Ecclestone Londra GP için Hazırlanıyor

yazar:

kategori:

Londra’daki yarış konusunda ayrıntıların açıklanması beklenirken, pistin Mall, Birdcage Walk, Parliament Square ve Trafalgar Square’den geçmesi bekleniyor.

3.2 mil uzunluğunda olacak pistte 120,000 seyircinin yarışı izleyebileceği  söyleniyor ve yarışın yerel ekonomiye 100 milyon sterlin katkı yapması bekleniyor.

Ecclestone bunun Londra ve İngiltere için turizm açısından çok büyük katkı olacağını, Olimpiyat’lardan bile değerli olacağını söylüyor.

Ecclestone, “İşler düzgün giderse belki parayı biz veririz. Her şey sorunsuz olursa bunu yapabiliriz” diyor.

Ancak nüfusu zaten yoğun olan şehirde, bir pist kurmanın 5 günü alacağı ve pisti yeniden eski haline getirmenin de 3 gün alacağı düşünüldüğünden bazı çevreler bu fikre pek sıcak bakmıyor.

 


Yorumlar

  1. Kafan iyi mi senin?

  2. istanbul park sıkıcı bir pistti. özellikle 8 viraj çok downforce gerektiği için genelde favorilerin kazandığı, sıralamaların pek değişmediği bir pist. keşke zamanında daha güzel bi pist dizayn edilseydi.

  3. The London GP by Santander – 3D race with Hamilton & Button

  4. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz
    İşler düzgün giderse belki parayı biz veririz

    vaaayy kendi memleketine savur paraları. güzelim istanbulpark'ı bol geçişli olan bir kere bile zevksiz geçmeyen yarışı takvimden çıkar oldu mu şimdi. londra gp berbat olacak. hiçbirşey beklenmesin.

  5. ilginç olur tabiki ama her zaman cadde pisti zordur ve kaza ihtimali yüksektir sehir zevki olması içinde geçiş olması gerekir

  6. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Bay E'ye İstedikleri Parayı Versinler Yeter. İsterlerse Dağın Başında Olsun 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir