İspanya GP Dönüşümlü mü Olacak?

yazar:

kategori:

Ancak İspanya’daki ekonomik krizin ve protestoların da etkisiyle pistte geçtiğimiz haftaki yarışta yeterli seyirci sayısına ulaşılamadı. Fabra ise yarışın kurtarılabileceğini düşünüyor.

El Pais’e yaptığı açıklamada Fabra, görüşmelerin sürdüğünü ve kısa süre içinde yeni şartlara dayalı bir anlaşma sağlanabileceğini söylüyor.

Valensiya’da Fabra ile Bernie Ecclestone arasındaki gerçekleşen görüşmede, Barselona ile Valensiya’nın İspanya GP’ye dönüşümlü olarak ev sahipliği yapması görüşülmüş. Ancak bunun olması için Barselona pisti yöneticilerinin ve Ecclestone’un bu kararı kabul etmesi gerekiyor.

 


Yorumlar

  1. Katılıyorum. Mümkünse bir daha takvime alınmasın Valencia. Bu pisti hangi akla hizmet, hangi mantık çerçevesinde yaptılar bilemiyorum. Saçma sapan iğrenç bir pist bence.

  2. Mclarenfangirl avatarı
    Mclarenfangirl

    Keşke ama şu an hiçbir yönetici Formula 1 'i düşünmüyordur bile :/

  3. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    ben catalunya'daki pistte çok heyecanlı yarışlar izlediğimi hatırlamıyorum.2006'da alonso aldı götürdü yarışı 2007'de rolantide massa kazandı.2008'de raikkonen aldı götürdü.2009'da zaten belçika dışında hiç bir yarış güzel değildi bence.2010'da webber aldı götürdü hamilton 2.olcakken lastik patlattı.alonso 2.oldu vettel podyumu tamamlayan isimdi.2011'de alonso çok güzel bir startla ilk pitlere kadar biraz heyecan yaşattı.ardından yarışın sonlarına doğru hamilton vettel'i 1-2 tur sıkıştırdı bunun dışında bir heyecan olmadı.2012'de zaten nefret ettiğim bir yarış oldu.mal-donado en hızlı araçla yarış kazandığı için iyi pilot klasmanına koyulması gerçekten çok sinir bozucu.ancak şöyle bir şey var tabiki catalunya denince akla ilk barselona sonrada bu pist ve formula 1 geliyo.şehir f1'le iyi bir bütünleşme oluşturmuş.bence dönüşümlü olması güzel olur.

    valensiya'ya gelirsek burda çok sıkıcı yarışlar izlediğimi pekde hatırlamıyorum.2008'de raikkonen motor patlattıktan sonra televizyonu kapattığım için pek bişey hatırlamıyorum.2009'da hamilton son pitstoplarda gene sorun yaşayınca barrichello kazanmıştı yarışı.ama o ana gelene kadar yarış içerisinde heyecanlandığım zamanlar az çok oldu.ama yarış bana zevk verdi.2010'da ferrariler'in çıkışının başladığı yarış diyebilirim performans açısından.eğer alonso kurallara uymayıp(hamilton gibi) devam etseydi o yarışta podyum görebilirdi.ama böyle olmadı ve ferrariler gerilere düşerek tırmanma mücadelesi verdiler.ve keyifli anlar yaşattılar bize.2010'nun en keyif veren adamı kobayashi valensi'yada yavaş araçla nasıl başarılı olur bunu gösterdi herkese.tek pitstop ile yarıştı.yarışa başladığı lastiklerle 50 tur civarı gitti ve arkasındaki button'a kendisini geçme fırsatı tanımadı.sonra pitstop yapmak mecburi olduğu için pite girdi ve çıktığında alonso gibi bir adamı geride bıraktı hemde pist üstünde.2011'de alonso ve webber dışında çok heyecanlı anlar olmadı ama genede güzeldi bence.2012 malumunuz sezonun şu ana kadar ki en zevkli yarışlarından biriydi.

    dolayısıyla dediğim gibi ya dönüşümlü olsun yada valensiya'da olsun.

  4. İmkansız.Asya'da Avrupa GP 😀

  5. Henry Crazy avatarı

    Niye hayal olsun.Ama İstanbul'da yarış düzenlenirse İstanbul Gp olarak düzenlenir bence.Avrupa Gp olmaz.

  6. Avrupa GP İstanbul'da olsa ne güzel olur değil mi? Benimki de hayal işte…

  7. Henry Crazy avatarı

    Avrupa gp tekrar Almanya'ya mı alınacak.Yoksa nerede düzenlecek?

  8. Mümkünse Valensiya'ya dönmesinler.

  9. Her ne kadar Valensiya’da keyifli bir yarış izlemiş olsak da bunun bir daha tekrarlanmasını beklemiyorum. Dönüşümlü yapmaları hayırlı olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir