Kovalainen'in Adı da Ferrari ile Anılıyor

yazar:

kategori:

Ferrari’de sene sonunda anlaşması bitecek olan Felipe Massa’nın yerine bir başka sürücünün geçeceği söyleniyor ve bu isimlerden birisi Sauber sürücüsü Sergio Perez. Zaten Ferrari’nin sürücü yetiştirme programında yer alan Perez’in bu hafta sonu Ferrari motorize evine menajeriyle gitmesinin ardından spekülasyonlar hız kazandı.

Perez zaten bilinen bir adaydı ancak Valensiya’da Caterham adına yarışan Heikki Kovalainen’in de Ferrari tarafından değerlendirildiği söylendi.

MTV3’ten Erkki Mustakari “Şu anda Perez’in listenin başında yer almadığını duyuyorum. Heikki’nin güçlü performansları dikkat çekti. Ancak bu tamamen spekülatif.” dedi.


Yorumlar

  1. the huntsman  avatarı

    Araçları zafer mücadelesinden kayboluyor,puan mücadelesinden değil.

  2. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    maldonoda,perez,senna kaybolmuyor araçları kayboluyor

  3. Cihangir Rai & Fernando avatarı
    Cihangir Rai & Fernando

    Arkadaş cidden kabak tadı vermeye başladı ve suyu çıktı her yarış iyi bir performans gösteren herkes ile 3 gun sonra ….kişinin adı Ferrari ile anılmaya başladı deniliyor.. bu ne arkadaş panayıra döndurecekler bu sporu.

  4. Sen bunu bir de Button'a sorsana 🙂 Monaco da aklını aldıydı adamın 🙂

  5. the huntsman  avatarı

    Dalga geçilecek bir pilot olduğunu sanmıyorum.Tamam belki Ferrari,Mclaren yada Redbull pilotu değil ama bu sene Williams ta olsa 50 puanı vardı muhtemelen.Grosjean'ın yaptığı hatalarıda yapmazdıki Lotus seviyesinde bir takımın pilotu olabilir.Lotus küçük takım anlamında söylemiyorum ama hedefleri küçük,üstünde baskı olmayan ve büyük beklentillerin olmadığı 4.lüğü hedef belirlemiş bir takım.Sauber yada Williams'ın yerinde olsam ve araç hersene 2012 deki seviyesini tutturacak olsa Heikki-Alguersuari den vazgeçmezdim.Şampiyon olamazlar ama her yarış iyi işler yaparlardı.Bir görünüp 5 kaybolmazlardı Maldonado,Senna,Perez gibi.

  6. Basligi okudugumda test pilotu olarak mi diye dusundum

  7. beyler aslında bende adayım ama şuanda adım çıkmadı basında 🙂

  8. Ferrari'yi bilmem ama seneye hakettiği bir takıma gitmeli.

  9. Ferrari%100 avatarı

    Herkesde gözleri Ferrariye dikmiş anlaşılan

  10. Umarım gelişmiştir.Mclaren yıllarında Hamilton un yanında çok sönük kaldı.Agresifmi dersen daha bir agresifliğini göremedik umarım gösterir bize…

  11. heıkkı agresıf bır surucu mclaren yıllarına gore kendısnı cok gelıstırdıgı acık yınede ferrarı pılot tercıhnı bır latınden yana kullanacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir