Marussia Silverstone'a Büyük Güncellemelerle Geliyor

yazar:

kategori:

Takım patronu John Booth, “Bu yarış için yeni ön kanat, egzoz, zemin ve sidepodları içeren büyük çapta güncellemelerimiz olacak. Bunu, sezonun rüzgar tüneli tabanlı ilk güncellemesi olarak tanımlayabiliriz. Malezya ve Çin’de bazı küçük parçalarımız vardı ama bu büyük çaplı ilk paket. Mevcut parçaların bir modifikasyonu değil” diyor.

Takım Britanya Grand Prix’sinin ardından Silverstone’daki testlere katılacak ve daha sonra da Duxford Hava Kuvvetleri Alanı’nda bir test gerçekleştirecek. Takımın kadın test pilotu Maria de Villota da Duxford’daki testlerde ilk kez Marussia ile piste çıkacak.

Booth, Villota için, “Bunu tüm sene boyunca sabırla bekledi. Biz de onu ilk kez otomobilde görmek için sabırsızlanıyoruz” diyor.

 


Yorumlar

  1. Kuzey kore traktör simülatörüymüş. Farmville oynanıyor mu acep 😛

  2. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    hrt bile egzozda değişikler yapıyor lotus hala yerinde bundan sonra eksoz ve lastiği iyi kavrayan sezonu götürcek ve geçen seneki gibi belli başlı araçlar öne çıkıcak bundan sonra bence süpriz olmıycak.

  3. Karthikeyan bu simülatörle marrusia'yı daha çok tokatlar

  4. Gokberk Onem avatarı

    HRT bu aralar tokatlıyor Marussia'yı.

  5. tifoalo HRT avatarı

    kesinlikle 50 euro direk veririm istanbulpark gitmesine üzülmemin nedenlerinden biride HRT t-shirtü alamamaktır ah be kaçırdım fırsatı

  6. HRT ye bunları HRT!!

    Hispania Racing Team'a bağış toplasalar direk bağışlarım bişiler.

  7. tifoalo HRT avatarı

    Hrt em size gerekli cevabı piste verecek hrtmin eli boş mu hem hrt virajları daha içden dönüyor forza hrt

  8. O kadar gerideler ki bu güncellemeler ne kadar etkili olursa olsun onlara pozisyon kazandırmayacak. Ancak ileriye doğru atılacak büyük bir adımın başlangıcı olabilir.

  9. Vay be. Meraklandım şimdi. Umarım bir gelişim kaydederler. Gerçi bundan sonra tek bir güncelleme bile getirmeyeceklerine eminim ama bu da bir iş. HRT bile kanatlarda oynama yapıyor artık. Yavaş yavaş bir şeyler yapmaları gerek.

  10. Takımın kadın test pilotu Maria de Villota da Duxford’daki testlerde ilk kez HRT ile piste çıkacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir