Webber McLaren'i Favori Görüyor

yazar:

kategori:

Webber, “Elbette aracımız Valensiya’dan sonra yavaşlamadı. Orada doğru yönde bir adım attık ama burada grideki herkesten çok önde olacağımızı düşünerek kendimizi kandırmıyoruz çünkü bunun olacağını sanmıyorum. Ama orada aracın gelişimi açısından gerçekten iyi bir hafta sonu oldu.” Diyor.

Avustralyalı pilot, bu hafta sonu Lewis Hamilton ve McLaren’in güçlü olacağını düşünüyor.

“Lewis  Barselona’da hızlıydı ama bir ceza aldı ve geriden başlamak zorundaydı. Barselona’da gördüğümüze göre McLaren burada favori ama tahmin etmek gerçekten zor.”

Webber şu anda şampiyona lideri Fernando Alonso’nun 20 puan gerisinde ikinci sırada yer alıyor. Şampiyonluk şansı sorulduğunda Red Bull pilotu, “Şansımın herkesinki gibi olduğunu söyleyebilirim. İyi bir takımdayım ve geçen senenin son altı yarışı ile bu sezon altı yedi yarışta gerçekten iyi bir sürüş gerçekleştirdim. Mücadele açısından biraz 2010’a benziyor. Takipte kalmalı ve istikrarlı olmalısınız. Ama kazanmanız da gerekiyor, sürekli dördüncü beşinci olamazsınız.” diye konuşuyor.

Webber sezon sonunda biten anlaşmasına rağmen emekliliğin bir seçenek olmadığını da belirtiyor.

“Otomobili kullanmaktan gerçekten zevk alıyorum. Gelecek sene Formula 1’de yarışmam için makul bir şansım var. Kasım ayını bekleyelim.”

 


Yorumlar

  1. Hızlı virajlarda Ferrari de iyi işler yapıcaktır

  2. ben de katılıyorum mc laren burda bizi yer gibime geliyor

  3. Ya kardeşim daha ilk mesajım neden kontrole giriyor.Ferrarinin de favori olacağını söyledim.Yoksa nickimi beğenmediniz?

  4. Allah Allah ilk yorumum silindi hayırdır inşallah.Yazdığım da şu:Hızlı virajlar ile Ferrari de baya göz önünde olucaktır

  5. Emekli Olunca Namazı Bırakan İmam avatarı
    Emekli Olunca Namazı Bırakan İmam

    Hızlı Virajları ile Ferrari de çok göz önünde olabilir

  6. ya sebastian vettel Siliniverse alacak yada Siliniverse sebastian vetteli alacak
    2. şık gerçekleşirse mc larenler alır…………….Şalu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir