Vettel-Ferrari Söylentileri Hız Kesmeden Devam Ediyor

yazar:

kategori:

La Gazzetta dello Sport muhabiri Pino Allievi de Alman pilotun 2014’te Ferrari’de olabileceğini söylüyor.

Allievi, ”Bana kalırsa Ferrari, Vettel ile çoktan görüştü ama bir anlaşma var mı ya da nasıl seçenekler sundular bilemiyorum.” diyor.

Allievi, 2013 sonunda Ferrari’nin şampiyonada ilk iki ya da üç içinde yer alırsa ve Vettel ‘de iyi performans sergilemişse taraflar arasında anlaşma sağlanabileceğini söylüyor: “(Vettel) başka takıma gitmeyecektir çünkü ilk seçeneği Ferrari”

Gazeteci, 2013’te Fernando Alonso’nun takım arkadaşının kim olacağı konusunda ise, “Mark Webber Ferrari ile görüşüyor ama daha fazlasını bilmiyorum. Ancak eğer Massa birkaç iyi yarış daha çıkarırsa bir sene daha kalabileceğine inanıyorum” diye konuşuyor.

 


Yorumlar

  1.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Gökhan sağol. Emeğinize sağlık.

  2. Fantastic Seb avatarı
    Fantastic Seb

    Adam gelmek istemedikten sonra ağababası değil ağadedesi olsa yine olmaz o iş sende bunu yaz kafana orta sınıf bir araca gitmek için saf olmak gerek.

  3. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    okumam var da senin gibi "emek" bilmeyenleri anlayamıyorum. Allahtan teşekkür etmişsin.

  4. alperdunga (Spanish GP-1996) avatarı
    alperdunga (Spanish GP-1996)

    "yine de teşekkürler" diye ekledik okuman yok mu senin be

  5. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    o zaman oturun uğraşın montajlamayı siz yapın. var mı başka bir şansımız. Yok

    adam emek vermiş uğraşmış kalkmış "bir değeri yok" diyor. indirme o zaman.

    önümüzdeki yarışlarda da indirme…

  6. Cihangir Rai & Fernando avatarı
    Cihangir Rai & Fernando

    Bana karşı tekil konuş, sizdin oydunuz şuydunuz beni ilgilendirmez, kendi yazdıgım benı ılgılendırır ha vettele gelince tıpış tıpış gelir Ferrariye sorun değil, iyi se zaten gelir bunu bizden daha ıyı Ferrari bilir hangi pilotun işlerine yarayacağını, ayrıca pilotun arkasından etmedıgınız laf kalmadı ne demek ya padok a mı gidelim şimdi vettel hakkında düşüncelerimiz söylemek için ? senın Alonso veya bır baska pilot hakkında yaptığın yorumlar gidip suratına söyleyıpte bıze burda tekrar açıklamakmı ? herhalde burada yazacağım kafamda ne varsa yuzune söyleme gibi bı luksumuz olmadıgı ıcın böyle bir sitede yorumlara arkadan konusma dıyen ilk arkadas sensın galiba…

    Silinen yorumum hakkında yönetici arkadaşlar en azından bir mail yada bir msj ile konunun akıbetını söylemenız gerekır ben sımdı saf saf ekrana bakıp yorumum neden sılınmıs acaba diye dusunmek zorunda degılım.
    Silineni tekrar yazayım, değil Vettel ağababası olsa dahi Ferrari istedikten sonra o pilot sevee seve gelir bu kadar basit (gerçi ağbabası da zaten orda ya Alonso).

  7. burak evmez avatarı

    boş yorumlardan birisi nedense bana da prost sempatik gelmiştir belki de kazalara karışmadığı için saçma ataklar denemediği için

  8. Fantastic Seb avatarı
    Fantastic Seb

    Mclaren kariyerinden sonra Alonso bitmiştir bazı F1 fanları için Prost ne ise Alonso o dur politik pilotlar hiç bir zaman sevilmedi bu sporda.

  9. anıl cem  arslan  avatarı
    anıl cem arslan

    Kaç senedir bu sporu izlerim futbolu ve basketbolu da elimden geldiğince takip ederim ve şu ana kadar hiç bir spor organizasyonun da sizin alonso ve ferrariden nefret ettiğiniz kadar kin ve nefrete rastlamadım barcelona taraftarları figo dan nefret etmiyodur bu kadar bu adam naptı size arkadaş adam ateist olduğu için ondan nefret edenler var bu ülkede yahu milleti kışkırtarak elinize ne geçiyor anlamış değilim.

  10. Fantastic Seb avatarı
    Fantastic Seb

    Vettelin ferrariye gitmesini istiyorum nedenmi alonsoya yolu göstermeleri için yoksa ferrari takımına 1 gram saygım yok taraftarlarının egoları yüzünden.Kimi nasıl gönderildiyse alonsoda gönderilebilir gönlüm eğer gidecekse Mclaren e gitmesinden yana F1 denince aklıma nedense Mclaren geliyor ilk.Sadece 1 pole sadece 1 anladınız..

  11. Fantastic Seb avatarı
    Fantastic Seb

    Sana katılıyorum ek olarak Cihangir arkadaşım ferrari fanları okadar laf söyledikten sonra cevap vermememizi beklemen yanlış kim nasıl konuşuyor ne şekilde nabız yokluyorsa bizde ona göre şerbet veriyoruz sonuçta.Bu pilotun arkasından etmediğiniz laf kalmadı bende diyorumki hani olur ya sizin takımınıza gelir aslan Vettel yavrum aslanım gibi laflar etmek durumunda kalmayın.

  12. Henry Crazy avatarı

    🙂

  13. Tam olarak sana hitaben yazmamıştım ancak dikkate aldığın için teşekkürler.

  14. Cihangir Rai & Fernando avatarı
    Cihangir Rai & Fernando

    Bunu bana istinaden yazdıgını dusunuyorum haklılık payında var tabıkı fakat benım yorumum yapılan bir yoruma istinanendir.. durup kenardan fırlayıp birisine veya bir tarafa yuklendıgım görulmemıstır.. cevap verdiğim kişinin yaptıgı yorumları okur isen benım neden böyle bir tavır sergilediğimi anlayacagını umuyorum.. iyi eglenceler.

  15. Nasıl bir saplantı haline gelmiş ise artık adamın gülüşüne, zaferi sonrası sevincine, kaza sonrası eldiven fırlatmasına, tipine, hayranlarına… kadar sert ve rahatsız edici bir şekilde eleştiriliyor.
    8 yıllık bir geçmişi olduğu için takıma, üretilen hızlı aracı kullandığı için de pilota söylenmeyen söz kalmadı.Ne bir takıma ne de bir pilota karşı aşağılayıcı bir yorumda bulunmadığım gibi sizlerden de aynı anlayışı bekliyorum.Takımıma ve pilotuma karşı aşağılayıcı yorumları okumaktan gerçekten çok sıkıldım.

  16. Katılıyorum.Büyük emek var ama 4 saniye geriden bir emek…

  17. alperdunga (Spanish GP-1996) avatarı
    alperdunga (Spanish GP-1996)

    http://www.buyukruyatabirleri.com/
    bak rüya tabirleri siteleri tükenmek üzere hala cevabını bulamadın mı? 1-2 tane daha var daha yok ona göre. hocaya falan git

  18. alperdunga (Spanish GP-1996) avatarı
    alperdunga (Spanish GP-1996)

    yazmayı unutmuşsun
    ………………………………………………..şalu

  19. alperdunga (Spanish GP-1996) avatarı
    alperdunga (Spanish GP-1996)

    seslerde senkron olmadığı için yapılan çalışma bir şey ifade etmedi benim için. yine de teşekkürler

  20. Haklısın.Ayarladım ve vlc den sorunsuz izliyorum şu an.

  21. Cihangir Rai & Fernando avatarı
    Cihangir Rai & Fernando

    2.pilot iyimiş :p

  22. Cihangir Rai & Fernando avatarı
    Cihangir Rai & Fernando

    Fantastic Seb 1 saat önce
    Şaka gibisiniz varya 😀 Moruklamış Webberi ne yapsın diyorsun sakat adamdan medet umuyorsun işte muhteşem bir bakış açısı.

    Emin ol aynen Vettelinde senin gibi sırıtık ağzından salyaları akıyordur Ferrari'nin tulumunu giymek için.. senin de içten içe ahh ahh şu Vettel bir gitsede Ferrari'ye benimde içimde kalan Ferrari ezikliği bitse dediğin yorumlarından gayet ayan beyan ortada.. Bizde sana gülüyoruz 🙂 teşekkürler.

  23. Henry Crazy avatarı

    Ya bu Vettel'den sıkıldım.İyi bir 2. pilot iş görür.Zaten elimizde en iyisi var.Sorun iyi bir 2. pilotumuzun olmaması.Hayır tamam Vettel iyi hoş ama bence Alonso'nun emekliliğinde 1.pilota ihtiyacımız olabilir.o zamana kadar Vettel'de şimdiki Alonso'nun yaşında olur.İyi de sürerse 15 yıllık pilot ihtiyacını karşılarlar Ferrari'nin.Ben şahsen Perezi takımda görmek isterim.Kendini çok iyi gösteriyor.Webberin yerinde olsa belki şimdi şampiyona lideriydi.Dünya şampiyonları iyi pilottur.Ama dünya şampiyonu olmayan kişi kendini göstermek isteyeceği için bence 2. pilotlarda en iyi seçenektir.

  24. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    media player klasik'te görüntü oynarken sağ tık yapıyorsun ses sekmesinde ayarlara giriyorsun orada görüntü ve sesi dengeleme olanağı var burada denedik oldu

  25. sen gülmeye devam et.

    son gülen iyi güler bunuda unutma..

  26. Fantastic Seb avatarı
    Fantastic Seb

    Şaka gibisiniz varya 😀 Moruklamış Webberi ne yapsın diyorsun sakat adamdan medet umuyorsun işte muhteşem bir bakış açısı.

  27. Abartmışım, gerçekten 3 saniye var fark.

  28. Haklısın 3-4 saniye olmasa da 1-1,5 saniye fark var. Ama bu düzeltilemez arkadaşın dediği gibi. Alt yazı ve görüntü ayrı değil çünkü.

  29. VLC player ile düzeltebiliyorsun.İnternetten araştırmanı öneririm.

  30. DreamOfWinD  avatarı

    Ses görüntüden 3-4 saniye önce geliyor

  31. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Güle güle mi ?. Ferrari nerden bulsun Alonso gibi kendini bu işe ve takıma adamış başka bir pilot.

    Ben hala bu habere inanmıyorum. Olacaksada 2016 dan sonra olur diyorum. Ferrari kalkıp ne moruklamış Webber i alır, nede çocuk yaştaki Vettel'i.

    Önümüzdeki sene Massa, 2014 te de ya Kubica ya da Perez diyorum.

    Bu arada Kubica dan bir haber yokmu hala.

  32. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Çok teşekkürler.

  33. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    kafasiz askerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr f1 ne kadar takip ettigin belli oluyor ağzını yorma alonso 2020 e kadar ferraride zoruna girmesin o 2016 sadewce bir tahmin kel japon askeri alonsonun basarisini bir tarafina batti dimi hadii yürüüüüüüüüüüüü…

  34. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    Arkadaşlar Serhan'ın anlatımını montajlayıp bizlere sunan Turkdepo ekibine teşekkürlerimizi sunalım. Adamlar altı saat uğraştılar yapmak için. Sonra harddiskleri çöktü. Kurtardılar ve bizlere sundular.

    Ayrıca basın toplantısını Serhan'ın çevirisi de birazdan geliyor.

  35. scuderiaferrarimarlboro  avatarı
    scuderiaferrarimarlboro

    hayal etme yeteneklerin çok gelişmiş..

  36. Arkadaşlar Avrupa GP nin Serhan Acar anlatımlı versiyonunun torenti. Ben şu an indiriyorum. Önizlemesine baktım, gayet iyi.

    http://www.mediafire.com/?x4qenvmtzy4czxb

  37. Vettel in Ferrari ye geçmesi demek ya Newey emekli oluyor demektir yada Lewis oraya gidiyor demektir bana kalırsa.

    Daha başka bir alternatif görmüyorum.

  38. tifoalo HRT avatarı

    saat öğlen oldu kardeş uyan çom uyumuak sağlığa zararlı

  39. the huntsman  avatarı

    Alonso veya Hamilton'ın takım arkadaşı olabilmesi için 2-3 seneye daha ihtiyacı var.Ama korkak olduğununda düşünmüyorum.En azından bu sene.

  40. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Uyanık Rüya Görebilen Bir Arkadaş 🙂

  41. Gs başkanı Ünal Aysal Ferrari-Vettel görüşmelerini borsaya bildirdi 😀
    Şaka bi yana iyice ayyuka çıktı bu haberler basın yine mutlak gücünü kullanıp bu birlikteliği gerçekleştirecek gibi görünüyor .

  42. DreamOfWinD  avatarı

    Oldu o zaman biz kalkalım.

  43. Benim bildiğim Vettel yani Korkak Vettel Adrian Newey Ferrari ye gelmeden asla gelmez YEMEZZ >:)

  44. Fantastic Seb avatarı
    Fantastic Seb

    Güle güle alonso.Mark önceden gidip alıştırma yapacak 2014 te ise Vettel Mark tekrar takım arkadaşı olacak ne gülerim alonso taraftarlarına..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir