Schumacher'in Emekliliği Pilot Pazarını Karıştırabilir

yazar:

kategori:

2013 için söylentiler Lewis Hamilton-Mclaren arasındaki görüşmelerle başlamıştı. Marko, “McLaren’da fiyatını yükseltmek, bunlar olağan şeylerdir, Aslında her şey Schumacher’e bağlı.” diyor.

Marko, Schumacher’in Mercedes ile anlaşmasını uzatmaması halinde pilot pazarının çehresinin bir anda değişebileceğini düşünüyor.

Schumacher’in 3 sezondur beklentilerin altında kalması sezon sonunda anlaşması bittiğinde takımda kalıp kalmayacağı yönündeki söylentileri güçlendiriyor.

 


Yorumlar

  1. Schumacher- avatarı

    Hamilton ile yer değiştirsinler

  2. 2012: A McLaren Odyssey (spa2000) avatarı
    2012: A McLaren Odyssey (spa2000)

    McLaren tulumları içinde çok acayip karizma durur bu adam.

  3. Adam daha geçenlerde kolay kolay pes etmeyeceğim diye demeç verdi böyle diyen birinin gitme ihtimali çok düşük.Artı kağıt üzerinde ki puana bakıp gitmem gerek diyecek bi durum yok çünkü puanının müsebbibi takım.Şahsi görüşüm %99 F1 de ve takımda kalacak ama keşke alternatif takımlar söz konusu olsa da bu rezil takımı bıraksa.Schumacheri izleyenler takip edenler bilir ki kolay kolay pes etmez hele ki takımın sebep olduğu bir tabloya bakarak gitmem gerek hiç demez.Aksi bir tutum, takımın sebep olduğu puansal durumu şahsi olarak üstlenmek olur ki böyle bir şeyi hiç bir insan yapmaz

  4. Schumacher kesinlikle kalmalı ama mercedeste değil f1'de williams'a gidebilir mesela,williams aracına ve 2 çaylak pilotunun yaptıkları hataları bakınca schumi olsa böyle olurmuydu demeden edemiyorum

  5. Schumi inşallah kalacak.
    Beklentisi olanlar havasını alacak:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir