Raikkonen Henüz Kazanamadığı için Üzgün

yazar:

kategori:

Bununla birlikte Lotus pilotu, şimdiye kadar podyum başarılarının da kendilerini memnun ettiğini ekledi.

Raikkonen: “Elbette iyi sonuçlar alıp (galibiyete) yakınken kazanamamak hayal kırıklığı yaratır.”

“Ama sezon başında bana gelip de ‘(takım) bu sonuçlarlardan memnun olur mu?’ diye sorsaydınız, kesinlikle derdim.”

“Muhtemelen bu kadar yukarılarda olmayı beklemiyorlardı. Ama oraya ulaştığınızda kazanamıyorsanız, elbette hayal kırıklığı olur. Ama eğer kendinizi bazen kazanacak konumda bulursanız elbette daha fazlasını beklersiniz.”

Fin pilot, bu sezon çok yakın geçen mücadelede iki defa podyuma çıkma başarısı gösterdi. Ama son iki yarışta 8. ve 6. olabildi.

Raikkonen: “Yarışta oldukça güçlüyüz. Bazen tam olarak doğru yapmadığımız küçük şeyler oluyor ama bunu söylemek her zaman kolaydır.”

Raikkonen ayrıca galibiyet için çıkacağı Avrupa GP öncesinde temkinli ifadeler kullandı.

Raikkonen: “Her zaman kazanmaya çalışıyoruz ama bu kolay değil. Ne kadar iyi bir iş çıkaracağımızı bilmiyoruz. Yarın birazını göreceğiz; sonra Cumartesi. Umarım Pazar günü yukarılarda olabiliriz.”


Yorumlar

  1. rai nin kazanmasını şüphesiz hepimiz istiyoruz , ama daha dün sezon başlarken hepimiz diyordukki, ilk sene araca ve tekrar yarışmaya alışacak , bu adam bize 2 podyum verdi ve biz hemen 1. lik bekler olduk, hani 1 sene alışacaktı , bence podyum sürpriz olsun ( olursa tabi ) bırakalımda bu sene böyle geçsin , fazla ümitlenmeye gerek yok kanımca, araç belli, pilot belli, kansere dönüşmüş direksiyon belli ,lastikler belli, belkide kanser şasi de bilemeyiz tabiki, podyumun ilk basamağında olmak süper tabi ama, olmasada '' kimi herdaim kimi '' …..

  2. kısmetde varsa gelir şam dan yemen den kısmette yoksa ne gelir elden !
    sen ne kısmetsiz adammışsın kimi 3 şampiyonluk alacakken zar zor,zorum topuzum,ite kaka sadece ve sadece 1 şampiyonluk !

  3. 😀 valla raikkonen 2009da o araçla spayıda kazandıysa bu sene kazanacaktır merak etmeyin.

  4. Podyum gördü en azından. Schumacher'e o da kısmet olmadı.

  5. Cihangir Rai & Fernando avatarı
    Cihangir Rai & Fernando

    Ah be ıceman im en az senın kadar o hayal kırıklığı bizdede var bırak podyuma çıkamamanı efsane sumı den sonra senı kırmızı tulum harıcınde görünce bile içi cız eden ler var bende dahil olmak üzere, sende kazanıcaksın bizde kazanacağız inanıyoruz..
    'ugc' arkadasımızıda omuzlarından kaldırıyor olacağım o sevinçte 🙂 inş..

  6. Raikkonen kazandığı zaman siteyi yıkmayan rambo olsun :).acayip bi enerji birikimi var içimde raikkonenden daha çok istiyorumdur kazanmasını 🙂 Go kimi!!

  7. Bu sıralama performansıyla galibiyet çok zor, hele bu pazar normal şartlarda imkansız…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir