Button İyi Bir Yarış Geçireceğine İnanıyor

yazar:

kategori:

Sıralamaların ilk seansında lastiklerini ısıtmakta sorun yaşayan ve sarı bayrakların sallanmasıyla turunu geliştiremeyip elenen Jenson Button yarışa on yedinci sıradan başlayacak.

Daha fazla yağmurun beklendiği pazar gününde Button sıralamalarda kullanmadığı lastiklerin yarışta kendisine avantaj kazandırmasını umuyor.

“Çok fazla lastik kullanmadık, bu iyi bir şey olabilir. Eğer yarın yağmurlu olursa, ki öyle olacağını düşünüyoruz, lastikler işimize yarayacak. Bazı olumlu yanlarını görmeniz gerek çünkü gerçekten şanssız bir gün oldu.”

“Taraftarlara daha iyi bir şov sunabilmek isterdim ama ön lastikleri ısıtamamak benim için bu sezonun en büyük sorunu. Bu yüzden çok üzülmedim. Yağmurda araç kullanabileceğimi biliyorum. Yarın sorun olmayacaktır.”

 


Yorumlar

  1. Ferrari%100 avatarı

    Massayla rol değiştirmişler gibi birisi yükselişte öteki düşüşte sorun oldumu işte böyle oluyor

  2. acaba

    yapma jenson yapma bunu dakika 91..))

  3. mclarenci mp4  avatarı
    mclarenci mp4

    kuru zemin olsaydı bence button bişeyler yapabilirdi. Son antrenmanda attığı tur çok iyiydi. Sertlerle Alonso'ya yakındı.

  4. Yusuf  Hitay avatarı

    button bırak allasen, bu lastiklerle elenen sen değil miydin ? kaç tane tur attın o lastikler bir türlü ısınmadı, bir tek caterham'dan hızlıydın valensiya'da olduğu gibi. görünen o ki aracın sorunu hala düzelmemiş.

    ama şu geçiş lastiği sorunundan dolayı da elenmiş olabilir. yağmur lastikleriye uçan araç geçiş lastikleriyle sürünüyor çok enteresan.

  5. Eğer yarın yarış tamamen kuru havada geçerse puan alamaz büyük ihtimal.Çünkü herkesin eşit kuru zemin lastiği var.Ama yağışlı olursa ortalığın karışmasından en iyi yararlanan isim olarak podyuma çıkabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir