Alonso Sıradaki Takım Arkadaşı Konusunda Rahat

yazar:

kategori:

Takım patronu Stefano Domenicali’nin Fernando Alonso ile Sebastian Vettel’in iyi birer takım arkadaşı olabilecekleri yorumunun ardından söylentiler yine başladı.

Alonso, şu anda bu ihtimallerin sadece birer söylenti olduğunu ancak takımın Felipe Massa’dan vazgeçmesi durumunda takıma gelecek her pilotu memnuniyetle karşılayacağını söylüyor.

“Ferrari ile ilgili söylentiler hep vardır. Renault ile 2005 şampiyonluğunu kazandığımda beni de hemen Ferrari ile ilişkilendirmişlerdi ama ben buraya 2010’da geldim.  Şimdi de Seb için konuşuyorlarsa, belki o da beş sene sonra gelir!”

“Ferari’de hep aynı şey olur. Gelecekte kim takım arkadaşım olursa olsun burada hoş karşılanacaktır. Bu takımın, Ferrari’nin bir parçası olacak. Kim gelirse gelsin bir sorun olmayacak. Şu anda Felipe ile birlikte yaptığımız gibi onunla beraber çalışmaya devam edeceğiz.

2016 sonuna kadar takımla anlaşması devam eden Alonso, takım arkadaşının kim olacağını konusunda bir söz hakkı olduğundan  da bahsediyor

 “Geçmişte böyle bir şey yoktu. Ama şimdi Ferrari’de var. Burada olduğumuz zaman her hafta İtalya’dayım.  Bazen başkanla görüşüyorum. Stefano ile görüşüyorum. Aracın gelişimini konuşuyoruz. Aynı zamanda geleceği ve takım arkadaşlarını da konuşuyoruz.”

İspanyol pilot ayrıca Lewis Hamilton’ın takıma gelmesi durumunda onunla bir problem yaşamayacağını da ekliyor. “Sorun değil.”

 


Yorumlar

  1. alonso takım arkadaşı seçme konusunda bir kere boş bulundu alacağı dersi aldı. sütten ağzı yandı ferrariye gelirken yoğurdu üfleyerek yedi ve ölümcül bir kazadan kurtulmuş massanın takımda kalmasını sağlattı. zaten bu haberde kendi de söylüyor ferraride takım arkadaşımı ben seçerim diye…her ne olursa olsun kendilerine 2 yıldır arzu ettikleri sonuçları verememiş bir pilotu bu kadar neden el üstünde tutuyorlar göstere göstere enteresan bir davranış…hadi parayı çok aldın sponsordan bu kadar neden belli ediyorsun? koca başkan gelmiş alonsoya yalakalık yapıyor…
    ne demişler nice insanlar gördüm üzerinde elbise yok…nice elbiseler gördüm içinde insan yok…
    bu taksimi kurt yapmaz kuzulara şah olsa…

  2. basın toplantısında güzel muhabbetler döndü. Pazar günü italya ve ingiltere maçını. Mclaren ve Ferrari beraber izleyeceklermiş. Alonso İtalya'yı destekleyici sözler söyleyince muhabbet dahada koptu hamilton'da başladı gülüşmeler oldu. EURO 2012 güzel heyecan katıyo basın toplantılarına 🙂

  3. ?!?!

    Formula 1 bağnazlığı bu olsa gerek!!

  4. ?!?!
    Bilenler bilir bu işareti genelde yazmaktan daha çok anlam ifade ettiği durumlarda kullanırım ve en güzel cevabın bu olduğunu düşünürüm.Formula 1 bağnazlığı bu olsa gerek!!

  5. sanırım massa geri dönüşü olmayan yolda

  6. 2012: A McLaren Odyssey (spa2000) avatarı
    2012: A McLaren Odyssey (spa2000)

    Kendine güven?

    Doğrudur onun için Kimi'den çok daha zorlu olan Massa'ya karşı yarışmayı tercih etti !

  7. 2008 deki massa bunları yapabilecek potansiyele sahipti ama artık o bile seneye bu takımda kalmıyacağını biliyo

  8. sıradaki gelsin.fernando nede olsa baş üstünde tutulcağını biliyor.herkes massaya yükleniyor ama acaba ferrari mi massaya 2.pilot rolü veriyor.

  9. tahminim alonso bak hamilton twitter takipçim 600 binden fazla oldu seni geçerim yakında diyordur

  10. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Asıl kilit noktayı şu parağraf sonrası daha iyi anlarız :
    "Geçmişte bu konuda konuşamazdım. Ferrari'de ise konuşabilirim. Her hafta İtalya'dayım. Bazen başkanı görüyorum, Stefano'yu görüyorum ve arabanın gelişimi üzerine konuşuyoruz."

    "Formula 1'in geleceği hakkında da konuşuyoruz. Bizden yeni pilotlar ve gelecek için yeni takım arkadaşları yetiştirmemiz de bekleniyor."

    Kilit nokta , Alonsonun takıma tam anlamıyla yerleştiğidir.Elini taşın altına soktuğudur.Sorumluluk yüklendiğidir.Gelişimde ve gelecekte pay sahibi olabiliyor olmasıdır.

  11. Gelen ağam,giden paşam,kim ne yaparsa yapsın ben keyfime bakam:))

  12. Kilit nokta:Alonso'nun şimdiki durumda takım arkaşının kim olacağı konusunda benim de fikrim alınması demesi…Vettel ya da hamilton'u unutalım

  13. Team Sauber C30 avatarı
    Team Sauber C30

    Pilotların en komik ismi arasında Kobayashi 😀 Bu adamın hareketleri beni güldürüyor 🙂

  14. Team Sauber C30 avatarı
    Team Sauber C30

    Arkadaşlar ilginç gelebilir ama bana göre Valenci 'da Ya Schumacher Ya da Massa geri dönüşe imza atabilir bu hafta içime doğdu….

  15. Belki birbirlerinden fazla hoşlanmıyor olabilirler,çok yakın arkadaş da olmayabilirler.Ama birbirlerine inanılmaz bir saygıları var.Bu kesin.

  16. Alonso Hamilton'a bir şey gösteriyor. Kobayashi de merak etmiş 🙂

  17. Ferrari%100 avatarı

    Felipe'nin bu takımda gelecek sezon yer alması için:
    1-galibiyet 1>2kere
    2-en az 5 kere podyum
    3-önümüzdeki yarışlarda hiç yarış dışı kalmaması
    4-sıralamalarda Q3'te olmalısı
    5-Her yarışta iyi puan alması
    6-rekabetçi olması

  18. Alonso her şeye sorun değil demiş ama bence "sorun".

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir