Güncellemeler Hamilton'ı Heyecanlandırıyor

yazar:

kategori:

McLaren Silverstone’a getirdiği güncellemelerle hafta sonunda Red Bull’a çok uzak olmamayı umuyor. Hamilton güncellemelerden memnun olsa da farkı kapatma konusunda işe yarayıp yaramayacağından emin olamadıklarını söylüyor.

“Burada bazı güncellemelerimiz var ve bunların otomobilde nasıl çalışacağını görmek için gerçekten sabırsızlanıyorum. Ama bunların Red Bull’un son yarışa getirdiği kadar büyük olup olmadığını bilmiyorum, kim bilebilir ki?”

“Otomobilimiz genellikle yüksek hızlı pistlerde düşük hızlı pistlerde olduğundan biraz daha iyi. Bu nedenle burada biraz daha güçlü bir hafta sonu geçirebilmeyi bekliyoruz.”

Valensiya’da Maldonado ile karıştığı kaza nedeniyle yarış dışı kalan ve üçüncülükten olan Hamilton, yaklaşımını değiştirmeyeceğini de yineliyor.

“Sezon başından bu yana hiçbir şeyi değiştirmedim. Her şey hala aynı. Tabii ki  her şey planladığınız gibi gitmiyor ama hayat böyle. Önümüzde daha birçok yarış var ve şampiyonluk mücadelesine devam etme adına fırsatlar olacak. İnsana heyecan veren şey bu ve motor sporları bundan ibaret.”

 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir