McLaren Button'ın Gelişim Gösterdiğini Söylüyor

yazar:

kategori:

Bu hafta takım arkadaşı Lewis Hamilton ile aynı ayarları kullanacak olan Button günün ilk antrenmanını dördüncü sırada tamamlamıştı. McLaren sportif direktörü Sam Michael, “Jenson oldukça iyiydi. Birçok araç, ön lastikleri doğru çalıştırıp çalıştırmadığınız belirleyen otomobilin önünü kilitleme konusunda sıkıntı yaşadı. O da bu sıkıntıyı yaşadı ancak seans içinde bazı ayar değişiklikleri yaptık ve gerçekten iyi adımlar attık.”

“Sektörlerde hızını en iyi şekilde bir araya getirmeyi başaramadı. Eğer bunu yapsaydı, seansın belirli bölümlerinde en hızlı isim olabilirdi. Onun temposundan memnunuz, tabii ki Lewis’inkinden de.”

“Mesele hızlı turda lastikleri doğru çalıştırmakta. Bazen bunu başarıyor ama bazen olmuyor. Bu tüm pilotlar için aynı. Bu sene herkesin inişleri çıkışları oluyor. Jenson da son üç yarışta kötü zamanlar geçirdi. Eğer lastiğini doğru kullanabilirse yeniden aramıza dönecektir.” diyor.

Button bu hafta Kanada’da kullandığının aksine genellikle tercih ettiği Brembo frenleri kullanacak. İngiliz pilot pistin doğası gereği Montreal’de geçici olarak Carbon Industrie frenlerini kullanmıştı.

 

 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir