Vettel-Ferrari Söylentileri Gittikçe Alevleniyor

yazar:

kategori:

Daha önce İngiliz gazeteleri Sebastian Vettel’in Ferrari ile anlaştığını yazmıştı. Italia1 kanalı muhabiri Giorgio Terruzzi de Vettel’in 2014 için Ferrari anlaşmasını çoktan imzaladığını söylemişti.

Brezilya’nın Folha de S.Paulo gazetesi muhabiri Fabio Seixas, bu haberin Felipe Massa için iyi olacağını, Massa’nın 2013’te takımda kalabileceğini yazıyor.

Seixas, “Bana kalırsa Sergio Perez sadece 2013 sezonu için Ferrari’ye geçmeyi kabul etmez. Massa’nın bir yıl daha takımda kalması daha uygun olacaktır. Senenin bu zamanlarında pilot piyasası kızışır ancak iddiaların çoğu doğru çıkmaz. Ama tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim k, bir iddia çok farklı kaynak tarafından sürekli konuşuluyorsa, büyük ihtimalle doğru çıkar.” diyor.

Ancak bir diğer Brezilyalı gazeteci olan O Estado de S.Paulo gazetesi yazarı, Vettel-Ferrari söylentilerinin kesinlikle yalan olduğunu düşünüyor. Livio Oricchio , İtalyan Terruzzi’yi neredeyse yirmi yıldır tanıdığını ve onun daha ortada bir şey yokken Vettel’in Ferrari ile çoktan anlaştığını söylemesini ilginç bulduğunu belirtiyor.

 


Yorumlar

  1. alonsoda çok iyi bir pilot vettel de ikisi aynı takımda çok büyük işler başarabilir

  2. Yav bu kadar karışık mı yazmışım 🙂 anlamak bu kadar güç mü?
    "Ya gelmemeli yada Alonso'nun ipi çekilebilmeli."
    demiştim. Niye kısmını da en yalın haliyle sonra ki cümleyle ifade ettim.
    İpi illaki çekilmeli demedim gelemez, gelmemeli, geliyorsa takım patronlarının akıl sağlığı yerinde değildir demeye çalıştım ancak illa gelecekse de ip çekiş şart. İkisi bir arada yapamaz, Ferrari kaybeder.

  3. hemen hemen her hafta vettel ferrari söylentileri çıkıyo bunun ne kadarı doğru bilinmez

  4. Ama niye alonso'nun ipi çekilmeli,bunu söylememişsin?

  5. Çok basit bir ipte iki cambaz oynamaz.

  6. offf hep aynı söylentiler ama doğruluk payı da olabilir….bence lucanın biraz aklı varsa vetteli almaz…yoksa alonso-vettel ikilisi birbirinin gözünü oyar ….ikisi de kazanmaya odaklı hırslı pilotlar…kazanmak için takımı feda edebilirler…ayrıca ne gerek varsa alonso ferrariye tek başına yeter zaten ferrari puan alabiliyorsa bunu fernando ya borçlu…alonso gittiği her takıma yeteneğiyle bilgisiyle çok şey kattı ama vettel sadece bi balon…hızlı aracı ver şampiyon olsun yavaş aracı ver yakınıp dursun …

  7. kerim sisman avatarı

    benim tek çekincem vettel ve alonsonun birbiri ilede mücadele edecek olmasıdır. bir f1 takımda mutlaka 1.pilot olmalıdır. aksi taktirde diğer takımlara göre dezavantajlı olursunuz. ayrıca bir ferrari taraftarı pilot değil takımı destekler. bir pilot geldiği veya gittiği için takım değiştirilmez. ferrariye kim gelirse onu tutarım. genelde de zaten en iyi pilotlar yarışır ferraride. böle düşünmemin sebebide bu olabilir

  8. Alonso'nun ipi vettel için niye çekilmeli,lütfen anlatabilir misin?

  9. EFSANE_SUMI_AYRTON ... avatarı
    EFSANE_SUMI_AYRTON …

    Alonso sumi yi yendiğinde acayip gıcık oluyordum,en sevmediğim pilottu diyebilirim..Fakat sumi bıraktıkdan sonra ferrariyi tuttuğumdan dolayı önce kimi'ye ısınmış sevmişdim,2010 dan beride Alonso'yu.. Sumi,Alo,Kimi… Vettel out demiyorum,çünkü Alonso'dan 2006 da acayip gıcık olurken 2010 dan itibaren bu kadar pilotojını ve kendisini beğenip saygı duyucağımı düşünmemiştim :)) Vettelde ferrariye gelirse neden kabullenmiyelim,biraz zaman alır hatta şu sevincini kesinlikle değiştirmesi gerekir 🙂 SUMİ,ALO,KİMİ bu 3 isim pistlerde oldukca vettel'e fanlık konusunda sıra zor gelir 🙂 Şöyle bir durumda var Alonso,vettel kapışmasıda baya ilgi çekici olur..Ama benim gönlümden geçen Sumi inş ferrari'ye gider seneye ve rüyalarımız gerçek olur..Efsaneyi tekrar kırmızı tulumlarıyla kırmızı ferrarisinde görürüz,Alonso ile çok iyi bir ikili olurlar..Şumi bi açıklamasında seneye duygusal davranmıcam demişdi, duygusal davaranma bırak şu alman takım düşüncesini ve şu hiç kabullenemediğimiz,ısınamadığımız takımı bırak sumi,şampiyonluklar yaşadığın efsaneleştiğin yere dön,ama montezemolo bu konuya nasıl bakar buda önemli 🙂 ..Bizim f1 deki şuanda olan ütopyamızda bu işte Sumi ve ferrari 🙂

  10. Luca, Kimi inadı gibi kafayı kırmadıysa Vettel, Fernando'nun yanına getirilmez. Vettel belki mücadele ederim deyip gelmek ister ancak bu Ferrari için mantıklı değil. Ya gelmemeli yada Alonso'nun ipi çekilebilmeli.

  11. alperdunga (Spanish GP-1996) avatarı
    alperdunga (Spanish GP-1996)

    Şimdiye kadar Ferrari'deki pilotlara hep sempati duydum. Gelirse bir zaman sonra alışırız. Alonso, 2006'ten sonra gelseydi ona da önyargım olurdu.

  12. Formula 1 de bu tur transferler cok mumkun, 2 gun sonra ne olacagini bilemezsiniz.

  13. Dostum kasıtlı mı yapıyorsun yoksa gerçekten beynin mi yetmiyor ?

  14. sulonsoo sulonsoo avatarı
    sulonsoo sulonsoo

    helal olsun sana :D:D:D:D adam hayal aleminde yaşıyor

  15. Ferraride "Fernando maintain the gap" diyecek kimse yok ona gore gelsin

  16. samet  birol avatarı

    ferrari asrın hatasını yapar çünkü vettel aga zor yarışların adamı değil ver en iyi aracı sürsün, bi alonso yada hamilton asla olamaz!

  17. Black Stallion avatarı
    Black Stallion

    Ferrari'ye gelirse oyle aciklamalar yapamaz, Ferrari'de basinda Vettel'den daha ileri duzeyde komplo teorisyeni Marko olmayacak.

  18. Newey'i de al gel

  19. Saçma vettel şımarıktan ziyade kaybetmeti sevmeyen bir yapısı var. komple teorisi de kendine ve bazıların göre mantıklı. doğru ya da yanlış diyemem ama vettel aklına geleni çekinmeden söylüyor karthikeynda olduğu gibi

  20. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Gelsin gelsin de, karşısında da Webber gibi bir pilot beklemesin yani.. Şahri fikrimi sorarsanız bence gelmez, ben Lewis in gelme ihtimalini Vettelden çok görüyorum.

  21. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Alonsonun daha once bir yorumu vardi bir pilot daima ferrarile ile anılıyor o doğru cikar demisdi kendisi de 2005 de ferraride olacak diorlardi ama 2010 da geldi vettel icin ise 2014 normal.

  22. Vettel nereye gidersen git, giderken Newey'i de yanına almanı tavsiye ederim..

  23. Fantastic Seb avatarı
    Fantastic Seb

    Güle güle alonso

  24. Gokberk Onem avatarı

    abi gelmesin şu adam ferrariye ya. bizim şımarık adama değil yarışçıya ihtiyacımız var. güvenlik aracı bizi geriye düşürmek için girdi dedi daha ötesi var mı ya? ahhh kubica yapmasaydın şu kazayı da ferrari'nin 2.koltuğuna gelseydin. orayı hak eden nadir adamlardan biriydin sen.

  25. gercek suki formula 1'de soylentiler her zaman dogru cikar …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir