Whitmarsh'tan Sam Michael'a Destek

yazar:

kategori:

Sam Michael bu sezon takımdaki pit stop sorunlarından sorumlu tutulan kişi olarak oldukça fazla eleştiri almıştı. Ancak pit ekibinde yapılan düzenlemelerle takımın pit stop sürelerini azalttığı da bir gerçek. Takım Valensiya’da tüm zamanların en hızlı pist stobuna imza atmıştı.

Whitmarsh, Michael’ın takıma katkısının olumlu yanlarını gördüklerini ve hatta ilerde onun kendisinin yerini alabileceğini söylüyor.

“Sam büyük beklentiler nedeniyle zor zamanlar geçirdi ama onun iyi bir lider olduğunu düşünüyorum. O bir  gün beni işimden edebilecek biri. Bunun sağlıklı bir durum olduğunu düşünüyorum çünkü şu anda şirkette, en azından benim altımda, benim görevimi isteyen biri yok.”

“Sam’i daha önce çok iyi tanımıyordum ama toplantılarda karşılaşmıştım ve onun oldukça güçlü ve açıksözlü biri olduğunu düşünüyordum. Beni, onun ihtiyacımız olan adam olduğunu düşünmeme iten de buydu.”

“Bazı şanssızlıklar oldu ama o güçlü ve sağlam biri. Son iki yarışta en hızlı pit stopları yaptık. Son yarıştaki Formula 1 tarihindeki en hızlı pit stoptu.”

“Ama insanlar bunu görmek yerine sorunları görüyor. Aslında biz de öyle yapacağız. Durup da, ‘2.6 saniye yapmışız’ demeyeceğiz, ‘diğer pit stopta neden öyle oldu?’ diyeceğiz. Ama sorun değil. Bu durum beni endişelendirmiyor. Onu da endişelendireceğini sanmıyorum.”


Yorumlar

  1. Valensiya'da aynen dediğin gibi oldu. Ama sezonun önceki yarışlarında limitleri zorladıklarını düşünmüyorum hatasız geçen pitlerinde yaptıkları derecelere bakarak.

    Bence önce batırdılar ve pit sistemini değiştirmeye karar verdiler. Sonra da "hazır değişiklik yapıyorken limitleri zorlayalım" dediler.

  2. Adamlar bu sene epey batırdılar. Ama sanki limitleri zorlamaya çalıştıklarından oldu.

  3. Sadece istikrara bağlayın artık şu işi. Başka bir şeye gerek yok.

  4. bence bu sam michael lanetli. senelerdir williamsta idi. başı beladan kurtulmadı takımın. şimdi mclaren'da ve mclaren ciddi hatalar silsilesi içinde. lanetini oraya da bulaştırdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir