McLaren, Britanya ve Almanya'da Büyük Gelişim Planlıyor

yazar:

kategori:

Takım patronu Martin Whitmarsh, Silverstone’da kullanılacak olan aerodinamik parçaların yanı sıra Hockenheim’da da görünüm açısından büyük değişiklikler olacağını söylüyor.

“(Burada) yedi veyahut sekiz modifikasyon olacak. Tüm parçalar hazır olursa makul bir paket olacak. Eğer üretim aşaması tamamlanıp, otomobilde kullandıktan sonra beklediğimiz performansı ortaya koyabilirsek, yaptığımıza gerçekten değecek.”

“Almanya için de bir başka paket olacak ve bu, görsel olarak daha büyük değişiklikleri içeriyor. Daha fazla fark edilecek. Yeterince büyük olup olmadığını göreceğiz.”

“Red Bull da şu sıralar oldukça zorluyor. Ama Ferrari ve diğer takımlar da öyle. Gerçekten inanılmaz şekilde rekabetçi bir sezon oluyor.”


Yorumlar

  1. @mclaren88 ne zaman koydunuz lan en son takımlar şampiyonluğunu 14 yıl önce kazanmış takım kime koyuyo anlamadım..

  2. hahaha klasik McLaren'i küçük gören ferrarici. Yıllardır böyle deyip duruyorsunuz ama amiyane tabirle 'koydukça koyuyoruz' ne iş? Alonso'ya dua edin siz.

  3. Ferraride ne tür güncellemeler olacak acaba silverstone da
    Bilen varmı

  4. Belki mevcut egzosdan daha iyi calisiyordur? alla alla sende 🙂

  5. Yusuf  Hitay avatarı

    resimdekinden bahsediyorsan, bu egzoz tanıtım amaçlı kartondan imal edildi(tanıtımda bu egzoz kullanıldı). yani sadece göstermelik bir egzoz.

  6. Zaten Mclaren geleneksel olarak Ingiltere yarisinda ve sonrasinda iyi gelisir 🙂

  7. Yeni bir ön kanat, yeni bir arka kanat, güncellenmiş taban, Burunda değişikler olması muhtemelmiş.

  8. mclarenci mp4  avatarı
    mclarenci mp4

    egzoza dikkat nihayet yeni bir modifikasyon deneyeceğiz söylentileri var. Daha iyi vermeyi planlıyoruz egzoz gazını difüzöre 🙂

  9. mclarenci mp4  avatarı
    mclarenci mp4

    örnekte vereyim ingiliz medyasında ideal düşünceler ortaya çıkmaya başladı.
    Şöyle tahminler var.

  10. mclarenci mp4  avatarı
    mclarenci mp4

    görünüm açısından bahsettiği şey burun. Burunu dahada yükseltecekler aracın arkasında daha iyi ahava akışı sağlamak için. Muhtemelen platibus(böylemi yazılıyodu :D) burun göreceğiz.

  11. scuderiaferrarimarlboro  avatarı
    scuderiaferrarimarlboro

    hiç bişi olmayacak.sıralamalarda hızlı, pitlerde hatalı, button açısından ortalarda gezinmeli, hamilton açısından geri düşmeli yarışlar olacaktır belki de olmaz

  12. Ne güzel haberler veriyorsun Martin 🙂 umarım yeni güncellemelerimiz rakiplerimize oranla çok büyük bir adım olur ve artık hata istemiyoruz lütfen.

  13. Takım patronu Martin Whitmarsh, Silverstone'da kullanılacak olan aerodinamik parçaların yanı sıra Hockenheim'da da görünüm açısından büyük değişiklikler olacağını söylüyor.

    Şimdiden heyecana kapıldım. Görünüm açısından büyük değişim Acaba bi B şasisi mi? MP4-27 B sezon ortasında geleceği söyleniyordu sezon başında. Önümüzde McLaren'e uyan pistler var. Macaristan'da da hep hızlı olduk. Şimdiden büyük bir heyecana kapıldım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir