Williams, Ön Sıra Mücadelesi Konusunda Umutlu

yazar:

kategori:

Zorlu Monaco ve Kanada yarışlarının ardından Williams, İspanya’dakine benzer performans sergiledi ve yarışta da güçlü olmayı planlıyor.

Mark Gillan “Uzun sürüşlerde oldukça iyiydik. Sorun şu ki sıralamalarda yukarıda yer alamıyorsanız yarışta da pek yükselemiyorsunuz. Ancak kesinlikle endişemiz yok. Son yarışlarda hayal kırıklığı yaşadık. Aracımız hızlıydı ancak bir türlü bunu gösteremedik.”

“Cuma günü ana lastiklerle hızlı olduğumuzu gördük. Opsiyon lastikleri ile sıkıntı yaşıyorduk. Cumartesi ise aracın dengesine bakarak turu opsiyon lastikleriyle atmamız gerektiğini düşündük ve dengeyi biraz ayarladık.”

“Pastor gerçekten çok iyi iş çıkardı. Opsiyon lastikleriyle hızlıydı ve belki ana lastiklere göre biraz sorun yaşamış olabilir ancak burada sıralama performansı önemli.” dedi.


Yorumlar

  1. Gurur duyuyorum seninle Williams geçen sene Tarihinin en kötü sezonun dan çıkıp buralara gelmenize. Eminim daha gelişeceklerdir egzozdan daha fazlasını elde etmeye çalışıyorlar ama bir tülü başarılı olunamıyor bu da çözüldüğünde daha iyi olacaklardır. Brunoyu ve Maldonadoyu çok savundum ama Bruno beni hayal kırıklığına uğrattı tam bir kış sezonu geçirmesi gerektiğini düşünüyordum üst düzey bir takım da geçirdi de ama bekleneni veremiyor.
    Maldonado küçük hatalar yapsa da halen gelişmesi lazım Yaşlı kurt Brunonun yerin de olsaydı takım bugün Mercedes ve Sauberin önün de olabilirdi puanlamada.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir