Hamilton Sıkı Bir Pazarlık Süreci Bekliyor

yazar:

kategori:

2008 dünya şampiyonu olan pilotun takım ile anlaşması bu sezon sonunda bitiyor. McLaren Grubu Başkanı Ron Dennis Kanada’da mevcut ekonomik durumların Hamilton’a sunacakları yeni teklifte etkili olacağını belirtmişti.

Her iki taraf da anlaşma için aceleleri olmadığını belirtirken Hamilton, görüşmelerin olumlu geçeceğini düşünüyor.

Dennis’in son yorumları sorulduğunda Hamilton, “Ron oldukça sıkı bir pazarlıkçıdır. Şu anda kontratı görüşürken de durum aynıydı. Bu sefer de öyle olmasını bekliyorum. Ancak çok fazla sorun olacağını sanmıyorum.” diyor.

Hamilton yeni anlaşma konusunun sezon devam ederken sürüşünü etkilemesine izin vermek istemediğini belirtmişti. İngiliz pilot şu anda şampiyonaya liderlik ediyor. Kanada’yı kazanan Hamilton, temkinli davranarak istikrarlı puanlar almak istediğini belirtiyor.

“Hâlâ her yarışı kazanmak istiyorum. Ama bu sene belki de yaklaşımınızı biraz daha stratejik oluşturmanız gerekiyor. Yedi farklı kazanan gördük. Hem ben hem Fernando tüm yarışları puanla kapattık. Ama şampiyonanın ucu açık. Bu sene biraz daha mantıklı olmak gerekiyor.”

 


Yorumlar

  1. hayır hami anlaşmazsa burdan nereye gidecek onu çok merak ediyorum ben mclarenden başka nerde ona bu kadar tolerans gösterirler bilmiyorum mclareni tutuyorum hami kalsın isterim tabii ama kalması için çok yüksek bi fiyat ödemezler umarım çünkü hami buraya bağlı başka bi yere gidemez resmen blöf yapıyor

  2. Black Stallion avatarı
    Black Stallion

    Ron Dennis Hamilton'i elinden kacirirsa buyuk ahmaklik etmis olur. Gridde yerine koyabilecegi ust duzey pilot sadece Fernando ve Vettel var, ki Fernando imkansiz, Vettel zor. Geriye riskli Raikkonen secenegi kaliyor.

  3. Ron bu sporda çok eski ve bu sporun bir parçası adeta.
    Lewis den çok daha üstün pilotları gördü ve onlarla aynı takımda çalıştı.
    Lewis ayaklarını yere basmazsa, Ron çok fazla ısrar etmeden yollarını ayırıp alternatifleri değerlendirir.
    Hamilton son 2 senedir kendi hataları yüzünden birçok puan kaybetti.
    geçen yılki araçla şampiyon olabilirdi ama beceremedi.
    Şuanki araçta kim yarışsa hamilton kadar başarılı olur zaten.

  4. yani diyorki alonso çok iyi iş çıkarıyor müsade ederse bu yıl şampiyon olursam maşıma zam alırım

  5. Mümkünse en kısa zamanda hayırlısıyla anlaşın artık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir