McLaren 2013'te Ferrari Pull-Rod Sisteminden Faydalanabilir

yazar:

kategori:

İspanyol Marca Gazetesi’nin haberine göre bu bilgi, birçok İtalyan kaynaktan alındı.

Bu sene başında F2012’de, Fernando Alonso’nun seneler önce Minardi’de kullandığı bu sistemi benimseyen Ferrari, spot ışıkları üzerine çekmişti.

İtalyan takımın sezona zor bir başlangıç yapması, bu uyarlamadan vazgeçebileceğini akıllara getirmişti ama söylenene göre şimdiden McLaren Teknik Patronu Paddy Lowe’ün ilgisini çekmiş.

Marca’ya göre Lowe, “MP4-28’in tasarımı için Ferrari aracının ön tarafı ile yakından ilgileniyor”.

Marca: “(Lowe) difüzöre daha fazla havanın gitmesi için bunun iyi bir çözüm olabileceğini anladı”

Ferrari Test Pilotu Marc Gene, bu hafta sonu İspanya’da Idiada tesislerinde F2012 ile aerodinamik düzlük testine çıkacak.

Öte yandan Başkan Luca di Montezemolo, Alonso’nun 2012’nin ilk çifte kazananın olmasına rağmen Ferrari’nin rahatlayamayacağını dile getirmişti.

Montezemolo: “Evet; endişeliyim. Çünkü Silverstone, Hockenheim ve Budapeşte’de 3 zorlu yarış bekliyorum. Çünkü (Valensiya’da) Red Bull çok güçlüydü”

“Hedeflerimize ulaşmak istiyorsan, adım atmamız şart”


Yorumlar

  1. Aslında Monaco sıralamaları için de böyle bir güzellik yapılsa tadından yenmez derim)

  2. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    Öğrenmiş olduk:) Teşekkürler

  3. Eskiden yarış bittikten birkaç saat sonra Arena-TR'de D-Smart 720p HD sürüm hemen yayımlanıyordu.Daha sonra D-Smart'ın kendilerine mahkeme kararı ile geldiklerini ve yayım yapmaya devam etmeleri halinde siteye engelleme getirteceklerini söylediler.Bundan sonra hiç bir siteden D-Smart yayını beklemeyin.

  4. Yakup ERCAN avatarı

    Evet hocam peki arkadaşlar neden SKY yerine D-Smarttan yapmıyorlar bu işlemi yada yapıyorlar. Senkron sorunu mevcut bariz şekilde.

  5. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    Arkadaşlar paylaştığımız Avrupa GP'de birtakım sorunlar mevcut. Torrent dosyasını ulaştırdığım TRF1 üyeleri ses ve görüntünün birbiriyle uyumsuz olduğunu arada üç saniyelik fark olduğunu belirttiler. Ben henüz izleyemedim.

    Media player classic'te dosya yürütülürken görüntüye sağ tıklayıp "ses" sekmesinden ayarlara girerek sorunu geçici olarak çözebiliyoruz. Bu yöntemi uygulaynan bazı arkadaşlar sorunun çözüldüğünü söylüyorlar. Ancak bunu arşiv merakı olan (benim gib) bir çok arkadaş pek benimsemedi ama şimdilik yapacak başka bir şey yok gibi.

    İlginç olan şu ki D-Smart'tan kaydedip internet ortamına yükleme yapan yok. İlk yarışlar da D-Smart kayıtlarına ulaşmıştık.

    Acaba D-smart bu konuda bir engelleme mi getirdi?

    Şu aşamada Avrupa GP için, Sky sport kaydı indirilip üstüne Serhan'ın sesi montajlanabilir. Bunu da teknik bilgisi ve zamanı olan biri yapabilir.

    Turkdepo ekibi BBC'den kayıt yaptığı için pişman. Senkronizasyon sorunu BBC'den kaynaklanıyor dediler.

    Önümüzdeki yarışlar Sky'dan gelecek, önceden olduğu gibi

    Ben de sizlerle paylaşmaya devam edeceğim.

  6. vaybe hep biz kopyalardık şimdide bizim tasarımlara göz diktiler ama unutmayınki onu çalıştırmak önemli alonso gibide sürücü gerekli

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir