Spa, Fransa GP'nin Alternatifi Olmayacak

yazar:

kategori:

Fransa’nın eski cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy seçimleri kaybetmeden önce Fransa’daki Paul Ricard pisti ile Belçika’daki Spa pistinin dönüşümlü olarak Fransa GP’ye ev sahipliği yapması fikrini öne sürmüştü.

Ancak yeni cumhurbaşkanı Francois Hollande ve spor bakanı Valerie Fourneyron’ın göreve gelmesinin ardından durum değişti.

Yapılan açıklamaya göre bundan sonra Fransa GP’si için Paul Ricard ve Magny Cours pistleri arasında bir mücadele olacak ve hükümet mali bir destek vermeyecek.


Yorumlar

  1. bayılırım. oyunda 50 tur atsam doymam bu piste.

  2. bu fransızlar ne çirkef adamlar silik herifler 2. dünya savaşında savaşmadan teslim oldular savaş sonunda da ganimete kondular.ellerinden gelse belçikada flamancayı ve almancayı yasaklarlar sanki kendi ülkerleride oradaki pisti dönüşümlü kullanmaya çalışıyorlar.

  3. Spa gibi bir pist hic bir pistin alternatifi olmamali zaten, pist muhtesem, bir suru abuk sabuk pistimiz oldu zaten, Spa asla kaybedilmemeli..

  4. kimi için kötü haber :).

  5. Ne de olsa adam sosyalist 🙂

  6. the huntsman  avatarı

    http://www.zvoort.nl/v4/wp-content/uploads/2009/03/circuit_zandvoort_uitdelucht.jpg bende bu piste bayılıyorum,ama malesef takvime giremez hiçbir zaman..

  7. Mümkünse takvimdeki hiç bir pist için anılmasın lütfen.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir