Su Birikintileri Button'ı Endişelendiriyor

yazar:

kategori:

Cuma gününün ardından Button, “Gerçekten riskliydi. Çok fazla su vardı. GP2’yi izlerken ne kadar fazla olduğunu anladım. Herkes farklı yöne gidiyordu. Yarışta lastik lastiğeyken bu şartlar altında olmak istemezsiniz. Şartlar oldukça tehlikeli.” diye konuşuyor.

Button, Bruno Senna’nın pist dışına çıkarak kırmızı bayraklara neden olduğu Becketts bölümünün tehlikeli noktalardan biri olduğunu söylüyor.

“En kötü yerlerden biri Stowe’dan önce Hangar Düzlüğü’ne inilen yer. Kocaman bir nehrin üzerinden geçmeden önce hızınız 290 km/s’i buluyor. O hızda bir Formula 1 aracıyla lastiğiniz patinaj yaptığında kötü olabilir. Orası en korkutucu bölüm.”

“Bir de Hangar Düzlüğü’ne gelirken, Senna’nın kaza yaptığı yerde çok fazla su birikiyor. Orası da tehlikeli. Tek başınıza geçerken sorun olmayabilir ama yarış şartları altında bunu yapamazsınız. Umarım pazar günü böyle olmaz ve su birikintileri görmeyiz”

 


Yorumlar

  1. Ben söyleyeceğimi söyledim, sen de bir halt anlamadın. Daha demagoji nasıl yazılır bilmiyorsun, anlamını bildiğinden de şüpheliyim. Sana yanıt veremeyeceğin bir şey söylenince demagoji de çık işin içinden. Oh ne ala.

  2. Yusuf  Hitay avatarı

    belli ki sandığımdan da boş bir bireysin. içi dolu bir şey söyleyememene rağmen köşeye sıkışınca "söylerdim ama sen anlamazsın" demeye kadar düştün.

    benim seni sert bir dille neden uyardığımı gayet iyi biliyorsun, bu sayfa ile ilgili olmadığını da daha birkaç dakika önce yazdım. ama söyleyecek bir şeyin kalmadığı için; demogoji üç.

    sen en iyisi git iyice bir uyku çek allasen, ne diyeceğini şaşırmışsın sen.

    bundan sonra da iki kelam daha etmem, daha fazla hor görmek istemiyorum.

    esen kal.

  3. Senin söylediğin her şeye cevabım var ama senin kalın kafana girmez. Zaten sıkışınca demagoji yapıyor diyorsun, dediklerime yanıt vermeksizin kaçıyorsun.

    Önce sen insan gibi yazmayı öğren, önce sen saygısızlık yapmadan mesaj yazmayı öğren, önce sen üslubuna dikkat et. Yukarıda ilk saygısızlık yapanın kim olduğu ortada.

  4. Yusuf  Hitay avatarı

    kimsenin kimseye bir şey sorduğu yok. senin görüş bildirme özgürlüğün başkalarına saygısızlık yaptığın noktada biter. düşüncelerine gayet güzel yanıt vermesini biliyorum, benim hoşuma gitmeyen söyleyiş üslubun. durum bu noktaya geldiğinde bana da seni uyarma hakkı doğuyor.

    benim gibilerin yapıp yapabileceği en boş şey ancak senin gibi sivrileri yontmak olur, o nedenle bir daha burnunu soktuğun yerleri dikkatli seç. sonra ısrarla cevabını veremediğin şeyler birikiyor ve demogoji ile kıvırmaya çalışman bir hayli sırıtıyor.

    bu çatı altında kişi engelleme olmadığı için yazılarımı görmezden gel, "ille yazacağım bıdı bıdı" diyorsan insan gibi yaz.

    kimseyi eğitecek kadar zamanım yok.

  5. Sana mı sorcam ne yapacağımı? Ben düşüncem ne ise özgürce söylerim. Bazıları kendisi ile aynı fikirde olmadığımda insan gibi bilgi alışverişinde bulunur. Senin gibiler de aynı fikirde olmadığım için hayvan gibi saldırır. Madem ki düşüncelerim sende hazımsızlık yaratıyor, başka kapıya git.

  6. Sana mı sorcam lan ne yapacağımı? Ben düşüncem ne ise özgürce söylerim. Bazıları kendisi ile aynı fikirde olmadığımda insan gibi bilgi alışverişinde bulunur. Senin gibiler de aynı fikirde olmadığım için köpek gibi saldırır. Madem ki düşüncelerim sende hazımsızlık yaratıyor, sen başka kapıya git.

  7. Yusuf  Hitay avatarı

    ikinci kez demogoji yapıyorsun. hugo boss ile senin sivriliğinin ne alakası var, ben ufak şeyler için orada burada çemkirecek biri değilim. sövdüysem de sessiz olmuştur zaten. üzerinden yıl geçti, ben ertesi gün unutmuştum, senin hatırında olması enteresan.

    yanlışı düzeltecek adam, "öyle söylememiş kardeş yanlış anlamışsın" der. ama senin bu aralar yaptığın şey sivrilikten başka bir şey değil.

    daha iki hafta önce force india Q2 de en iyi son sektör zamanını elde etti dedik, utanmasa pole alacak dedik. önce yok öyle bi' şey dedin, sonra pole ile ilgileri yok dedin. mübalağayı sana öğretecek değilim.

    yakın geçmişte, yağmur lastiklerini eleştirmeme burnunu soktun, yok efendim öyle bir şey düşünemeyiz dedin. hatalı da olsa birçok örnek saydım, kakara kikiri yok sen bir daha izle,ne izlediğini bilmiyorsun, videoları izle bak bakiyim pist dışı ziyaret var mı dedin.(halbuki benim kastım tüm haftasonu idi ya neyse) link verdim, hedef gösterdim, say dedim kaç pist dışı var. hoopp güzel kıvırmayla yok tavsiyeymiş bilmemneymiş. hala bir sayı bekliyorum ama pek ses duyamadım.

    bugün yağmur lastiklerini boşa kullanan takımları eleştirdim, yok efendim onlar zaten çok dayanıklı dedin. yahu 2 gün daha yağışlı olacağı söyleniyor, elinde hepi topu bir kaç set yağmur lastiği var, bunun sıralamadan önce ayar denemen için son antrenmanı var, sıralama için en az 3 lastik ayırman gereken bölümü var, yarış için en az 2 set gerekiyor. elbette takımlar işini biliyordur, yağmur hafifleyecekmiş, belkide inter. lastiklerine geçecekler bilemem. ama sen tutupta 10 tur atıyorsan, buna "yaa o lastikler çok dayanıklı zaten" diyemezsin. evet dayanıklı bu lastikler, ama 100 tur gitmiyor ya bu meret, gitse gitse 30-40 tur gider. yani bir setin yaklaşık üçte biri harcanmış oluyor. bu lastikle ne yarışta verim alırsın, ne pole mücadelesine girişirsin.

    bir de şu haber, dikkatli okumamışım. bağlaçları görmeden düzdüz okuyunca biraz azotlu bir sonuç çıktı ortaya doğru. ama senin sivriliğinde bir değil iki değil arkadaş. kimsenin nazını çekmek zorunda değilim. saygısızca konuşmaya devam edeceksen başka kapıya gitmeni tavsiye ederim. zaten nereye burnunu soksan borçlu çıkıyorsun, yapma etme.

  8. Sen Button'ın oradan bahsedip bahsetmediğini anlamamıştın, ben de söyledim. Bunda yanlış olan ne var?

    Bu mesajı bu şekilde yorumlayıp bana laf atmandan belli oluyor gerçekte kimin bokta boncuk aradığı.

    Seni göz göre göre kazıklayan Hugo Boss hakkında bile etmediğin lafları şimdi kalkıp sebepsiz yere bana söylüyorsun. Yazılar olsun.

  9. Yusuf  Hitay avatarı

    evet bağlaç kullanmış. boncuk arayan yine buralara kadar gelmiş tabii. yalnız sen aranıyorsun anladığım kadarıyla. bu abuk subuk tavırdan vazgeçmeyeceksen benim ile irtibat halinde olma. git sıkıntın neyse ona çare bul.

  10. Cümlelerinden net bir şekilde anlaşılabileceği üzere Senna'nın dışarı çıktığı yerden bahsetmiyor.

  11. Yusuf  Hitay avatarı

    eğer sennanın dışarı uçtuğu viraj çıkışını kasdettiyse ve 290 doksan dediyse iyi sallamış. kuru şarlarda bile o virajdan 290 ile çıkmak mümkün değil.

  12. su birikintisi kötüdür tabiki f1 araçları için

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir