye cebelleşirdim (nerde şimdi böyle tıkla-izle devri). 90 lık tdk kaset (siyah bant) alır şarkı listesini kasetçiye verir, aman ha sırasını bozma diye kafasını ütülerdim (nerde şimdi ki dijitalde playlist kolaylığı) . walkman in pili bitmesin diye kasedi otobüste kalem ile sarar, sarış hızıma bakıp " abi adam harbiden hızlı kullanıyor şu kalemi" diyenlerin aklını alırıdım.

    ne varsa nostalji de var 🙂

  6. Bu ne hız 🙂 Dostum neler yapıyorsun öyle N.W.A. , Erick "eazy-e" Wright
    sırada Murder Was The Case mi var

  7. Evet dostum. 90 larla beraber West Coast akımı bitti Etraf şarlatan kaynıyor.
    Bu arada benim için Deep Cover ı ekler misin ?

  8. 2012: A McLaren Odyssey (spa2000) avatarı
    2012: A McLaren Odyssey (spa2000)

    Soru West Coast taraflarından mı geliyor?

  9. Öğrenmek istiyorum Bootlegs & B-Sides sende derin izler mi bıraktı.

  10. Ferrari nasil 2 gunde Massa ya yeni sasi verdi dersin? Bir cok takimin yedek sasi si var, eminim Mclaren`in de vardir..

  11. Yok yok ayni sasiden bahsediyorum, sadece yenisi 🙂 Ferrari de Massa`nin sasisini degistirirken baska sasi yapmadi, ayni sasinin yenisini verdi, sasi ler de hatalar cikabiliyor cunku..

  12. 2012: A McLaren Odyssey (spa2000) avatarı
    2012: A McLaren Odyssey (spa2000)

    Ayarlar kısmından hangisini kastettiğini de söylemeli.
    Komple bir set-up tan bahsetmiyordur.

    Çünkü Lewis'in ayarları şahsına münhasır pilotajı ile birleşince bir sonuç doğurur.

  13. himm simdi anladim sizin demek istediginizi, ayni sasiden tekrar üretilecek. sen degistirme diyince ben özellik olarak vs farkli birseyle degistirelecek anladim…

  14. Yusuf  Hitay avatarı

    hayır aynı şasiyi yenilersen güncelleme ile ilgili bir sıkıntı olmaz. şasi yenilemenin tek götürüsü maliyet.

  15. benim bildigim kadariyla sasi degimi o kadar kolay birsey degil, sasi aracin temelini olusturuyor. her neyse yanlisim varsa merakimdan soruyorum daha sonra yapilan güncellemeleri nasil yapacak takim, farkli sasiler oldugu icin gelistirme takimini 2 ye mi bölecek?? yada daha fazla kaynak aktarmasi gerekmez mi böyle bir durumda.
    birde sene basindan beri mclaren ayni sasiyle yarisiyor sadece ufak güncellemeler getirdi, diye biliyorum, sene basinda hizli olan button ayni sasiyle sürmüyor muydu?? (benim de kafam karisti, onun icin soruyorum)

  16. Yusuf Hitay arkadasin dedigi gibi sadece Button`in sasisinin degistirilmesinden bahsediyorum, Ferrari nasil 2 yaris sonra hemen Felipe`nin sasini degistirdi ise Mclaren`in de degistirmesi gerekirdi bence, hatirlarsaniz Redbull da Webber`in sasisinde bir sorun bulup degistirmisti Vettel den 0.5 sn yavas kaliyor diye.. Bu ayar sorununa falan benzemiyor, mevcut durumda araci ayarlayamazsin yarim saniye yavas kalirsin, ama Button kafadan 1 sn yavas kaliyor ve lastikler cok hizli bitiyor, ki bu adam lastiklerini iyi kullanmakla unlu 🙂

    Ayni soruna benzer sorun bu kadar buyuk olmamakla birlikte Raikkonen`in sasisinde de var bence, Grosjean`in lastikleri iyi giderken Rai`nin lastikleri o kadar iyi gitmiyor, Raikkonen`in de eski yarislara baktigimizda herkes 2 pitstop yaparken Rai`nin tek pitstop yapip iyi yarislar cikardigi coktur..

  17. button nın elinin ayarı yokki araçtan beklensin bakınız geçen sene kanadaydı sanırım hamiltonu duvara yapıştırdı alonsoya çarptı yarış dışı bıraktı sonrada yarışı kazandı zaten bi vettel kalmıştı oda hata yapınca daha adam kalmadı zaten galip gelecek 🙂

  18. bir şasi için aylarca çalışma gerekir. pilota uyumunu geç araca da uyması gerekir. ön kanat değiştirmek gibi bişey değildir şasi değiştirmek.

  19. Yusuf  Hitay avatarı

    sadece button'ın şasisinin yenilenmesinden bahsediyor arkadaş.

  20. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Bence araçta değil sürücüde biraz da galiba. Olay ayarlarda bitse Massa bile bu kadar fark yemiyor sonuçta.

  21. kendin söylemissin mclaren akilli bir takim, senin benim gibi seyircilerden daha fazla bilgisi vardir bu konuda birde sasiyi degistirmek kolay mi, yeni sasi de hamilton a uymazsa ne olacak arac gelistirmek yerine sasi degirtirirler sene sonuna kadar.

  22. Lewisin ayarlarını kullanacaksa ee hani araçta sorun vardı?

  23. Mclaren gibi akilli bir takimin hemen sasiyi degistirecegini dusunuyordum ama yanilmisim, Lewis in ayarlarida tutmayacak, bu sasi de kesin sorun var bence..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir