Button Çok Büyük Fark Yaratacaklarını Düşünmüyor

yazar:

kategori:

Button McLaren otomobilin Silverstone pistine uyum sağlayacağını ancak yeni güncellemelerle gelecek ekstra performansın çok büyük olmayacağını söylüyor.

“Bir adım atacağız ama bunun çok büyük bir adım olacağını sanmıyorum. Aerodinamik açıdan yapabilecekleriniz, düzenlemeler nedeniyle çok kısıtlı olduğundan geçen seneki difüzörle olduğu gibi çok büyük adımlar atabilmek zor. Ama burada aerodinamik ve mekanik bazı yeni parçalarımız olacak ve bunlar oldukça heyecan verici. Bize fayda sağlayacak parçalar olacak.”

“Ama bu yeni parçalar olmasa da burada iyi bir aracımız olacaktır. Son yarışa baktığımızda, herkes Red Bull’un ne kadar hızlı olduğuna şaşırdı. Düşük hızlı virajlarda iyi çalışan aerodinamik paketle sahip oldukları hız inanılmazdı. Mevcut arka difüzörler bizi çok kısıtladığından aracı aerodinamik olarak çalıştırmak gerçekten zor. Ama onlar bunu çok iyi başardılar ve düşük hızda çok iyi bir yere basma kuvveti sağladılar. Bu da bizim şu anda eksikliğini yaşadığımız şey. Ama bunun burada bizim için önemi yok zira burası yüksek hızlı bir pist.”

Lider Fernando Alonso’nun 62 puan gerisinde yer alan Button, şampiyonluk umudunu hala kaybetmediğini de söylüyor.

“60 puan oldukça fazla ama işlerin ne kadar çabuk değişebileceğini biliyoruz. Hayır, kesinlikle bitmedi. Eğer geçen sene Seb’in olduğu gibi bir kişi çok baskın olsaydı geri dönebilmek zor olabilirdi ama bu yarışı kazanırsak ve Ferrariler yeterince hızlı olmazsa cebimize oldukça fazla puan koymuş oluruz.”

 


Yorumlar

  1. Team Sauber C30 avatarı
    Team Sauber C30

    Button seni çok seviyorum ama gözümden düşeceksin artık bir yarış önceside artık bu yarıstada yokum demeyi öğren mızmızlanma artık :S

  2. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    İlk 5 e bile gireceğini sanmıyorum nedense. Kazanırsa da Lewis kazanır, Button'nun bu performans ile kazanması çok zor.

  3. Fantastic Seb avatarı
    Fantastic Seb

    Button bu demeçler seni sevilmeyen ve istenmeyen adam durumuna itebilir dikkat et.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir