Podyuma Rağmen Schumacher'in Geleceği Belirsiz

yazar:

kategori:

Geçen Pazar günü Valensiya’da Alman pilot, podyuma geri döndüğü için çok heyecanlıydı ki basın toplantısında kendi dilinde konuşacağı bölümde de, sonlarda fark edene kadar İngilizce açıklama yapmaya devam etmişti.

Seneler önce Benetton’da Schumacher ile çalışan mühendis Joan Villadelprat, Alman pilotun kutlamalarını gözleri dolu halde izlediğini belirtti.

 

Bu başarısının ardından Mercedes pilotuna 2012 sonrası geleceği soruldu.

Schumacher: “Özür dilerim, bu konuda başka bir haber yok. Bu yüzden bana ihtiyacım olan zamanı verin. Bakalım.”

Niki Lauda, Schumacher’in formunu bulduğuna inanıyor.

Lauda:”Monako’daki sıralaması 1. sınıftı ve Valensiya’da da gördüğümüz gibi her şey yerli yerine oturduğunda en hızlılardan birisi.”


Yorumlar

  1. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    kalan yarışlarda da iyi performanslar sergiledi mi podyum yada en kötü 4. veya 5.lik ama spa ve monza'da ikisinden birinde mutlaka kazanmalı ikisi de olsa olur 🙂 takım kalmasını isteyecektir. zaten önceden de kalması istiyorlardı 6 yarış yaşadıkları takım hatasından kaynaklıydı sonuçta.

  2. Belirsiz mi? O sizin için sayın medya. Biz Shumi'nin yarışacağını biliyoruz.Zaferin tadını aldı mı bırakmaz peşini.Hala F1'in en iyisi neyine bırakmak. Yaşın da önemli olmadığını gösterdi.Daha önce şöyle yazmıştım ve yaşlanınca ATA SÖZÜM olacak:))
    ''YAŞLANSA DA TEKNİK BAKİ KALIR''. Bu yorumu daha önce sitede ki yorumlarımızı okuyan arkadaşlar hatırlayacaktır. F1=Shumi

  3. michael  schumacher avatarı
    michael schumacher

    valenciadaki podyumdan ötürü haugdan schumiyi tebrik eden bir açıklama gelmedi nedense. belkide schuminin podyumuna üzülmüştür. aynı başarıyı valenciada rosberg gösterseydi haug evinde parti verirdi.. eminim şimdiden silverstonda schumiye nasıl bir çelme atacaklarını düşünüyordur…

  4. Daha yeni başlıyor…

    Schumiden saygılarla…

  5. O en iyisi ve kalmalı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir