McLaren Lastiklerde Sorun Yaşadıklarını Kabul Ediyor

yazar:

kategori:

Takım patronu Martin Whitmarsh, “Kötü bir gündü. Lastiklerle gerçekten sorun yaşadığımızı düşünüyorum. Mevcut hızımızı sadece lastikler doğru çalıştığında gösterebildik. Lewis ilk set lastiklerle sorun yaşadı. Ama ana lastiklere geçtiğinde daha iyiydi. Olanlar Sebastian’ın başına da gelebilirdi tabii. Rakipleriniz böyle bir tempodayken her zaman endişelenirsiniz. Zorlamaya devam etmemiz gerekiyor.” diye konuşuyor.

McLaren Silverstone’a giderken otomobillerinin bu piste daha fazla uyum sağlayacağını düşünüyor.

Whitmarsh, “Şampiyonanın ucu açık. Mark Webber de mücadelenin içinde. Hafta sonunun başından bir tahmin yapabileceğimizi sanmıyorum. Puanlar kazanmalı ve onları korumalısınız. Bu nedenle otomobili geliştirmeye devam etmemiz gerekiyor. Lastikleri iyi kullanmalı, onları anlamalıyız. Ama burada gördüğümüz gibi bu oldukça zor.”

“Zor bir gündü ve birçok açıdan hayal kırıklığı oldu. Ama şampiyona uzun. Silverstone’da şansımızı geri çevirmememiz için bir neden yok. Bunu yapmak zorundayız.” diyor.

 


Yorumlar

  1. Raikkonen06  avatarı

    Siz ennn önceden şu pit ekibini bi değiştirin kardan çok zarar getiriyo bide idda ediyosunuz en hızlı pitstopu biz yapıyoruz diye evet gördük sondan en hızlı pitstopu yaptınız tebrikler.

  2. tarık hikmet avatarı
    tarık hikmet

    mc kardeş, tahminde mi bulunuyorsun yoksa bir yerde falan mı okudun, merak ettim

  3. Yanlış ayar yapmışlar. Hamilton'un lastikleri çabuk aşındı. Aynı sorunu Button da yaşadı.

  4. Black Stallion avatarı
    Black Stallion

    Lastiklerle ilgili bir diger sorununuz, cikarip takamiyorsunuz 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir