Grosjean: "Lotus Büyük Bir Takım"

yazar:

kategori:

Enstone merkezli takım 2012 sezonunda yarış kazanan takımlar arasında yer almasa da Kimi Raikkonen ve Romain Grosjean bu sezon beş kez podyuma çıkma başarısı gösterdi ve bazı yarışlarda da zafere çok yaklaştı. Lotus şu anda markalar klasmanında üçüncü sırada yer alıyor.

Grosjean, “Valensiya’da gerçekten ileriye dönük bir adım attık. Sezonun geri kalanında bize faydalı olacak bilgiler edindik. Onları Silverstone’da kullanmak için sabırsızlanıyorum.”

“Yarışı tamamlayamadık ama bizim hatamız yoktu. Ben de takım kadar üzüldüm. Galibiyeti alabilirdik ama elimizden kaçtı. Sabırlı olmam gerekiyor. Valensiya’da ilk galibiyetimi alamamış olabilirim ama bunu başarabileceğime ikna oldum.”

“Gerçekten büyük takımlarla, dünya şampiyonlarıyla yarışmak harika. Biz de artık büyük bir takımız.” diye konuşuyor.


Yorumlar

  1. Ferrari%100 avatarı

    EN Büyük bir takım varsa oda FERRARi'dir 2+2=4

  2. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    lotus'un hızlı virajlarda yavaş olduğunu nerden anladın bilmiyorum.çin gp'yi izlediysen eğer hızlı virajlarda o kötü lastiğe rağmen raikkonen vettel'den daha çabuk sıyrılıyordu.ayrıca gene hızlı bir pist sayılan malezya'da yağmur ve kers sorunu olmasına rağmen 5.oldu.kers sorunu düzelince son 4 tur en hızlı turları attı raikkonen.o yüzden şu anda lotusun hızlı virajlarda yavaş olması muammadır.bekleyip görelim derim ben ama hızlı pistlerde tek sorun havanın soğuk olması bu kötü bir faktör.virajlar değil hava belirliycek gibi lotus'un kaderini.

  3. Silverstone'da Lotus'un puan mücadelesi yapacağını düşünüyorum.Hem hava soğuk hem de hızlı virajlara sahip bir pist.Podyum bile çok zor.

  4. mclarenci mp4  avatarı
    mclarenci mp4

    sadece sıcak ve yavaş pistlerde hızlı olarak iyi takım olunmaz.

  5. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    lotus şu anda her ne kadar başarılı bir performans sergilesede hala bazıları tarafından orta derece bir takım olarak gösteriliyorlar.bence bu çok saçma bişey pilotları biraz daha şanslı olsa ve sorunsuz yarışlar geçirseler hem takımlar hemde pilotlar şampiyonasında zirveye oynamamak içten bile değil.einstein'ın atomu parçalarım,yalnız insan önyargısını parçalayamam demesi gibi bişey bu lotus için orta sıra takım demek yanlış bence şu anda pisttin en büyük 4 takımı redbull,ferrari,mclaren ve lotus'dur.bu sene şampiyonluk yolunda diğer büyük takımlardan çok puan kapabilirler buda ayrı bir heyecan katar olaya ama önümüzdeki sene şampiyonluğun içinde olurlar bence.zaten boullier'in sezon başında bir yazısını gördüm.hedefimiz 2014 şampiyonluğunu kazanmak demişti 2012 olamaz ama 2013'de bu gerçekleşebilir.

  6. Bana göre Lotus büyük bir takım olduğunu en erken 2013 sezonu başında kanıtlayabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir